Nasıl yaa çok erken degil mi 18 ine var baya yine lekelenme görüyor olmayasın canım
Yok baya normal adete döndü canım karın agrisida var erken ama düzensiz dedim ya bu kadar düzensiz işteNasıl yaa çok erken degil mi 18 ine var baya yine lekelenme görüyor olmayasın canım
Evet baya duzensizmis canım doktor bunun icin birsey kullandırtmıyo mu duzene girsin. Bakalım benim ne olcak hic belirtim yok umudum da yok öyle arada biyerdeyimYok baya normal adete döndü canım karın agrisida var erken ama düzensiz dedim ya bu kadar düzensiz işteneyse seninkini bekleyelim bizde
Çikolata kisti var bende canım geçenlerde olmadım 3 ay o zaman adet söktürücü hap kullandım sıkıntılı benimki anlayacağın. Ama doktor 3 ay dene olmazsa gel hemen dedi bakalım kısmet. Sende umutsuz olma en kısa zamanda olur inşallahEvet baya duzensizmis canım doktor bunun icin birsey kullandırtmıyo mu duzene girsin. Bakalım benim ne olcak hic belirtim yok umudum da yok öyle arada biyerdeyiminsallah güzel haber veririrm
İnsallah canım benim benimde esimde hareket sorunu var ondan bu umutsuzluk inan olursa mucizem olmuş olcak insallah Allah nasip ederÇikolata kisti var bende canım geçenlerde olmadım 3 ay o zaman adet söktürücü hap kullandım sıkıntılı benimki anlayacağın. Ama doktor 3 ay dene olmazsa gel hemen dedi bakalım kısmet. Sende umutsuz olma en kısa zamanda olur inşallah
Inşallah canım Allah çok büyük çok dua et hayırlısıyla ağarmadan versin inşallahİnsallah canım benim benimde esimde hareket sorunu var ondan bu umutsuzluk inan olursa mucizem olmuş olcak insallah Allah nasip eder
Amin inşallah canımInşallah canım Allah çok büyük çok dua et hayırlısıyla ağarmadan versin inşallah
Bence bir daha kan verin.Ben 12 gün geciktim lekelenmem var kanda çıkmadı geçen hafta idrar testi de verdim negatif çıktı bulantılarım falan da var
Çıkar inşallah ya bekliyoruz bu kadar daha olmadı gün sayıyorum resmen 13.gun bugünBence bir daha kan verin.
Dün test yaptım yine negatif ve bugün 14. GünBence bir daha kan verin.
Kist falan bir rahatsızlık var mı 14 gün çok gebelik yoksa doktora gitsen iyi olur sanki en azından sebebi belli olurDün test yaptım yine negatif ve bugün 14. Gün
Sabah 2 ye randevu aldım bakacaz artık biraz arastirdjm benim gibi bı bayan daha var burada onunki gebelikmis inşallah benimki de öyle olurKist falan bir rahatsızlık var mı 14 gün çok gebelik yoksa doktora gitsen iyi olur sanki en azından sebebi belli olur
Bı rahatsizligim yok öyle büyük inşallah yokturKist falan bir rahatsızlık var mı 14 gün çok gebelik yoksa doktora gitsen iyi olur sanki en azından sebebi belli olur
Hadi inşallah hayırlı haberler verirsin bize ❤Sabah 2 ye randevu aldım bakacaz artık biraz arastirdjm benim gibi bı bayan daha var burada onunki gebelikmis inşallah benimki de öyle olur
Ay inşallah ya çok bekliyoruz inşallah umudumuz bu sefer boşa çıkmaz hayırlı haberlerim olursa hemen paylaşacakHadi inşallah hayırlı haberler verirsin bize ❤
Yaa hayırlısı olsun inşallah gecikme sebebi neymiş guatr mı yaniBebiş yok maalesef guatr çıktı adet söktürücü verdi adetin 2 3. Günü gel yumurtalık testi yapalım dedi
Mevsimsel de olabilir dedi belki guatrdan dur akşam guatr için ultrasona gircem 9.30 da yeni öğrendim bende küçüktür daha ilaç verdi adet söktürücü falan isteYaa hayırlısı olsun inşallah gecikme sebebi neymiş guatr mı yani
Çok geçmiş olsun canimMevsimsel de olabilir dedi belki guatrdan dur akşam guatr için ultrasona gircem 9.30 da yeni öğrendim bende küçüktür daha ilaç verdi adet söktürücü falan iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?