Kanda Gebelik

Yok baya normal adete döndü canım karın agrisida var erken ama düzensiz dedim ya bu kadar düzensiz işte neyse seninkini bekleyelim bizde
Evet baya duzensizmis canım doktor bunun icin birsey kullandırtmıyo mu duzene girsin. Bakalım benim ne olcak hic belirtim yok umudum da yok öyle arada biyerdeyim insallah güzel haber veririrm

Evet baya duzensizmis canım doktor bunun icin birsey kullandırtmıyo mu duzene girsin. Bakalım benim ne olcak hic belirtim yok umudum da yok öyle arada biyerdeyim insallah güzel haber veririrm
Çikolata kisti var bende canım geçenlerde olmadım 3 ay o zaman adet söktürücü hap kullandım sıkıntılı benimki anlayacağın. Ama doktor 3 ay dene olmazsa gel hemen dedi bakalım kısmet. Sende umutsuz olma en kısa zamanda olur inşallah

İnsallah canım benim benimde esimde hareket sorunu var ondan bu umutsuzluk inan olursa mucizem olmuş olcak insallah Allah nasip eder

Bebiş yok maalesef guatr çıktı adet söktürücü verdi adetin 2 3. Günü gel yumurtalık testi yapalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…