- 4 Mayıs 2020
- 1.701
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.953
- 83
- 25
Gebe olduğumu öğrendim bugün hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağa almayı nasip etsin RabbimBirde kan testi mı yaptirsanki baya gecikmiş varsa kanda kesin çıkması lazım. Inşallah vardır
Benimde lekelemem oldu ama gecikmedi daha bugün yaptırdım kan testi ama negatif çıktı.
Aa çok güzel haber bu hayırlı olsun sağlıcakla kucağına al inşallah bende yeni öğrendim gebe oldugumuGebe olduğumu öğrendim bugün hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağa almayı nasip etsin Rabbim
DemekkiBaksana beraber beklicez demekki gelmelerini
Doktora gittin mı o söyler o zaman ne kadar olduğunuHayatım adını yaşını bilmiyom ona göre hitap edicem de ben ne zaman gebe kaldığımı bilmiyom hatırlarsan adetim olmam gereken günden 1 ay geç oldu zemin hazırlıyomus annem de 4 5 haftalık vardır diyo
Yok bebeğim 0.5,3 e kadar yok 5.3 ten sonraki yükselmeler gebelikten sayiliyo benimki 0.100 çıkıKızlar ben bugn kan verdim 4 günlük bi gecikmem var ve beta 0.17 çıktı var mı yok mu ne bu ben anlamadım lütfen yardımcı olur musunuz?
O dwgerKızlar ben bugn kan verdim 4 günlük bi gecikmem var ve beta 0.17 çıktı var mı yok mu ne bu ben anlamadım lütfen yardımcı olur musunuz?
Neden gecikme oluyormuş o zaman canım sebebi ne ki o zaman doktor ne diyor? Ben daha göremedim bebisi cuma günü gideceğim inşallah o zaman görürümKurabiyex kuzum bebeğim yokmuş kanda çıkmadı 0.100 ama adetim yine gecikti geçen aylarda 1 ay gecikmisti ya yine bu hafta gecikti ilk defa yaşıyorum böyle bişey arkadaşım da böyle olmuş sonra 10 gün sonra hamile olduğunu öğrenmiş kanda da çıkmadı ultrasound da da çıkmadı haftaya bı daha gidicem sen naptın bebişini gordunmu
Ah inşallahİnşallah inşallah canımburadan 2021 Ocak anneleri topiğine geçeriz nasıl güzel olur
Ah inşallahAllah im nasip et bize. Akl okma geldikçe heyecanlanıyorum hiç böyle olacağını tahmin etmemiştim çok kutsal annelik
Benim 2.gebeliğim hatta 3 1 tane kürtajın.var birazdan kan testine gircem çok heycanliYa çok teşekkür ederimdarısı tüm bekleyenlere tez vakitte inşallah
Hayırlı olsun inşallahBenim 2.gebeliğim hatta 3 1 tane kürtajın.var birazdan kan testine gircem çok heycanlisağlık ocakları KACTA açılıyor acaba
9 9:30 gibi açılıyoHayırlı olsun inşallahben geçen gittim 9 da açılıyor burada ama illere göre farkeder mı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?