Kanda Gebelik

Birde kan testi mı yaptirsanki baya gecikmiş varsa kanda kesin çıkması lazım. Inşallah vardır
Benimde lekelemem oldu ama gecikmedi daha bugün yaptırdım kan testi ama negatif çıktı.
Gebe olduğumu öğrendim bugün hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağa almayı nasip etsin Rabbim

Hamilelik günlüğü çıkıyor ya bak mesajının altında orada yazıyor 9 mart diye internettenden hesaplaya bilirsin

Hayatım adını yaşını bilmiyom ona göre hitap edicem de ben ne zaman gebe kaldığımı bilmiyom hatırlarsan adetim olmam gereken günden 1 ay geç oldu zemin hazırlıyomus annem de 4 5 haftalık vardır diyo

Kızlar ben bugn kan verdim 4 günlük bi gecikmem var ve beta 0.17 çıktı var mı yok mu ne bu ben anlamadım lütfen yardımcı olur musunuz?

Kurabiyex kuzum bebeğim yokmuş kanda çıkmadı 0.100 ama adetim yine gecikti geçen aylarda 1 ay gecikmisti ya yine bu hafta gecikti ilk defa yaşıyorum böyle bişey arkadaşım da böyle olmuş sonra 10 gün sonra hamile olduğunu öğrenmiş kanda da çıkmadı ultrasound da da çıkmadı haftaya bı daha gidicem sen naptın bebişini gordunmu

kızlar içinizde Ankara'da olan varmı özel hastaneye şey dicem Ankara'da olanlara ve gelmeyi düşünenlere koru hastanesini öneriyorum kızlar doktorlar bire bir ilgileniyo benim kadın doğum doktorumun numarası var bende eşimin arkadaşı anlattı doktorun kimse gece bile bişey olsa arayınca çıkıp geliyolarmis lokman hekime gittim o kadar öyle bişey duymadım doktorları korudaki kadar iyi değil lokman hekimdeki doktorum çok dönük konuşuyo korudaki doktorum nasıl kibar dille konuşuyo eşiniz girebiliyo yanınıza sohbet edebiliyorsunuz doktorunuzla insallah bu doktorumu değiştirmez

Kızlar ben bugn kan verdim 4 günlük bi gecikmem var ve beta 0.17 çıktı var mı yok mu ne bu ben anlamadım lütfen yardımcı olur musunuz?
O dwger
Neden gecikme oluyormuş o zaman canım sebebi ne ki o zaman doktor ne diyor? Ben daha göremedim bebisi cuma günü gideceğim inşallah o zaman görürüm

İnşallah inşallah canım buradan 2021 Ocak anneleri topiğine geçeriz nasıl güzel olur
Ah inşallah Allah im nasip et bize. Akl okma geldikçe heyecanlanıyorum hiç böyle olacağını tahmin etmemiştim çok kutsal annelik
[/QUOTE]

Merhaba baştan okudum 6 sayfa ve çok heyecanlandım hamile olduğunuzu görünce Allah tamamina erdirsin gözünüz aydin darısı tüm bekleyenlere

Ah inşallah Allah im nasip et bize. Akl okma geldikçe heyecanlanıyorum hiç böyle olacağını tahmin etmemiştim çok kutsal annelik

Merhaba baştan okudum 6 sayfa ve çok heyecanlandım hamile olduğunuzu görünce Allah tamamina erdirsin gözünüz aydin darısı tüm bekleyenlere
[/QUOTE]
Ya çok teşekkür ederim darısı tüm bekleyenlere tez vakitte inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…