• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanda Gebelik

O dwger

Neden gecikme oluyormuş o zaman canım sebebi ne ki o zaman doktor ne diyor? Ben daha göremedim bebisi cuma günü gideceğim inşallah o zaman görürüm
Bilmiyorum kuxum mevsimsel olabilir dedi önceki doktorum araştırdım guatrm vardı ya TSH değerim düşmüş ilaç kullaniyodum ya düşmüş duzelmis ama yinede olmadım bugün de test yaptım negatif çıktı yine

Bilmiyorum kuxum mevsimsel olabilir dedi önceki doktorum araştırdım guatrm vardı ya TSH değerim düşmüş ilaç kullaniyodum ya düşmüş duzelmis ama yinede olmadım bugün de test yaptım negatif çıktı yine
Anladım canım iyi bi doktor bulsan en azından neden gecikmenin olduğunu öğrensen oma göre yoluna baksan daha iyi olur sanki sürekli oluyor muydu böyle gecikmeler

Anladım canım iyi bi doktor bulsan en azından neden gecikmenin olduğunu öğrensen oma göre yoluna baksan daha iyi olur sanki sürekli oluyor muydu böyle gecikmeler
2 aydır oluyo onu da sen biliyosun zaten doktorumu değiştirdim lokman hekime gidiyodum şimdi koru hastanesine 1p gün sonra bı daha gel dedi geciktihini de anlattım haftaya eşim yine 3 te gidiyo o zamana gidecez

2 aydır oluyo onu da sen biliyosun zaten doktorumu değiştirdim lokman hekime gidiyodum şimdi koru hastanesine 1p gün sonra bı daha gel dedi geciktihini de anlattım haftaya eşim yine 3 te gidiyo o zamana gidecez
Inşallah biran önce çaresini bulursunuz canım ama kafandan atmaya çalış o gerçek atamazsın tabi ama en aza indirge yine de

Aa neden öyle diyorsun baş ağrısı mi
Evet bende beta talasemi tasiyicisiyim doktorum o ağrı da yapabilir baş dönmesi mide bulantısı da yapabilir de zarari olmaz dedi bı kere oluyodum o yüzden gece apar topar acile gittik öyle dedi ama bundan daha çok ağrılar çektim bu bı başla bildiğin beynim in ağrısını hissediyorum şu an ensemden tepeme kadar ağrım var😭😭😭

Back