- 4 Mayıs 2020
- 1.701
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.953
- 83
- 25
Evet çıkmadı kanda 0.2çıktıM Mervvvveeeeeee pardon kanda çıkmadı demişsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çıkmadı kanda 0.2çıktıM Mervvvveeeeeee pardon kanda çıkmadı demişsin
O istek çok güçlü Allah im nasip etsin kendi bebişlerimizi sevelim tez zamanda inşalalh isteyen herkese hepimize ❤Gerçekten de anlaşmış gibiler hamilemi dersin Yeni doğmuş mu dersin çok yanı ototmatikman sende istiyosun benim de olsun da kokusunu cekiyim ona annelik yapıyım diye benim içim gidiyo çocukları seviyorum onların da bana karşı bı sempatisi oluyo❤♥
Amin inşallah en hayırlısını en güzelini ahlaklisini nasip etsinO istek çok güçlü Allah im nasip etsin kendi bebişlerimizi sevelim tez zamanda inşalalh isteyen herkese hepimize ❤
Amin inşallahAmin inşallah en hayırlısını en güzelini ahlaklisini nasip etsin![]()
Düzensiz olunca galiba ondan aceleci davrandımbaşka belirti farketmedim canım ya midem çok yanıyor ama her ramazan midem yanar kavrulur o yüzden çok hamilelikte yormadım. Bi ara dizlerim kasiklarim çok ağrıdı geçti ama şimdi. Bakalım bekleyelim daha ah keşke aklımızdan atmamız mümkün olsa da nerede
Senden haber bekliyorum biliyorsunOlabilir canım geçen aylar psikolojik olarak çok yaptım ondan şuan psikolojimi baskılıyorum yanıltmasın beni diye, bekleyip görcez inşallah güzel haberler veririz
Valla kuzum asıl senin lekelenme benim okları sana yönlendirdi ben de senden bekliyorumSenden haber bekliyorum biliyorsun![]()
Hadi inşallah aynı günde doğururuz artık oh missValla kuzum asıl senin lekelenme benim okları sana yönlendirdi ben de senden bekliyorumİnşallah battaş olarak ikimiz bu güzel haberi birbirimize veririz canım
![]()
İnşallah inşallah canımHadi inşallah aynı günde doğururuz artık oh miss![]()
Yumurtlaman ne zaman olmustu canım yumurtlamadan 14 gün saymak gerekiyor belli olmasi icin
Düzenli olmadığım için bilemiyorum ama kabaca bir hesapla 4 5 mayıs gibi düşündüm canım ama o zamanı beklersem yabi 14 günü zaten adet tarihi gelmiş oluyorYumurtlaman ne zaman olmustu canım yumurtlamadan 14 gün saymak gerekiyor belli olmasi icin
Düzenli olmadığım için bilemiyorum ama kabaca bir hesapla 4 5 mayıs gibi düşündüm canım ama o zamanı beklersem yabi 14 günü zaten adet tarihi gelmiş oluyor![]()
Hemen hemen ayni zamanda muhtemelen yumurtlamalarimiz. O zaman perşembe günü testi alayım cuma yapayım sabahtan. Sonra zaten 2 3 gün kalmış oluyor. Uyku uyuyamadım resmen ya bu ne böyleaynen regli tarihi geliyor. Benim bu ay 2 mayista oldu yumurtlama nette 5 mayıs diyodu. Aslinda lekelenme yasadinya yapabilirsin erken gebelik testi ama üzulmek yok daha 6 günumüz var sonucta
Benimde boyle yapmışlığım çok heyecandan duramamıştım şimdi hic test yapma istegim yok ancak 7 gün gecikirsem test yapicam kendime söz verdimHemen hemen ayni zamanda muhtemelen yumurtlamalarimiz. O zaman perşembe günü testi alayım cuma yapayım sabahtan. Sonra zaten 2 3 gün kalmış oluyor. Uyku uyuyamadım resmen ya bu ne böyle![]()
Inşallah Rabbim gonlundekileri nasip ederBenimde boyle yapmışlığım çok heyecandan duramamıştım şimdi hic test yapma istegim yok ancak 7 gün gecikirsem test yapicam kendime söz verdimdayanıcam
Yok canim yap sen hevesin kalmasın ben de dinlememistim kimseyi hep yaptımInşallah Rabbim gonlundekileri nasip eder
Bende dayanabilsem keşke ama böyle heveslenmişken üzülürüm yoksa da
Hayırlısıyla inşallahYok canim yap sen hevesin kalmasın ben de dinlememistim kimseyi hep yaptıminşallah bebislerimiz bizimledir
![]()