- 23 Nisan 2023
- 583
- 71
- 18
- 36
- Konu Sahibi sykangelin33
Sabah ilk idrarlada yaptim cikti gubiydi resimle cok belli olmadi parladi edet olacak gubitim 2 yada 3 günüm iyice sisitim gerginlestim hamile olunca böyle oluyor mu bilmiyirum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nimo erken test
Bata 2 ya da 3 gun kaldi hemen cikti ilk 10 dakikada ciktikaç dk'da çıktı, hayırlı olsun evet görünüyor , bir de bat'a kaç gün kaldı?
istersen bi kan ver o kesin sonuçBata 2 ya da 3 gun kaldi hemen cikti ilk 10 dakikada cikti
Olmasssam sali gunu boşum o zmaan veririrmistersen bi kan ver o kesin sonuç
Sonuçlar nasıl pekiEvwt yaptim gece 10 30 gubi
istersen bi kan ver o kesin sonuç
Attim yukari da üstüne yazisinca yukarida kaldi bir daha ekleyeyimSonuçlar nasıl peki
Bozulmasin benim hic umidim yok bunlar cok.silik çünkü sabirla bekleyeleim her sey guzel olurBen de bugün test yaptım negatif çıktı ama belirtiler var. Yarın genel kan tahlili verecektim doktordan HCG testini de yapmalarını isteyecem bakalımAma testler negatif olunca biraz moralim bozuldu
Evet burada ben de bir şey göremedimBu sabahki cok.belli degil cizgi vardi resimde kamera iyi degil cikmiyor
İnşallahBozulmasin benim hic umidim yok bunlar cok.silik çünkü sabirla bekleyeleim her sey guzel olur
Aldim ve cikmadi o test yaniltici galibaBen alabilirsem bir daha alicam bakalim