• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanda gebelik sonucu ne zaman doğru sonuç verir?

Sabah ilk idrarlada yaptim cikti gubiydi resimle cok belli olmadi parladi edet olacak gubitim 2 yada 3 günüm iyice sisitim gerginlestim hamile olunca böyle oluyor mu bilmiyirum

Sabah kaset tte yaptim cikti gibiydi Cizgi sonta sarardi sonra beyazlasti test bir garip oldu emin olamadim

Sabahki boyle cikti bunu baya gec cektim.ama ilk yaptığım da vardi cizgi sonra dagilinca cekerim dedim tam tersi durdukca kayip olmus var mi belli mi

Eklentiler

• 1000128907.jpg
    1000128907.jpg
    70,2 KB · Görüntüleme: 16
  • 1000128906.jpg
    1000128906.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 16
Ben de bugün test yaptım negatif çıktı ama belirtiler var. Yarın genel kan tahlili verecektim doktordan HCG testini de yapmalarını isteyecem bakalım 🙈 Ama testler negatif olunca biraz moralim bozuldu

Bu sabahki cok.belli degil cizgi vardi resimde kamera iyi degil cikmiyor

Eklentiler

• 1000128912.jpg
    1000128912.jpg
    53,7 KB · Görüntüleme: 13
Ben de bugün test yaptım negatif çıktı ama belirtiler var. Yarın genel kan tahlili verecektim doktordan HCG testini de yapmalarını isteyecem bakalım 🙈 Ama testler negatif olunca biraz moralim bozuldu
Bozulmasin benim hic umidim yok bunlar cok.silik çünkü sabirla bekleyeleim her sey guzel olur

Back