İdrarda pozitif kanda negatif gebelik.

8 gün gecikmeyle böyle çıktı hemen kan verdim ama negatif çıktı. Hayatımda ilk defa bu kadar geciktim ve sürekli midem bulanıyor. Son bir haftadır akıntım fazla sadece hamileyken böyle olmuştu. Sizce başka bi kurumda biraz bekletip tekrarlatsam mı
Daha önce hamilelik geçirdiniz mi benim de böyle çok fazla akıntım var yoğun bir şekilde testler pozitif kan negatif pazartesi tekrar kan vereceğim sizin daha önce hamileliğinizde böyle yoğun akıntınız mı olmuştu

Bende öyle yapacağım tekrar kan vereceğim
Bide testin markası ne Artimed yalancı pozitif çıkarıyor diyor arkadaşlar
İnşallah vardır bi kaç gün daha bekle bakalım kan tahlilini tekrarla
Bendr poztif aldim kan negatif yumurtlamanin 18 gune girdim reglde olmadim dongume 4 gun kalxi bekliyirum

Bende aynı durumdayım 5 günüm kaldı bir sürü test yaptım pozitif gördüm kan negatif çıkıyor kafayı yemek üzereyim
Ben adet oldum arkadaşım o slak testlere güvenmemek gerekiyormuş kan kesin sonuç ama senin adetine daha var geçtikten sonra kan ver

Ben adet oldum arkadaşım o slak testlere güvenmemek gerekiyormuş kan kesin sonuç ama senin adetine daha var geçtikten sonra kan ver
Teşekkür ederim ama farklı farklı nerdeyse bütün markalardan yaptım testi negatifse bile o kadar çok testin pozitif çıkması çok kafa kariştırıyor ben 3 yıllık evliyim 2 yıldır olmuyo çok defa düşük yaptım çok defa kimyasal geçirdim rahimde şekil bozukluğu vardı ameliyat oldum bebek için yeterli alan yok denildi gen testi yaptırdım kanımda pıhtılaşma çıktı düşük yapıyomuş o kan sulandırıcıya başladim rahmim düzeldi başka hiç bir sebep kalmadı engel olabilecek öylede çok sayıda pozitif sonuç görünce artık oldu mu dedim emeklerim boşa gitmedi dedim sonra kanda negatif görünce yine başa sardık dedim

Teşekkür ederim ama farklı farklı nerdeyse bütün markalardan yaptım testi negatifse bile o kadar çok testin pozitif çıkması çok kafa kariştırıyor ben 3 yıllık evliyim 2 yıldır olmuyo çok defa düşük yaptım çok defa kimyasal geçirdim rahimde şekil bozukluğu vardı ameliyat oldum bebek için yeterli alan yok denildi gen testi yaptırdım kanımda pıhtılaşma çıktı düşük yapıyomuş o kan sulandırıcıya başladim rahmim düzeldi başka hiç bir sebep kalmadı engel olabilecek öylede çok sayıda pozitif sonuç görünce artık oldu mu dedim emeklerim boşa gitmedi dedim sonra kanda negatif görünce yine başa sardık dedim
Anlıyorum sizi Rabbim en doğruu zaman da kolaylıkla nasip etsin inşallah ne diyeyim
İnşallah vardır öyle dua edelim

Back
X