Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam canım iyilik ne olsun sen nasılsınRegen_ canım nasılsın durumlar nasıl
Iyiyim bende canım aynı ne olsun bi daha ki aya inşallah o zaman ikimizindeSelam canım iyilik ne olsun sen nasılsın. Bu arada regli oldum ben de ne yazık ki
![]()
Galiba hamilelik var 22 gün geçti bı tanıdığımız ablamiz söyledi kirpiklerden anliyomus gebeliği kızım sen hamilesin dedi bugün test yaptım çok açık bı pembe ikinci cikzi gözle bet degol amaIyiyim bende canım aynı ne olsun bi daha ki aya inşallah o zaman ikimizindeaslında bu arada bende zayıflamak kafama koydum bebiş olursa yuvarlanıp giderim bu boşluğu öyle değerlendireyim dedim
![]()
Aa gerçekten mı kirpikten anlaması çok ilginçmiş hadi inşallah ya kan testi verdin mıGaliba hamilelik var 22 gün geçti bı tanıdığımız ablamiz söyledi kirpiklerden anliyomus gebeliği kızım sen hamilesin dedi bugün test yaptım çok açık bı pembe ikinci cikzi gözle bet degol ama
Merhaba son durumuz ne oldu çünkü 30 Nisanla 11 Mayıs arasında hem yumurtlayip hem de gebe kalmissiniz her şey 10 günde nasıl olmuş bana çok ilginç geldiSelam kızlar.. Hamilelik istiyorum son adet tarihim 30 Nisan dı sonrasında çalışmalar oldu.. Bugün kan verdim bhcg 5.4 sizce var mıdır????
A
Geçen hafta kan verdim negatif çıktı bugun kaset test yaptım açık pembe çizgi ciktiAa gerçekten mı kirpikten anlaması çok ilginçmiş hadi inşallah ya kan testi verdin mı
Inşallah güzel haberlerini alırızGeçen hafta kan verdim negatif çıktı bugun kaset test yaptım açık pembe çizgi cikti
İnsallah yaaa çok istiyorum artikInşallah güzel haberlerini alırız![]()
Iyi bayramlar canım
Yok canım bekliyoruz bakalım ayın 3 unu bekliyorum şimdideIyi bayramlar canımforumda yorumları okuyorum sen napıyosun var mı bisiler
![]()
Baya erkene gelmis senin regli ama az kalmış hadi güzel haber ver insallah canım. Benim bu ay tsh prolaktinim çoşmuş durumda doktor olmaz cok yüksek dedi ilaç kullanmaya başladım bu ayı es gecicem mecburYok canım bekliyoruz bakalım ayın 3 unu bekliyorum şimdideerken gebelik testi mı alsam diye düşünüyorum 3 4 gün kala yaparım. Bu arada eşimin güvendiği bir aktar varmış bitkisel şeyler almış çikolata kisti için onları kullanmaya başladım.
Ne çok detay varmış ben hiç bilmiyordum hala da bilmediğim çok şey var canım Allah şifa versin inşallah önümüzdeki ay gelir moralini yüksek tutBaya erkene gelmis senin regli ama az kalmış hadi güzel haber ver insallah canım. Benim bu ay tsh prolaktinim çoşmuş durumda doktor olmaz cok yüksek dedi ilaç kullanmaya başladım bu ayı es gecicem mecbur![]()
Insallah canım aslinda stresten yükseltiyorum onunlada başetmem lazim insallah düser degerlerim de o zaman bebisim gelir. Ama senin icin dua etcem insallah bu ay hamileyim diceksinNe çok detay varmış ben hiç bilmiyordum hala da bilmediğim çok şey var canım Allah şifa versin inşallah önümüzdeki ay gelir moralini yüksek tut
Aman stres yapma canım ya herşey stresten oluyor rahat olmak lazım biraz. Bende zayıflatmayı kafama koydum şimdi ona odaklandim bebisi çok dusunmemeye calisiyorum ne kadar mümkünseInsallah canım aslinda stresten yükseltiyorum onunlada başetmem lazim insallah düser degerlerim de o zaman bebisim gelir. Ama senin icin dua etcem insallah bu ay hamileyim diceksin![]()
![]()
Iyi yapmışsın canim sporla mi diyetlemi zayıflamayı düsünüyosunAman stres yapma canım ya herşey stresten oluyor rahat olmak lazım biraz. Bende zayıflatmayı kafama koydum şimdi ona odaklandim bebisi çok dusunmemeye calisiyorum ne kadar mümkünse![]()
Teşekkürler h9c güzel degil