- 30 Mart 2016
- 8
- 3
- 1
- 39
Merhaba bende de aynisi oldu adet gunumde kahverengi lekelenme onbes gun hala adet olmadm acaba siz hamileisinz benm testlerde negatifMerhaba kizlar 12 ekimde regli oldum reglim bittiginde yumurtlama donemim olan 23-24-25-26 ve 29 ekimde esimle birlikte olduk 2-3-4-5 ekim kasiklarimda sanci belimde agri vardi sanki gerilme gibi ama goguslerimde agri yoktu sislik vardi ve damarlarim belirgindi 9 kasim regli gunumdu 8i aksami benden koyu kahve ve icinde tortu lar olan bole toprak gibi kan geldi ve 3 gun surdu.... netten bi doktorun aciklamasinda bebegin keseye yerlesmesi adetten bi kac gun once regliden sonra hatta regli gunude olabilcegini yaziyordu ve bircok.kadin.bunu regli saniyormus.gebe.olduklarini haftalar sonra ogreniyormus... benimde bugun sol gogsumde islaklik vardi sikinca ucunu beyaz sut rengi bisey cikti bilenler yardimci olsun bana gebelik soz konusu olabilr mi ve cay ıcsem bıle bulantı yapıyor sureklı mıgdem yemek yesemde ac gıbı ezılme oluyor:44:
Acaba testi yaptirdiginizda adetiniz gecikmismiydiMrb ben yumurtlama tarihinden 1 hafta sonra kan testi yaptırdım negatif çıktı. Ancak adet tarihin geldiğinde adet olmadım gebelik testinde pozitif çıktı şuan 9 haftalık hamileyim geç döllenmemi oldu acaba oyüzden mi çıkmadı diye düşünmüştüm ama geç döllenme değilmiş zaman zaman olabiliyormuş testi yapan makineden kaynaklabaniliyormuş gerçi siz adet görmüşsünüz
Acaba hamilemisinuzmerhaba arkadaşlar benim adetime var fakat kan testi yaptırdım negatif çıktı bunun yanında son 2 günü şiddetli olmakla birlikte 1 haftadır acayip karın ağrısı gerginlik değişik birşeyler hissediyorum fakat adet belirtisi yok dr kist falan yok fakat hamile olsan kanda çıkardı dedi. hamile olabilir miyim acaba
SonucKizlar bende ayni durumdayim adetin 8gun geçti bugün kan tahlili yaptirdim negatif cikti acayip şişkinlik göğüs hassasiyeti arada kasik sancilarim var akinti var yazilari okuyunca umitlenmedim desem yalan olur bide ben adetine 5gun kala yumurtlamam oluyor tamda o aksam ilişki oldu acaba geç döllenme fln mi diyorum kafam karisti cok
Kizlar bu durumda olupta gelisme sonucu olan burada paylasip bilgi verirse cok mutlu olurum.Arkadaslar benim reglim 31martta basladi 4gun suruyor zaten. Bu ay regli olmadim henuz 3gun gecikmesinde test yaptim erken teshis eden evde gebelik testiydi negatif cikti 2 gun sonra normal test aldim ikinci cizgi yok denecek kadar silikti 7gun 2tane test aldim pembe ikinci cizgi var ikisinde de 2gun sonra tekrar 2tane test aldim ikinci cizgi daha belirgin pembeydi ve 2gun once doktora gittim devlet hastanesi kadin doguma ilk once bana sorular sordu sonra ultrasonda bakti kalinlasma var ama kese gorunmuyor dedi bana folikast yazdi iki tup kanimi aldilar sonuc negatif 5 Cikti deger .dun tekrar kan testi icin ozel poliklinkte kan verdim 5 cikti degerim negatif yine moralim cok bozuldu bu ayki 2ci regli gunume bir hafta kaldi ve her goren daha demeden hamilemisin diyor yuzume bakip ve bu arada doktor adet sokturucu yazdi almadim kullanmamda olacaksam zaten olurum gec olsada hamile degilsem zaten cikar kafam allak bullak ne yapicam bilmiyorum kizim car 12 yasinda ve ben bu kadar zaman sonra hic tecrubem yok gibi hisediyorum uzun bir zaman oldu suan bekliyorum sonucum be olucak ...
GERÇEKTEN ÇOK İLGİNÇ.Benim adetim 8 gün geçmesine rağmen kan testim negatifti. Negatif çıktığında hamileymişim. Ama testte çıkmadı. Tabi doktor 10 güne adet olursun dedi ben yine olmadım tekrar test yapıldı. Hamileymişim:) darısı isteyenlerin başına hayırlı bir şekilde.
Merhaba benim de idrar testim pozitif çıktı ama kan degerim 2 cikti sizce bu durumda var mıdırMerhaba arkadaşlar, ergenlik çağımdan beri polikistik over var. Adet döngüm 30-50 gün arası. 1.5 yıllık evliyim ve 4 aydır korunmuyorum. Bu ay hamile olduğumu öğrendim. Size yardımcı olur belki diye paylaşmak istedim. Hiç Bir ilaç kullanmadım. yine adetim gecikti sandım bu ay çünkü 16 gün sonra çıktı idrar testinde. Hatta 2 gün önce kan testi yaptı doktor değerim 2.11 negatif çıktı. doktor şüphelendi 2.11 tam negatif diyemem testi tekrarlayalım dedim. Şuanda hamileyim çok şükür. Allah hepnize nasip etsin. Geç döllenme olmuş bende o yüzden çıkmamıs testlerde. umudunuzu kaybetmeyin. ve bol bol spor yapın. fazla kilo varsa verin. gerisi kendiliğinden gelir.
Canim acaba hamilemisin merak ettimPazar günü test yaptım 2. Çizgim silik çıktı pazartesi günü kan testi yaptım negatif çıktı 0.100 şok oldum burda sonradan hamile olduğunu öğrenenleri duydum çok sevindim inşallah benim de öyledir bana doktor adet söktürücü verdi ama kullanmadım kullanmayı düşünmüyorum çünkü belirtilerim var bilmiyorum belki de öyle düşünmek istiyorum yorumu mu cevaplarsanız çok sevinirim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?