Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erhana. Kaç gün geçiişti peki kan negatif kan testinden sonra hamileleipinizi anlamaBenim adetim 8 gün geçmesine rağmen kan testim negatifti. Negatif çıktığında hamileymişim. Ama testte çıkmadı. Tabi doktor 10 güne adet olursun dedi ben yine olmadım tekrar test yapıldı. Hamileymişim:) darısı isteyenlerin başına hayırlı bir şekilde.
Beeeeennnn varim tatlimmmm benim dusukle falan sonuclanmiyo ben 25 haftalik hamileyim sukurler olsun ki rabbime ilk kan testinde cikmadi ikinci defa yaptirdim cikti
Kesinlikle var diye dusunuyorum bence kan vermelisin guzel haberi buraya da yaz haberlerini bekliyoruz insallah:)Kizlar 1 nisanda adet olmam gerekiyor bu sabah erken gebelik testi yaptm bu sekilde cikti yorumlar misinz sizce kan vereyim mi yoksa kesin negatif gibi mi yardmci olur musunuz
Aminn canm insallah ya ama maalesef is yerinden cıkamıyorum kan veremedim bugun aklım hep onda acaba yarn ozel hastanede mi kan versem ama sonucu ayni gun verirler mi hafta sonu ya canm ya da pazar gunu izinliyim mide bulantisi diye acile gidip kan mi versem her seyi dusunur oldum artk :)Kesinlikle var diye dusunuyorum bence kan vermelisin guzel haberi buraya da yaz haberlerini bekliyoruz insallah:)
Valla hic bilmiyorum canim ozel hastaneler hafta sonu yapar mi kan tahlili belki yaparlar bi gorun istersenAminn canm insallah ya ama maalesef is yerinden cıkamıyorum kan veremedim bugun aklım hep onda acaba yarn ozel hastanede mi kan versem ama sonucu ayni gun verirler mi hafta sonu ya canm ya da pazar gunu izinliyim mide bulantisi diye acile gidip kan mi versem her seyi dusunur oldum artk :)
Ozellerde sonuc alman daha kolay arkadasim.Aminn canm insallah ya ama maalesef is yerinden cıkamıyorum kan veremedim bugun aklım hep onda acaba yarn ozel hastanede mi kan versem ama sonucu ayni gun verirler mi hafta sonu ya canm ya da pazar gunu izinliyim mide bulantisi diye acile gidip kan mi versem her seyi dusunur oldum artk :)
Aradm bende ozel hastaneyi sabahtan gelirsen cikar dediler bugun is yernden izin vermediler yarn insallah halledermOzellerde sonuc alman daha kolay arkadasim.
1 bilemedin 2 saate çıkıyor sonuc.
Hadi hayırlısı olsun inşallah arkadaşım.Aradm bende ozel hastaneyi sabahtan gelirsen cikar dediler bugun is yernden izin vermediler yarn insallah hallederm
Aminn canm insallah dedigin gibi olur gzel haberi alrm cok zor bi surecmis ya insan yıpratiyo kendini simdi eve gidiyorm ovulasyn testi kaldi sadece elimde onunla tekrar bakicam :)Hadi hayırlısı olsun inşallah arkadaşım.
Bende ilk testimi özelde yaptirmistim hatta öğlenden sonraydı eşim ısrar etti diye. Sende inşallah güzel haberlerle gelirsin.
Sonu iyi olsun da hepsini unutuyorsun canım.Aminn canm insallah dedigin gibi olur gzel haberi alrm cok zor bi surecmis ya insan yıpratiyo kendini simdi eve gidiyorm ovulasyn testi kaldi sadece elimde onunla tekrar bakicam :)
Hakkinizda hayırlısı olsun inşallah arkadaşım.Merhabalar. Benimde şu an adetim 11 gün geçti. Pazartesi dr a gidicem.
7 gün geçince dr a gittim rahim kalınlaşmış gebelik olabilir dedi. Ama betahcg negatif çıktı. Heralde adete yakınsın dedi. Ama hiç bir belirtim yok.
Adetlerim çok düzenli.
Bakalım pazartesi ne diyecekler. Adet söktürücü veririz olmazsan dediler
Canm ovu testini yaptm resm cekmeyi unuttum ama şöyle soyleyeyim ikinci cizgi diger cizgi kadar 2 dk icinde kopkoyu oldu onceki gun daha acik renkti 3 gun ust uste yaptm her gun daha koyulasiyor bazen de diyorum acaba adete yakn ikinci yumurtlama mi geciyorumSonu iyi olsun da hepsini unutuyorsun canım.
Yapınca burayada yükle
Canim mutlaka bugun tekrar ya idrar testi yap ya kan testi hayırlı haber alacaksın inşallahCanm ovu testini yaptm resm cekmeyi unuttum ama şöyle soyleyeyim ikinci cizgi diger cizgi kadar 2 dk icinde kopkoyu oldu onceki gun daha acik renkti 3 gun ust uste yaptm her gun daha koyulasiyor bazen de diyorum acaba adete yakn ikinci yumurtlama mi geciyorum