kanda gebelik testi negatif çıkıp hamile olan var mı?

Benim 1düşüğüm oldu 7 ay korundum ve buay bıraktım adetim gecikti 6.gün kan testi yaptım negatif çıktı üzüldüm 10 gün oldu hala yok ve ara ara belirtim var bakalım ne olacak

mrb kızlar konu cok eskı ama benımle alakalı baska konu bulamadım adetım 22 23 gunde bı oluyo adetıme 4 gun kala kan testı yaptırdım dayanamadım sonuc 2.00 cıktı negatıf ılıskıden 15 gun sonra test yapmak gerekmıs benım 10 gun gecmısdı burda okuduklarım bana acıkcası moral oldu benım gıbı bıcok ınsaqn hamıle kalmıs sızce hamıle olabılırmıyım

Selam kızlar ben halâ adet olmadım bugün 8 gün oldu dün test yaptım negatif cıktı noluyo yaa :KK43: :KK43:

Benim adetim 8 gün geçmesine rağmen kan testim negatifti. Negatif çıktığında hamileymişim. Ama testte çıkmadı. Tabi doktor 10 güne adet olursun dedi ben yine olmadım tekrar test yapıldı. Hamileymişim:) darısı isteyenlerin başına hayırlı bir şekilde.
Erhana. Kaç gün geçiişti peki kan negatif kan testinden sonra hamileleipinizi anlama
Beeeeennnn varim tatlimmmm benim dusukle falan sonuclanmiyo ben 25 haftalik hamileyim sukurler olsun ki rabbime ilk kan testinde cikmadi ikinci defa yaptirdim cikti :-)

Merhaba, bir sorum olacak kızlar lütfen yardımcı olun ... Normalde her ay düzenli adet görürüm bugün hasta olucam derim sabahına yada akşamına hasta olurum ama bu ay adet olmadım 10 gün geçti hala olmadım normal test yaptım negatif çıktı kan testi yaptım negatif çıktı sizce piskolojik mi yoksa hamilemiyim anlamadım biraz daha beklemeliyim size lütfen bi yardımcı olun ...

Gunaydin kızlar.
Sat 9 ocak bitis 13 ocak ve hala regl olmadm 8 subatta kan verdim bhcg 0 çıktı daha sonra dun yani 17 subatta kan verdim 0.1 çıktı akıntım cok oluyor sizce kanı 1 hadta sonra tekrarlamam gerekir mi yoksa artik umidi kesmeli miyim 5 gun gecikti su anda reglim sizce ne yapayim yardmci olur musunuz bi forumda adet gecikmesinden 5 gun sonra kan yaptirmis negatif cikmis 13 gun sonra tekrar yapmis pozitifmis gec dollenme olmus sizce boyle bisey olabilir mi

Slm bnmde 2 gun gecikti hep 0.1 cikiodu 1.6 cikti eczaneden aldigim testte pozitif gozukuo adet belirtilerim ara ara var sol kagimda ve goguslerimde igne batmasi var vs 8 ay oldu denemelerimizde bu ay iplemiodum amahissediorum bnm bebegim bu ay var yoksa gircegimiz ay kesin olucak gec döllenme var bnde kesin beklicem 1 hafta daha insallah guzel hber benmde olur.

Kizlar 1 nisanda adet olmam gerekiyor bu sabah erken gebelik testi yaptm bu sekilde cikti yorumlar misinz sizce kan vereyim mi yoksa kesin negatif gibi mi yardmci olur musunuz

Eklentiler

• Screenshot_2019-03-29-06-54-35.png
    Screenshot_2019-03-29-06-54-35.png
    572,5 KB · Görüntüleme: 413
  • 20190329_065358.jpg
    20190329_065358.jpg
    66,7 KB · Görüntüleme: 467
Kizlar 1 nisanda adet olmam gerekiyor bu sabah erken gebelik testi yaptm bu sekilde cikti yorumlar misinz sizce kan vereyim mi yoksa kesin negatif gibi mi yardmci olur musunuz
Kesinlikle var diye dusunuyorum bence kan vermelisin guzel haberi buraya da yaz haberlerini bekliyoruz insallah:)

Kesinlikle var diye dusunuyorum bence kan vermelisin guzel haberi buraya da yaz haberlerini bekliyoruz insallah:)
Aminn canm insallah ya ama maalesef is yerinden cıkamıyorum kan veremedim bugun aklım hep onda acaba yarn ozel hastanede mi kan versem ama sonucu ayni gun verirler mi hafta sonu ya canm ya da pazar gunu izinliyim mide bulantisi diye acile gidip kan mi versem her seyi dusunur oldum artk :)

Aminn canm insallah ya ama maalesef is yerinden cıkamıyorum kan veremedim bugun aklım hep onda acaba yarn ozel hastanede mi kan versem ama sonucu ayni gun verirler mi hafta sonu ya canm ya da pazar gunu izinliyim mide bulantisi diye acile gidip kan mi versem her seyi dusunur oldum artk :)
Valla hic bilmiyorum canim ozel hastaneler hafta sonu yapar mi kan tahlili belki yaparlar bi gorun istersen

Ozellerde sonuc alman daha kolay arkadasim.
1 bilemedin 2 saate çıkıyor sonuc.

Aradm bende ozel hastaneyi sabahtan gelirsen cikar dediler bugun is yernden izin vermediler yarn insallah hallederm
Hadi hayırlısı olsun inşallah arkadaşım.
Bende ilk testimi özelde yaptirmistim hatta öğlenden sonraydı eşim ısrar etti diye. Sende inşallah güzel haberlerle gelirsin.

Hadi hayırlısı olsun inşallah arkadaşım.
Bende ilk testimi özelde yaptirmistim hatta öğlenden sonraydı eşim ısrar etti diye. Sende inşallah güzel haberlerle gelirsin.
Aminn canm insallah dedigin gibi olur gzel haberi alrm cok zor bi surecmis ya insan yıpratiyo kendini simdi eve gidiyorm ovulasyn testi kaldi sadece elimde onunla tekrar bakicam :)

Aminn canm insallah dedigin gibi olur gzel haberi alrm cok zor bi surecmis ya insan yıpratiyo kendini simdi eve gidiyorm ovulasyn testi kaldi sadece elimde onunla tekrar bakicam :)
Sonu iyi olsun da hepsini unutuyorsun canım.
Yapınca burayada yükle 😍

Merhabalar. Benimde şu an adetim 11 gün geçti. Pazartesi dr a gidicem.

7 gün geçince dr a gittim rahim kalınlaşmış gebelik olabilir dedi. Ama betahcg negatif çıktı. Heralde adete yakınsın dedi. Ama hiç bir belirtim yok.
Adetlerim çok düzenli.
Bakalım pazartesi ne diyecekler. Adet söktürücü veririz olmazsan dediler

Merhabalar. Benimde şu an adetim 11 gün geçti. Pazartesi dr a gidicem.

7 gün geçince dr a gittim rahim kalınlaşmış gebelik olabilir dedi. Ama betahcg negatif çıktı. Heralde adete yakınsın dedi. Ama hiç bir belirtim yok.
Adetlerim çok düzenli.
Bakalım pazartesi ne diyecekler. Adet söktürücü veririz olmazsan dediler
Hakkinizda hayırlısı olsun inşallah arkadaşım.

Sonu iyi olsun da hepsini unutuyorsun canım.
Yapınca burayada yükle 😍
Canm ovu testini yaptm resm cekmeyi unuttum ama şöyle soyleyeyim ikinci cizgi diger cizgi kadar 2 dk icinde kopkoyu oldu onceki gun daha acik renkti 3 gun ust uste yaptm her gun daha koyulasiyor bazen de diyorum acaba adete yakn ikinci yumurtlama mi geciyorum

Canm ovu testini yaptm resm cekmeyi unuttum ama şöyle soyleyeyim ikinci cizgi diger cizgi kadar 2 dk icinde kopkoyu oldu onceki gun daha acik renkti 3 gun ust uste yaptm her gun daha koyulasiyor bazen de diyorum acaba adete yakn ikinci yumurtlama mi geciyorum
Canim mutlaka bugun tekrar ya idrar testi yap ya kan testi hayırlı haber alacaksın inşallah 😍

X