kanda gebelik testi negatif çıkıp hamile olan var mı?

Benimde 16-22 Mayıs arası yumurtlama dönemimdi.18-20-22 mayısta birliktelik oldu. 28 mayıstan beri kasık batmam var. Mide hassasiyetim var. 30 mayısta kan testi yaptırdım 0,100 çıktı erken mi davrandım diye düşündüm çünkü şikayetlerimde geçmedi. Bat 4 Haziran 3 gün sonra.
merhabalar yeni kayıt oldum yazınız ilgimi çekti aynı durumdayım ve günlerimiz de aynı 🌸
20 mayıs yumurtlama günümdü
30 mayısta özel bi laboratuvar da kan verdim <5,0 negatif dediler idrarda halen çıkmıyor
bende pco var hamile kalmak için duphaston verdi doktor
adetimin 14-25 arası sabah akşam içiyorum ilaç bittikten bi kaç gün sonra hasta olurdum 27 mayısta bitti ilaç
biteli 9 gün oldu tık yok
Bi haftadan fazla sol kasık ağrım göğüs ucumda ağrı var tabi bel ağırsıda ümitlendim bayağı cuma günü kan testi tekrar verdim sağlık ocağında bu kez sonuç bekliyorum yarın çıkarmış
tarihlerimiz yakın olunca merak ettim sizide

merhabalar yeni kayıt oldum yazınız ilgimi çekti aynı durumdayım ve günlerimiz de aynı 🌸
20 mayıs yumurtlama günümdü
30 mayısta özel bi laboratuvar da kan verdim <5,0 negatif dediler idrarda halen çıkmıyor
bende pco var hamile kalmak için duphaston verdi doktor
adetimin 14-25 arası sabah akşam içiyorum ilaç bittikten bi kaç gün sonra hasta olurdum 27 mayısta bitti ilaç
biteli 9 gün oldu tık yok
Bi haftadan fazla sol kasık ağrım göğüs ucumda ağrı var tabi bel ağırsıda ümitlendim bayağı cuma günü kan testi tekrar verdim sağlık ocağında bu kez sonuç bekliyorum yarın çıkarmış
tarihlerimiz yakın olunca merak ettim sizide
Merhaba ben tam günü gününe hiç şaşmadı her zaman ki gibi geldi benim. Bugün 3. Günüm yarın son bulacak inş. Ben geçen ay işk defa bir kez deneyince acaba dedim ama bı ay artık tamamen başlıyorum inşallah Rabbim de nasip ederse. İnş senin gebelik vardır dualarım seninle 🤗🙏

Merhaba ben tam günü gününe hiç şaşmadı her zaman ki gibi geldi benim. Bugün 3. Günüm yarın son bulacak inş. Ben geçen ay işk defa bir kez deneyince acaba dedim ama bı ay artık tamamen başlıyorum inşallah Rabbim de nasip ederse. İnş senin gebelik vardır dualarım seninle 🤗🙏
çok teşekkür ederim inşallah hepimizin güzel haberlerini alırız. kan testm negatif cuma vermiştim bugün çıktı 2.0 hala hasta olmadım bakalım

slm cnm bende aynı durumu yaşadım adetimden 4 gün önce tahlil yaptım agrılarımdan şikayet ederek koşa koşa doktora gittim kan tahlili yaptı ultrasona baktı ve hamile deilsiniz dedi beta 1,2çıkmıştı çünkü adet günümü bekledim normalde sürekli 21. gün sabahı adet olurum hiç şaşmaz ya gece ya sabah ve ben ögle oldu olmadım akşam oldu olmadım ve ertesi günü hemen eczaneden test aldım pozitif yarım saat arayla ikincisini yaptım yine pozitif. sonra hemen doktra gittim dedi hamile deilsiniz şikayetiniz nedir testi gösterdim ultrasona baktığında kese yeni oluşmuş ve beta 1263 çktı allahıma şükürler olsun hamileyim allah sizede nasib etsin şikayetlerim kasıkalrımda batma,bel agrısı,hafif ateş,halsizlik,gögüslerde agrı,ama en çok kasık agrısı ve yemek kokularına hassasiyetti . inşallah hamilesindir.
Merhaba bu yoruma cevabımı görür müsünüz bilmiyorum bizde 6 aydır korunmuyoruz ve bende pcos var adetim genelde 45.güne kadar olur ama bu ay olmadım 46 gün oldu ve ben 40. günde test yaptım beta negatif ama hala bi adet veya hamilelik belirtisi yok akşamdan beri beta negatif sonradan pozitifleri okuyorum inşallah bende sizin gibi pozitifimdir 🙏🏻

Benim de adetime 2 gün varken (yani dün) kan testi yaptım negatif çıktı. Ama kasıklarımda batma oluyor ve yediğim salatadan metal tadı aldım. sık idrara çıkıyorum. Yarın adet olmam lazım eğer gecikirsem tekrar yapıcam kan testi sonucu buraya yazarım unutursam da hatırlatın:) eğer pozitif çıkarsa en ince ayrıntısına kadar yazıcam çünkü kendimden biliyorum ne kadar araştırıldığını felan:)

Benim adetim 8 gün geçmesine rağmen kan testim negatifti. Negatif çıktığında hamileymişim. Ama testte çıkmadı. Tabi doktor 10 güne adet olursun dedi ben yine olmadım tekrar test yapıldı. Hamileymişim:) darısı isteyenlerin başına hayırlı bir şekilde.
MERHABA, idrar testi yapmış mıydınız

Benim de adetime 2 gün varken (yani dün) kan testi yaptım negatif çıktı. Ama kasıklarımda batma oluyor ve yediğim salatadan metal tadı aldım. sık idrara çıkıyorum. Yarın adet olmam lazım eğer gecikirsem tekrar yapıcam kan testi sonucu buraya yazarım unutursam da hatırlatın:) eğer pozitif çıkarsa en ince ayrıntısına kadar yazıcam çünkü kendimden biliyorum ne kadar araştırıldığını felan:)
balım ne yaptın

Canım merhaba, yazını okudum ve rahatsız etmezsem bi şeyler sormak istedim. Öncelikle hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin bebişini sağlıkla kucağına almayı nasib etsin :nazar: :emir_bebek: :nazar: Ben dün sabah 08.11.2013'te yani adetimden 3 gün önce kan testi yaptırdım negatif çıktı. normalde 11.11.2013 tarihinde adet olmam gerekiyor. Bugün adet olacakmış gibi sancılarım oldu hatta bi ara oldum sandım ama yok. Daha önce hiç böyle bir şey yaşamamıştım adet günümde sancılarım olurdu o gün içerisinde adet olurdum. Sanırım hamilelik olasılığım hala var :44: :KK14: Senin bu negatif çıkmasına rağmen hamile olduğuna dair belirtilerin nelerdi yani neler yaşadın birazcık paylaşabilir misin :KK43: Şimdiden çok teşekkür ederim Rabbim yardımcın olsun inşallah :KK49:
merhabalar, benim yarın adet günüm ve ben kan testi verdim: negatif :KK43: aslında bu ay çok ama çok ümitliydim. Göğüslerim yumurtalama günümden 3-4 gün sonra şipşiş oldu ve ağrıyordu aşırı bi şişliğim vardı. Bu yaşıma kadar ne reglime varken ne de geçmişken hiç göğüs ağrısı yaşamamıştım. Bir de saniyelik kramplar giriyordu kasıklarıma. testi negatif görünce çok şaşırdım, inşallah yarın adet olmam.

merhabalar, benim yarın adet günüm ve ben kan testi verdim: negatif :KK43: aslında bu ay çok ama çok ümitliydim. Göğüslerim yumurtalama günümden 3-4 gün sonra şipşiş oldu ve ağrıyordu aşırı bi şişliğim vardı. Bu yaşıma kadar ne reglime varken ne de geçmişken hiç göğüs ağrısı yaşamamıştım. Bir de saniyelik kramplar giriyordu kasıklarıma. testi negatif görünce çok şaşırdım, inşallah yarın adet olmam.
Canım merhaba.. Nereye gitsem sizi görüyorum biliyorum heyecan var hepimiz öyleyiz ama kanda negatifse negatifti burdan sana kimse demez ki pozitife döner diye 🤷🏼‍♀️ ilk kanda çıkar sonuç çünkü. Vücudumuz çok istediğimiz için oyun oynuyor maalesef biraz rahatla streslisin çok.

Mrb ben yumurtlama tarihinden 1 hafta sonra kan testi yaptırdım negatif çıktı. Ancak adet tarihin geldiğinde adet olmadım gebelik testinde pozitif çıktı şuan 9 haftalık hamileyim geç döllenmemi oldu acaba o yüzden mi çıkmadı diye düşünmüştüm ama geç döllenme değilmiş zaman zaman olabiliyormuş testi yapan makineden kaynaklanabiliyormuş gerçi siz adet görmüşsünüz. kan testi negatif çıktı ama hamileymişim
Bende yumurtlamadan 8 gün sonra kan verdim negatif şimdi regl 2 gün geçti ağrılarım olmuştu bel ağrısı ve sağ kasık ağrısı şimdi sadece ara ara oluyor tekrar testi ne zaman versem hamile olabilir miyim ki

X