kanda gebelik testi negatif çıkıp hamile olan var mı?

Bende yarın doktora gidicem.Bakalım sonuç ne çıkacak.Doğum günüm yarın acaba bir doğum günü hediyesi olur mu diye düşünmeden edemiyorum :)

inş Tatlım benim de bugün evlilik yıldönümüm eşime bi müjde vermek misterim bi kaç gün sonra tekrar test yapcam bende 8 temmuzda benim dogum günüm inş en güzel hediyeler hamilelik olur sana da bana da tüm isteyenlerede

Ne güzel canım benim güzel bir hediye olur inşallah :) İnşallah dilediğimiz gibi olur.Allah tüm isteyenlere hayırlısı ile nasip etsin :)

Acaba mı diye gidip gelip bakıyorum hala yarım saat oldu test yapalı:S ne kadar ümitlenmişim haberim yok

Beklemende fayda var cnm stres yapma elden geldginde ve rahat olmaya bak insallah en yakin zamanda kalirsin

İnş daha belli degil Bu durumu ilk senle paylaştım Tüm kalbimle Dua ediyorum Rabbim sana da bana da hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda inşş

İnş daha belli degil Bu durumu ilk senle paylaştım Tüm kalbimle Dua ediyorum Rabbim sana da bana da hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda inşş
benim test yapıpta silik çizgi çıkan arkadaşlarım hep hamileeydiler kan testinde de çıktı.Umarım seninkide çıkar bi aksilik olmaz :) yarın kan testi yaptır bakalım sonra müjdeyi verirsin eşine inşallah :)

bu testden sonra bir daha yaptım negatf cıktı ama adet olmadm bekliyorum bakalım hayırlısı

böyle bir şey mümkün müymüş ya,neyse yine umutlandırmayayım kendimi

Bayanlar Merhaba. Son adetimden bu güne 40 gün geçti 35. Gün hem idrar hem kan testi yaptırdım negatif çıktı. Adet olmam gereken 2 gün çok bel ve kasık ağrım oldu sadece arada birde kasijlarda batma nadiren ama.baska hicbirsey yok. Hamilelik olabilir mi ki bu durumda?

çok eskiymiş konu ama bende aynı şeyleri yaşıyorum 5 gün geçince kan testimnde negatif çıktı,bugün 8.gün gelen giden yok,kan değerini hatırlıyomusun?

takvimine bakılırsa kanda negatif çıktığı halde hamilesin?belirtilerin neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…