Bende yarın doktora gidicem.Bakalım sonuç ne çıkacak.Doğum günüm yarın acaba bir doğum günü hediyesi olur mu diye düşünmeden edemiyorum :)Aynen ümitlenmek için de üzülmek içinde bende erken ama dayanamadım adet günüm normalde bugün ama test yaptım negatif cıktı 2. için ilk ayımız bi kaç gün dha beklesem inş adet olmam tekrar test yapcam.Adetim normalde düzensiz 33-35 gün arası fakat 3 aydr düzene girmişti bakalım hayırlısı
Ne güzel canım benim güzel bir hediye olur inşallah :) İnşallah dilediğimiz gibi olur.Allah tüm isteyenlere hayırlısı ile nasip etsin :)inş Tatlım benim de bugün evlilik yıldönümüm eşime bi müjde vermek misterim bi kaç gün sonra tekrar test yapcam bende 8 temmuzda benim dogum günüm inş en güzel hediyeler hamilelik olur sana da bana da tüm isteyenlerede
Aynen ümitlenmek için de üzülmek içinde bende erken ama dayanamadım adet günüm normalde bugün ama test yaptım negatif cıktı 2. için ilk ayımız bi kaç gün dha beklesem inş adet olmam tekrar test yapcam.Adetim normalde düzensiz 33-35 gün arası fakat 3 aydr düzene girmişti bakalım hayırlısı
ne mutlu sana Allah tamamına da erdirsin inşallah :)Ayy cook silik bi cizgi daha olmusssss nasıl heycanlıyım
benim test yapıpta silik çizgi çıkan arkadaşlarım hep hamileeydiler kan testinde de çıktı.Umarım seninkide çıkar bi aksilik olmaz :) yarın kan testi yaptır bakalım sonra müjdeyi verirsin eşine inşallah :)İnş daha belli degil Bu durumu ilk senle paylaştım Tüm kalbimle Dua ediyorum Rabbim sana da bana da hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda inşş
Amiiiinn.İsteyen herkese nasip etsinİnş daha belli degil Bu durumu ilk senle paylaştım Tüm kalbimle Dua ediyorum Rabbim sana da bana da hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda inşş
haklısın canım kanda bile geç çıktı benimbnce kan kesin sonuc ama onunda yanılma payı vardr elbet
canım adetin 2.günü 0 çıktı,9.günü 133 pozitif çıktı.bugün tekrar gideceğim,iyi olur inşallahpozitif mi
çok eskiymiş konu ama bende aynı şeyleri yaşıyorum 5 gün geçince kan testimnde negatif çıktı,bugün 8.gün gelen giden yok,kan değerini hatırlıyomusun?Benim adetim 8 gün geçmesine rağmen kan testim negatifti. Negatif çıktığında hamileymişim. Ama testte çıkmadı. Tabi doktor 10 güne adet olursun dedi ben yine olmadım tekrar test yapıldı. Hamileymişim:) darısı isteyenlerin başına hayırlı bir şekilde.
takvimine bakılırsa kanda negatif çıktığı halde hamilesin?belirtilerin neydi?Arkadaşlar benim adetim 15 gün gecikti dün kan testi yaptirdim sonuc negatif çıktı ya kafam allak bullak pco var bende ama ağır değilmiş 19 kilo verdim gebe kaldim diye sevinmistim ama hala da adet olmadım böyle şeyler yaşayıp hamile olan var mı?