Tabii ki gecikme olmadığı icin adet gunu ve sonrasında daha güzel çıkacak değerlerin inşallah.Anladm canm insallah saglkla yukselir degerlerimz zaten benim henuz gecikmede olmadi ondandir diye dusunuyom ama bakalm
Vallahi Allah razı olsun sizden inanın oyle moral oluyosunuz ki anlatamamTabii ki gecikme olmadığı icin adet gunu ve sonrasında daha güzel çıkacak değerlerin inşallah.
2gunde bir 2 katı olucak ve sağlıkla gidecek herşey insallah.
Cümlemizden razi olsun Rabbim insallah canim.Vallahi Allah razı olsun sizden inanın oyle moral oluyosunuz ki anlatamam
İnsallah canm Rabbim hepimizin gonlundekini hayrlisiyla versin insallah isteyen herkese bu duygu nasip olsunCümlemizden razi olsun Rabbim insallah canim.
Ben hep derim sen ne istersen onu verir Rabbin sana iyi düşün iyi olsun, kötü düşünüp kötüyü çağırma diye.
Sendr inan ve cokca dua et canim hersey cok güzel olacak Allahin izni ile insallah
Aminn amin inşallah canım, Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah arkadaşım.İnsallah canm Rabbim hepimizin gonlundekini hayrlisiyla versin insallah isteyen herkese bu duygu nasip olsun
İnsanları boş umutlandırma in lütfen sizinkisi geç döllenmeyemiş bunu bilmiyorsanız öğreninBenim adetim 8 gün geçmesine rağmen kan testim negatifti. Negatif çıktığında hamileymişim. Ama testte çıkmadı. Tabi doktor 10 güne adet olursun dedi ben yine olmadım tekrar test yapıldı. Hamileymişim:) darısı isteyenlerin başına hayırlı bir şekilde.
Merhaba siz de değişiklik var mıMerhaba arkadaşlar.
26 Nisan adet tarihim. Regl olmama 3 gün var. Grip olduğum için doktora gittim. Doktora hamile olma durumum da var, ona göre ilaç yazabilir misiniz diye rica edince, benden kan testi istediler. Kan testinde beta hcg değeri, reglime 3 gün kala 0.5 cikti. Benim gibi değeri düşük çıkıp, adet gecikmesi yaşayınca hamile olduğunu öğrenen var mi.? Benim şuan kasık ağrım yok. Sadece hafif goguslerde şişkinlik var. Birde bir ala belim kuyruk sokumum ağrı olmusgu. Ama geçti. Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim:)
Benimde 16-22 Mayıs arası yumurtlama dönemimdi.18-20-22 mayısta birliktelik oldu. 28 mayıstan beri kasık batmam var. Mide hassasiyetim var. 30 mayısta kan testi yaptırdım 0,100 çıktı erken mi davrandım diye düşündüm çünkü şikayetlerimde geçmedi. Bat 4 Haziran 3 gün sonra.Merhaba siz de değişiklik var mı