kanda gebelik testi negatif çıkıp hamile olan var mı?

merhabalar yeni kayıt oldum yazınız ilgimi çekti aynı durumdayım ve günlerimiz de aynı
20 mayıs yumurtlama günümdü
30 mayısta özel bi laboratuvar da kan verdim <5,0 negatif dediler idrarda halen çıkmıyor
bende pco var hamile kalmak için duphaston verdi doktor
adetimin 14-25 arası sabah akşam içiyorum ilaç bittikten bi kaç gün sonra hasta olurdum 27 mayısta bitti ilaç
biteli 9 gün oldu tık yok
Bi haftadan fazla sol kasık ağrım göğüs ucumda ağrı var tabi bel ağırsıda ümitlendim bayağı cuma günü kan testi tekrar verdim sağlık ocağında bu kez sonuç bekliyorum yarın çıkarmış
tarihlerimiz yakın olunca merak ettim sizide

Merhaba ben tam günü gününe hiç şaşmadı her zaman ki gibi geldi benim. Bugün 3. Günüm yarın son bulacak inş. Ben geçen ay işk defa bir kez deneyince acaba dedim ama bı ay artık tamamen başlıyorum inşallah Rabbim de nasip ederse. İnş senin gebelik vardır dualarım seninle

çok teşekkür ederim inşallah hepimizin güzel haberlerini alırız. kan testm negatif cuma vermiştim bugün çıktı 2.0 hala hasta olmadım bakalım

Merhaba bu yoruma cevabımı görür müsünüz bilmiyorum bizde 6 aydır korunmuyoruz ve bende pcos var adetim genelde 45.güne kadar olur ama bu ay olmadım 46 gün oldu ve ben 40. günde test yaptım beta negatif ama hala bi adet veya hamilelik belirtisi yok akşamdan beri beta negatif sonradan pozitifleri okuyorum inşallah bende sizin gibi pozitifimdir

Benim de adetime 2 gün varken (yani dün) kan testi yaptım negatif çıktı. Ama kasıklarımda batma oluyor ve yediğim salatadan metal tadı aldım. sık idrara çıkıyorum. Yarın adet olmam lazım eğer gecikirsem tekrar yapıcam kan testi sonucu buraya yazarım unutursam da hatırlatın:) eğer pozitif çıkarsa en ince ayrıntısına kadar yazıcam çünkü kendimden biliyorum ne kadar araştırıldığını felan:)

MERHABA, idrar testi yapmış mıydınız

balım ne yaptın

merhabalar, benim yarın adet günüm ve ben kan testi verdim: negatif aslında bu ay çok ama çok ümitliydim. Göğüslerim yumurtalama günümden 3-4 gün sonra şipşiş oldu ve ağrıyordu aşırı bi şişliğim vardı. Bu yaşıma kadar ne reglime varken ne de geçmişken hiç göğüs ağrısı yaşamamıştım. Bir de saniyelik kramplar giriyordu kasıklarıma. testi negatif görünce çok şaşırdım, inşallah yarın adet olmam.

Canım merhaba.. Nereye gitsem sizi görüyorum biliyorum heyecan var hepimiz öyleyiz ama kanda negatifse negatifti burdan sana kimse demez ki pozitife döner diye ilk kanda çıkar sonuç çünkü. Vücudumuz çok istediğimiz için oyun oynuyor maalesef biraz rahatla streslisin çok.

Bende yumurtlamadan 8 gün sonra kan verdim negatif şimdi regl 2 gün geçti ağrılarım olmuştu bel ağrısı ve sağ kasık ağrısı şimdi sadece ara ara oluyor tekrar testi ne zaman versem hamile olabilir miyim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…