kanda gebelik testi negatif çıkıp hamile olan var mı?

bigo77

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
3
1
merhabalar bi sorum olucak..yardımlarınızı bekliyorum
geçen ay bebek için çalışmalara başladık adetlerim çok düzensiz ateş akıntı vss gibi yöntemlerle doğurganlık dönemimi tahmin edip uygun zamanı tespit ettim...beklediğim olmadı ve adet oldum...normal olması gerektiği gibiydi adetim ancak süresi 2 gün daha kısa oldu .ama hamile olduğumu düşündürücek bütün belirtiler vardı sürekli karnımın altında ve kasıklarımda bir rahatsızlık ve batma var...ara ara midemde bulantı oluyo..üstüne görmüş olabilirmiyim diye kan testi yaptırdım negatif çıktı...karnımdaki rahatsızlık hissi ve batma bi türlü geçmiyoo..hamileyken aylarca adet olunabiliyomuş yine burda okumuştum peki kan testinde negatif çıkıp hamile olduğunu öğrenen varmı....
hamileyken adet görenlerin çoğu düşükle sonuçlanıyomuş öyle bi şey yaşarsam diye çok korkuyorum..ramazan oruçlu olduğum için dr de gitmedim...tekrar adet olmama 15 gün var çok meraktayım..böyle deneyimi olan varsa nolur cvp versin..

Mrb ben yumurtlama tarihinden 1 hafta sonra kan testi yaptırdım negatif çıktı. Ancak adet tarihin geldiğinde adet olmadım gebelik testinde pozitif çıktı şuan 9 haftalık hamileyim geç döllenmemi oldu acaba o yüzden mi çıkmadı diye düşünmüştüm ama geç döllenme değilmiş zaman zaman olabiliyormuş testi yapan makineden kaynaklanabiliyormuş gerçi siz adet görmüşsünüz. kan testi negatif çıktı ama hamileymişim

Son düzenleyen: Moderatör:
benım de ayın 20 sınde yumurtlama oldu adetten once negatifti 3 günüm bugun adet olmadım:S
kan testi negatif çıktı ama hamilemiyim bilmiuorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
evet ben hem adet oldum hemde testim negatif çıktı ..ama hamilelikteki bütün belirtiler şu an mevcut olduğu için acaba mı demeden edemiyorum...ama tabi hamileliği çok isteyenlerde bu tür yalancı belritilerin olğunuda biliyorum..büyük ihtimal psikolojik hepsii...

zaten o belkı varya ben adet oldum ama hala ınanmıyorum dusun:) test yapmak ıstıyorummm ama dıyorum tugba sacmalama sen hasta oldun negatıf yanı dıyorum:)

merhaba benmde sancılarım vardı üstelik adette olmamıstım kesin gözüyle bakıyordum kı testlerden negatıf sonuc aldm.bence deneyımlerım sonucu sende hamişlik yok inş önumuzdekı gunlere diyorum.hem adet olup hemde testlerden negatıf çıkınca bu sonuca varılıyor...

evet cnm bende kabullendim artık..bu belirtiler tamamen psikolojik.. çok düşününce böyle oluyo demekki...aslına bakarsan 1 kızım var 11 yaşında..ve 11 senedir başta eşim herkesle mücadele ediyorum..2. bebeği yapmamak için..bazı sağlık sorunlarım var buyun fıtığı bel fıtığı gibi hamileleik sürecini zor geçirmekten ve ona bakamamaktan çok korktuğum için hiç istemedim...bi hapşursan hemen boynum tutuluyo ve 1 hafta 10 gün yataktan kalkamıyorum...sürekli ilaçlarla kas gevşeticilrle ayaktayım...ancak kızım çok kardeş istiyo ve her gece yatağında ağlarken buluyorum onu bi kardeşim yok diye...buda beni çok üzümeye başladı ve sırf onun için karar verdim çocuk yapmaya...ama tabii yinede bi tarıfım yok yapma diyo hala..bu kadar kararsızken neden bu psikolojiye girdim neden bu kadar çok üzüldüm anlamıyorum...çocuk istemiyorum ama test negatif çıkınca üzülüyorum...

merhaba bgün adetim gecikeli 9 gün oldu adetimin gecikmesinn 5. günü eczaneden test alıp yaptım negatif çıktı sizce hamilemiyimdir böle bişey yaşayan var mıdır

merhaba bgün adetim gecikeli 9 gün oldu adetimin gecikmesinn 5. günü eczaneden test alıp yaptım negatif çıktı sizce hamilemiyimdir böle bişey yaşayan var mıdır

kan testi yaptır cnm kesin sonucu bilirsin...bende 10 gün geçti yaptırdıgımda negatıf çıktı.

hadi gözün aydın darısı bızım basımıza ınsallahhh ben sımdı test yapım evde negatıf:) bu ay cok umıtlendım hastalandım ama son gunum dedım tetst yapayım olmem ya yıne negatıf:)

Benim de adetimin uzerinden 8 gun gecmisti kanda gebelik testi yaptirdim negatif cikti.3 gun sonra adet olmayinca idrar testi yaptim evde ve ikinci cizgi cok silik cikti.hemen hastaneye kostum tekrar kan verdim ve sonuc pozitifti.
Malesef 7 haftalikken kurtaj oldum, kese vardi ama bebegim yoktu.tam bir ay oluyor henuz adette olmadim.ilk gebeligimdi cok uzgunum.

ben de gecen ay 9 ağustosta regl olmuştum heray duzenlı olmama karsın bu ay hala regl olmadım..ilk defa bukadar gecıktı.kan verdım ama negatıftı..halada hasta olmadım..sizce tekrrar kan vermeli mıyım?yoksa sehır degıstırmıstık onun etkısı olabılımı

benımde gectı 25 gun normalde duzenlıdır adetım korunmayı bıraktıgımız ay yanı bu ay gecıktı adet olmadım ama hala sonuclar negatıf cıkıyor bende celıskıdeyım sehır degısmenın hıcbır etkısı yoktur bence

Canım merhaba, yazını okudum ve rahatsız etmezsem bi şeyler sormak istedim. Öncelikle hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin bebişini sağlıkla kucağına almayı nasib etsin Ben dün sabah 08.11.2013'te yani adetimden 3 gün önce kan testi yaptırdım negatif çıktı. normalde 11.11.2013 tarihinde adet olmam gerekiyor. Bugün adet olacakmış gibi sancılarım oldu hatta bi ara oldum sandım ama yok. Daha önce hiç böyle bir şey yaşamamıştım adet günümde sancılarım olurdu o gün içerisinde adet olurdum. Sanırım hamilelik olasılığım hala var :44: Senin bu negatif çıkmasına rağmen hamile olduğuna dair belirtilerin nelerdi yani neler yaşadın birazcık paylaşabilir misin Şimdiden çok teşekkür ederim Rabbim yardımcın olsun inşallah

Son düzenleme:
merhaba.. ben ekim 29 da adet görmem gerekiyordu fakat bu zaman oldu hala adet görmedim evlendiğim zaman adet döngüm 1-2 gün gecikiyordu ama bu kadar gecikmedi test yaptım sağlık ocagında negatifti hala hamile kalma şansım var mı bu ay çok merak ediyorum kan degerlerin normal dedi doktor sadece demirde düşüklük var dedi

Beeeeennnn varim tatlimmmm benim dusukle falan sonuclanmiyo ben 25 haftalik hamileyim sukurler olsun ki rabbime ilk kan testinde cikmadi ikinci defa yaptirdim cikti

slm cnm bende aynı durumu yaşadım adetimden 4 gün önce tahlil yaptım agrılarımdan şikayet ederek koşa koşa doktora gittim kan tahlili yaptı ultrasona baktı ve hamile deilsiniz dedi beta 1,2çıkmıştı çünkü adet günümü bekledim normalde sürekli 21. gün sabahı adet olurum hiç şaşmaz ya gece ya sabah ve ben ögle oldu olmadım akşam oldu olmadım ve ertesi günü hemen eczaneden test aldım pozitif yarım saat arayla ikincisini yaptım yine pozitif. sonra hemen doktra gittim dedi hamile deilsiniz şikayetiniz nedir testi gösterdim ultrasona baktığında kese yeni oluşmuş ve beta 1263 çktı allahıma şükürler olsun hamileyim allah sizede nasib etsin şikayetlerim kasıkalrımda batma,bel agrısı,hafif ateş,halsizlik,gögüslerde agrı,ama en çok kasık agrısı ve yemek kokularına hassasiyetti . inşallah hamilesindir.

Canım kan testi yaptır ancak öyle kesin sonuç alırsın

Benle aynı sorunu yaşayan ne kadar çok kişi varmış yAa:) benim adetimde yaklaşık 20 gün gecikti ilk defa böyle bişey oldu. Kan testi 2 kere yaptırdım çıkmadı evde yaptım yine çıkmadı. Kan testinde çıkmamasına rağmen hamile olanını yazısını okuyunca yine ümitlendim şimdi. Geçen hafta yaptırmıştım en son. yarın yine mi yaptırsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…