merhabalar bi sorum olucak..yardımlarınızı bekliyorum
geçen ay bebek için çalışmalara başladık adetlerim çok düzensiz ateş akıntı vss gibi yöntemlerle doğurganlık dönemimi tahmin edip uygun zamanı tespit ettim...beklediğim olmadı ve adet oldum...normal olması gerektiği gibiydi adetim ancak süresi 2 gün daha kısa oldu .ama hamile olduğumu düşündürücek bütün belirtiler vardı sürekli karnımın altında ve kasıklarımda bir rahatsızlık ve batma var...ara ara midemde bulantı oluyo..üstüne görmüş olabilirmiyim diye kan testi yaptırdım negatif çıktı...karnımdaki rahatsızlık hissi ve batma bi türlü geçmiyoo..hamileyken aylarca adet olunabiliyomuş yine burda okumuştum peki kan testinde negatif çıkıp hamile olduğunu öğrenen varmı....
hamileyken adet görenlerin çoğu düşükle sonuçlanıyomuş öyle bi şey yaşarsam diye çok korkuyorum..ramazan oruçlu olduğum için dr de gitmedim...tekrar adet olmama 15 gün var çok meraktayım..böyle deneyimi olan varsa nolur cvp versin..
merhaba bgün adetim gecikeli 9 gün oldu adetimin gecikmesinn 5. günü eczaneden test alıp yaptım negatif çıktı sizce hamilemiyimdir böle bişey yaşayan var mıdır
ben de gecen ay 9 ağustosta regl olmuştum heray duzenlı olmama karsın bu ay hala regl olmadım..ilk defa bukadar gecıktı.kan verdım ama negatıftı..halada hasta olmadım..sizce tekrrar kan vermeli mıyım?yoksa sehır degıstırmıstık onun etkısı olabılımı
Benim adetim 8 gün geçmesine rağmen kan testim negatifti. Negatif çıktığında hamileymişim. Ama testte çıkmadı. Tabi doktor 10 güne adet olursun dedi ben yine olmadım tekrar test yapıldı. Hamileymişim:) darısı isteyenlerin başına hayırlı bir şekilde.
merhabalar bi sorum olucak..yardımlarınızı bekliyorum
geçen ay bebek için çalışmalara başladık adetlerim çok düzensiz ateş akıntı vss gibi yöntemlerle doğurganlık dönemimi tahmin edip uygun zamanı tespit ettim...beklediğim olmadı ve adet oldum...normal olması gerektiği gibiydi adetim ancak süresi 2 gün daha kısa oldu .ama hamile olduğumu düşündürücek bütün belirtiler vardı sürekli karnımın altında ve kasıklarımda bir rahatsızlık ve batma var...ara ara midemde bulantı oluyo..üstüne görmüş olabilirmiyim diye kan testi yaptırdım negatif çıktı...karnımdaki rahatsızlık hissi ve batma bi türlü geçmiyoo..hamileyken aylarca adet olunabiliyomuş yine burda okumuştum peki kan testinde negatif çıkıp hamile olduğunu öğrenen varmı....
hamileyken adet görenlerin çoğu düşükle sonuçlanıyomuş öyle bi şey yaşarsam diye çok korkuyorum..ramazan oruçlu olduğum için dr de gitmedim...tekrar adet olmama 15 gün var çok meraktayım..böyle deneyimi olan varsa nolur cvp versin..
Canım merhaba, yazını okudum ve rahatsız etmezsem bi şeyler sormak istedim. Öncelikle hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin bebişini sağlıkla kucağına almayı nasib etsinBen dün sabah 08.11.2013'te yani adetimden 3 gün önce kan testi yaptırdım negatif çıktı. normalde 11.11.2013 tarihinde adet olmam gerekiyor. Bugün adet olacakmış gibi sancılarım oldu hatta bi ara oldum sandım ama yok. Daha önce hiç böyle bir şey yaşamamıştım adet günümde sancılarım olurdu o gün içerisinde adet olurdum. Sanırım hamilelik olasılığım hala var :44: Senin bu negatif çıkmasına rağmen hamile olduğuna dair belirtilerin nelerdi yani neler yaşadın birazcık paylaşabilir misin Şimdiden çok teşekkür ederim Rabbim yardımcın olsun inşallah