Ne oldu sonuç çok merak ettim,gerçi gebelik takvimin var ama?benimde adetim 1 hafta gecikti 3 gün önce kan testi yaptım sonuç negatif bugun iki defa idrar testi yaptm ama yne negatif bana da doktorm adet söktürücü verdi ama kullanmayı düşünmüyorum bende yarın hastaneye gidicem bide ultrasonla baktırıcam inşallah gebelik çıkar Allah isteyen herkese nasip eder inşallah
Kizlar merhaba bende 2 aylik evliyim dugunden 2 gun sonra regli oldum ve bidaha olamdim 46.gundeyim.idar testi yaptrdin negatif.dun 3 gun arayla kan testi yaptrdim yine negatif.doktor Ultrasyonla bakti rahim duvari kalinalsmis kese var gibi hamile gibi gorunuyosun dedi ama test negatif sonra adet sokucu hap verdi almadim.buna benzer durum yasayan varmi.kafam karisti.adet sancisi cekiyorum belim agriyo ama olmuyorum.surekli idrar cikariyorum.halim hic yok tum belirti mevcut ama negatif
Ne oldu sonuç çok merak ettim,gerçi gebelik takvimin var ama?
Kızlar meraba bnm adet tarhm 19 eylldü 16 eulülde kan testi yaptrdm negatf.. Ve hala gelen gden yookk.. Bugun 4 gun gecti fakat tam adet gunumde yumurta akı gbi kocaman brsey gordum. Ve bgun cok acık kahve lekelr oldu adetten 2 gun oncede olmustuu.. İdrar yaptm fakat yok. Bgun idrarm cpgaldı ve acıkıyorum içim kıyılıyo sanki ustelk gogsume dokunamyrum.. Belim cook agrıo. Szce umut varmıdr gec dollenme falan napmlaym???
Bence braz beklemelsn. Bnm bi akrabam 15gun sonra ogrendi. Gec dollenme olmsMrb arkadaslar ben 12 snde adet olmam gerekiyordu ama olmadim inanilmaz derecede kasik agrim var ve karnjm sisti. Dun kanda test yaptirdm negatif cikti idrar testleride negatif.. soneadan pozitif olabilirmi sizcw adet sokturucumu kullanam bilemedm
d.kontrol hapı sizde lekelenme yapmış anlaşılan. d. kontrol hapından önce düzenli mi regl oluyordunuz? d. kontrol hapı hormonlarınızın düzeninide bozmuş olabilir regl gecikmesi yapabiliyor bazı kişilerde ,bir doktora gitmenizde fayda var kist oluşmuş olabilir. geçmiş olsunmerhaba kizlar ben bir ay dogum kontrol hapi kullandim o ay kic kanama durmadi az az oldu sora 18 kasimda normal adet oldum wimdi 26 si oldu hala biwey yok acama cok fazla oldugum icinmi boyle oldu ya da dogum kontrol hapini bitaktigim icinmi bilmiyorum 8 gun gecti iki kizim var ikidinde de adetime 4 5 gun kala test yaptigimda pozitif cikmiwti gec dollenme falan olmuyo yani bende bu kez olurmu oyle biwey bilemiyorum yardim edin
evet hep duzenli regl oluyorum her ay 20 ya da 21 mutlaka olurdupazartesi gidicem inwaAllah hamile kalmak istemiyorum cok ciddi korunuyorum yani hamile oldugumu sanmiyorum.ama yinede olurmu olur napicam bilmiyorum iki kizim var biri daha 7 aylik onlara zor bakiyorumd.kontrol hapı sizde lekelenme yapmış anlaşılan. d. kontrol hapından önce düzenli mi regl oluyordunuz? d. kontrol hapı hormonlarınızın düzeninide bozmuş olabilir regl gecikmesi yapabiliyor bazı kişilerde ,bir doktora gitmenizde fayda var kist oluşmuş olabilir. geçmiş olsun
yeni doğum yapmışsın. 1 -1.5 yıl tam düzene girmez regl döneminiz , en azından çoğu kişide böyle oluyormuş ben yaşamadım 3gebelik ve 2 kayıp olmasına rağmen ilk reglim 40 gün sonra olup bir sonrakiler dönem dönem değişiklik gösteryor. sizde korunuyorsanız o zaman diğer alternatiflerden biri de kist oluşumu olabilir . d.kontrol hapı sonrası karşılaşılan bir durumdur. kafanızda öylemi böylemi diye düşüneceğinize doktora gitmenizde fayda var.geçmiş olsunevet hep duzenli regl oluyorum her ay 20 ya da 21 mutlaka olurdupazartesi gidicem inwaAllah hamile kalmak istemiyorum cok ciddi korunuyorum yani hamile oldugumu sanmiyorum.ama yinede olurmu olur napicam bilmiyorum iki kizim var biri daha 7 aylik onlara zor bakiyorum
tewekkur ederim canim ama nasil bir kist bu tehlikeli biweymi hic daha once yawamadim bilmiyorum o yuzden yani kist oluwmuw olsa kurtaj falan gibimi biwey olucak?yeni doğum yapmışsın. 1 -1.5 yıl tam düzene girmez regl döneminiz , en azından çoğu kişide böyle oluyormuş ben yaşamadım 3gebelik ve 2 kayıp olmasına rağmen ilk reglim 40 gün sonra olup bir sonrakiler dönem dönem değişiklik gösteryor. sizde korunuyorsanız o zaman diğer alternatiflerden biri de kist oluşumu olabilir . d.kontrol hapı sonrası karşılaşılan bir durumdur. kafanızda öylemi böylemi diye düşüneceğinize doktora gitmenizde fayda var.geçmiş olsun
genelde folikül kisti olur 3 cm ile 10 cm arasında olabilir ve ilk reglede atılabilir yada bir süre doktor kontrolünde d. kontrol hapıda kullanılarak küçültme yöntemine gidilir. genelde ameliyat edilmiyor folikül kistleri ama başka bir tür oluştu ise çeşitli tedavi yöntemleri var.tewekkur ederim canim ama nasil bir kist bu tehlikeli biweymi hic daha once yawamadim bilmiyorum o yuzden yani kist oluwmuw olsa kurtaj falan gibimi biwey olucak?
genelde folikül kisti olur 3 cm ile 10 cm arasında olabilir ve ilk reglede atılabilir yada bir süre doktor kontrolünde d. kontrol hapıda kullanılarak küçültme yöntemine gidilir. genelde ameliyat edilmiyor folikül kistleri ama başka bir tür oluştu ise çeşitli tedavi yöntemleri var.
sen yinede p.tesi bir doktora git . öylemi böylemi diye düşünmektense, bizler buradan ne söylesek yalan olur
tewekkur ederim Allah butun isteyenlere evlat versin inwaAllah ama ben wu an o kistin oluwmasina bile raziyim yeterki hamilelik olmasingenelde folikül kisti olur 3 cm ile 10 cm arasında olabilir ve ilk reglede atılabilir yada bir süre doktor kontrolünde d. kontrol hapıda kullanılarak küçültme yöntemine gidilir. genelde ameliyat edilmiyor folikül kistleri ama başka bir tür oluştu ise çeşitli tedavi yöntemleri var.
sen yinede p.tesi bir doktora git . öylemi böylemi diye düşünmektense, bizler buradan ne söylesek yalan olur