• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanda gebelik sonucu ne zaman doğru sonuç verir?

Sabah ilk idrarlada yaptim cikti gubiydi resimle cok belli olmadi parladi edet olacak gubitim 2 yada 3 günüm iyice sisitim gerginlestim hamile olunca böyle oluyor mu bilmiyirum

Sabah kaset tte yaptim cikti gibiydi Cizgi sonta sarardi sonra beyazlasti test bir garip oldu emin olamadim

Sabahki boyle cikti bunu baya gec cektim.ama ilk yaptığım da vardi cizgi sonra dagilinca cekerim dedim tam tersi durdukca kayip olmus var mi belli mi

Eklentiler

• 1000128907.webp
    1000128907.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 44
  • 1000128906.webp
    1000128906.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 46
Ben de bugün test yaptım negatif çıktı ama belirtiler var. Yarın genel kan tahlili verecektim doktordan HCG testini de yapmalarını isteyecem bakalım 🙈 Ama testler negatif olunca biraz moralim bozuldu

Bu sabahki cok.belli degil cizgi vardi resimde kamera iyi degil cikmiyor

Eklentiler

• 1000128912.webp
    1000128912.webp
    17 KB · Görüntüleme: 42
Ben de bugün test yaptım negatif çıktı ama belirtiler var. Yarın genel kan tahlili verecektim doktordan HCG testini de yapmalarını isteyecem bakalım 🙈 Ama testler negatif olunca biraz moralim bozuldu
Bozulmasin benim hic umidim yok bunlar cok.silik çünkü sabirla bekleyeleim her sey guzel olur

Merhaba 9 aydır çocuk istiyoruz. Dün kadın doğumdan randevum vardı doktor tedbiren kan ve idrar testi istedi. Gebelik yok, başka sıkıntı da yok. Ama birkaç gündür aşırı halsizlik var. Bugün daha da arttı ve başım da dönmeye başladı. Mide bulantısı da var. Adetime de 2-3 gün var. Hamile olsaydım kanda muhakkak çıkardı diye düşünüyorum. Sonrasında acaba gebelik için tekrar test vermeli miyim?
Merhaba benim son adet tarihim 17 aralık 14 ocakta tansiyon oynamaları baş dönmesi şikayetiyle acile gittim test yapmışlar negatif sonuç gelmiş 20 ocakta yine çok kötü oldum tansiyonum 17-10 dan düşmüyordu 18-13 e kadar görmüştüm sonra yine hastanelik oldum yine kan testi yapıldı ve yine negatif 10 gün sonra 30 ocakta kan verdim 542 sonuç aldım ve şuan 2.5 aylık hamileyim yani 14-20 ocakta verdiğim kanlarda da hamileymişim ama kana yansımamış biraz daha bekleyin ve evde ilk kendiniz test yapın ben 2 test yaptım akşam pozitifti sabah emin olmak için tekrar yaptım yine pozitif çıktı sonra kanda da pozitifi gördüm..

Back
X