Evet beni karamsarlığa düşüren de tarihlerimin çok net olması. Dua ediyorum o kişilerden biri olurum diyeYumurtlama gününüzü biliyorsunuz zaten bu değerlerden bir anda fırlayadabilir bir kaç kişide okumuştum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet beni karamsarlığa düşüren de tarihlerimin çok net olması. Dua ediyorum o kişilerden biri olurum diyeYumurtlama gününüzü biliyorsunuz zaten bu değerlerden bir anda fırlayadabilir bir kaç kişide okumuştum![]()
Olursun olursunEvet beni karamsarlığa düşüren de tarihlerimin çok net olması. Dua ediyorum o kişilerden biri olurum diye![]()
Herkesin değeri farklı farklı olur düşük değil bence değeriniz önemli olan artması diyorlar mesela ben yumurtlamanın 17. Günü 648 gördüm başkası 13 günü 655 görmüşKızlar ben bu akşam kan verdim beta 7,8 den 48’e çıkmış. Bir günde yaklaşık 7 kat artmış. İyi bir şey mi bilmiyorum… Hala güne göre değer düşük ama artış yüksek sanırım
Çok teşekkür ederim canım valla bana çok moral verdin bugünHerkesin değeri farklı farklı olur düşük değil bence değeriniz önemli olan artması diyorlar mesela ben yumurtlamanın 17. Günü 648 gördüm başkası 13 günü 655 görmüş
Ne demek canım sağlıkla kucağına al inşallah değerleri böyle takip edersin yeni çünkü 1500 den sonrada kese için gidersinÇok teşekkür ederim canım valla bana çok moral verdin bugün![]()
Aminnn canımm inşallahNe demek canım sağlıkla kucağına al inşallah değerleri böyle takip edersin yeni çünkü 1500 den sonrada kese için gidersin![]()
Kızlar 5 gün önce kan testi verdiğimde negatifti. 2 gün önce idrar testi yine negatifti. Dün idrar testi pozitife döndü. Bugün kan verdim. 7,8 çıktı. 5 üstü gebelik diyor referans değerine göre ama 8 şubat yumurtlama 9 şubat çatlama günüydü. Sonrasında ilişki de olmadı. Tarihlere göre bu değer kimyasal göstergesi midir? Yani düşme yok sürekli takip ettiğim halde ilk defa beta çıktı idrarda ve kanda. Muhtemelen yeni salgılanmaya başladı ama günüme göre çoook düşük![]()
Sizce var mı benim teslerimdesizin benımke aynı sekıldeydı, en son betanız kac cıktı merak ettım![]()
Kaset testteki hemen çıktıysa pozitif gibi duruyor ama sonradan çıktıysa kuruma olabilir bunlarda çok kuruma çizgisi gördüm ben. Strip testte çok silik çizgi normalde de çıkıyor eğer pembeyse pozitif kabul ediliyor, satan yer böyle söylüyor. Sizin pembe miydi?
Benim 1 gün kala 30 civarındaydı hcG yerleşmesi yeni olmuştur belkiKızlar 5 gün önce kan testi verdiğimde negatifti. 2 gün önce idrar testi yine negatifti. Dün idrar testi pozitife döndü. Bugün kan verdim. 7,8 çıktı. 5 üstü gebelik diyor referans değerine göre ama 8 şubat yumurtlama 9 şubat çatlama günüydü. Sonrasında ilişki de olmadı. Tarihlere göre bu değer kimyasal göstergesi midir? Yani düşme yok sürekli takip ettiğim halde ilk defa beta çıktı idrarda ve kanda. Muhtemelen yeni salgılanmaya başladı ama günüme göre çoook düşük![]()
Çok teşekkür ederim, kimyasal gebelikmiş maalesef. Demekki o yüzden normalden düşüktüBenim 1 gün kala 30 civarındaydı hcG yerleşmesi yeni olmuştur belki
Merhaba yardımcı olur musunuz? Benimde gecikmemin 3-4 günü. Kaset testlerde ve erken gebelikte çok çok silik çizgi çıkıyor yok gibi. Dikkatli bakmak gerek görmek için. Bugün akşam beta verebildim bakmıyorlarmış betaya normaldeKızlar 5 gün önce kan testi verdiğimde negatifti. 2 gün önce idrar testi yine negatifti. Dün idrar testi pozitife döndü. Bugün kan verdim. 7,8 çıktı. 5 üstü gebelik diyor referans değerine göre ama 8 şubat yumurtlama 9 şubat çatlama günüydü. Sonrasında ilişki de olmadı. Tarihlere göre bu değer kimyasal göstergesi midir? Yani düşme yok sürekli takip ettiğim halde ilk defa beta çıktı idrarda ve kanda. Muhtemelen yeni salgılanmaya başladı ama günüme göre çoook düşük![]()
Geçmiş olsun en kısa sürede sağlıkla tekrar umarımÇok teşekkür ederim, kimyasal gebelikmiş maalesef. Demekki o yüzden normalden düşüktü
Merhaba umarım güzel sonuç alırsınız. Benim değer yaklaşık 8 iken bile belirgin bir çizgi vardı aslında. Demekki kullandığım testler çok hassasmışMerhaba yardımcı olur musunuz? Benimde gecikmemin 3-4 günü. Kaset testlerde ve erken gebelikte çok çok silik çizgi çıkıyor yok gibi. Dikkatli bakmak gerek görmek için. Bugün akşam beta verebildim bakmıyorlarmış betaya normaldesonucum çıkmadı daha içim içimi yiyor. Sizin süreciniz nasıldı?
Neden regl olmuyorum anlayamıyorum bu da stres yapıyor beniMerhaba umarım güzel sonuç alırsınız. Benim değer yaklaşık 8 iken bile belirgin bir çizgi vardı aslında. Demekki kullandığım testler çok hassasmış
Kan sonucunuz çıktı mı? Aslında stres de geciktirirNeden regl olmuyorum anlayamıyorum bu da stres yapıyor beni
Şüpheli ilişkiden kaç gün sonra bu sekilde koyulaştı benim Şubat 23 de gaz sancısı ağrı felan oldu 24 ünde doktora gittim evet çatlamış değerlendirin dedi eşim yurt dışındaydı 24 Şubat'ı degeelendire bildik şüpheli ilişkiden 11 gün sonra test yaptım çıkmadı bugün reglimi bir gün geçti yarın da olmazsam Çarşamba sabahı test yaparım ama meraktayım sizin nasıl olmuştuTesti tekrarladınız mı? İnşallah artışı görmüşsündür canımBen de yarın tekrar kan vereceğim. Bugün idrar testi yaptım koyulaşma var