Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benım cok tesekkur ederım..topicin basligini ve altinda Rosem yazdigini görünce nasil sevindigimi anlatamam...
anne olmayi ne kadar istedigini ve neler cektigini cok iyi biliyorum...
gözün aydin, gözümüz aydin olsun canim...
dilerim hamislik cok rahat gecer ve melegini saglikli alirsin kucagina...
darisi bütün anne olmak isteyenlerin basina...
canım son adet tarihin kaçtı senin.dogum hangi aya denk gelecek?
canım tesekkur ederım,ınsallah hersey yolunda gıder.Rosem hayırlı uğurlu olsun.
Sağlıklı bir gebelik dilerim. Haberi eşine nasıl haber verdin? tedavi sonucu mu oldu?
Özel değilse anlatabilir misin? Gebelik için yaptığın birşeyler var mı?
Tekrar tebrikler.
canım benım tesekkur ederım.ınsallah en kısa zamanda senınde haberını alırız.canım çoookkk sevindim yaa allah tamamına erdirsin allah saglıkla kucagına almayıda nasib etsin inş hayırlı olsun
tebrikler Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah
Gözün aydın Rosem.. güzel haberlerini de görmek nasip oldu geçen seneden beri... ne mutlu sana, Allah analı babalı büyütsün.![]()
Insallah sag selim kucagina aldigin gunleri de gostersin rabbim insallah
Allah anali babali buyutmeyi nasip eder insallah !!! olmayan ve isteyen herkese yatsain bu duyguyu insallah
Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah :) canım gözün aydın Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etisn darısı bizim başımıza artık :))
canım benım.ınsallah oyle olur,hersey yolunda gıder.hersey yolunda gıder canım merak etme.yeter ki sen içini rahat tut.hamileliğin her anının keyfini çıkar.bu arada bebişin yengeç olacak annesi.benim burcum :))))yengeç bebekleri çok sakin olur.şanslısınn...
canım benım darısı sızlere olsun ınsallah..Canım benim inan çok mutlu oldum.
Bugün aldığım en güzel haberlerden bir tanesi. Günlük yazılarını takip ediyorum ve ne kadar çok istediğini biliyordum. Hayırlı uğurlu olsun. Dikkat et kendine.
Darısı benim ve bütün isteyen arkadaşlarımın başına :Saruboceq: