Merhaba kızlar bir kaç gün önce evde test yaptım 3 tane çift çizgi çıktı silik çizgi çıktı ama gözle çok rahat gözüküyor bugün dayanamayıp özel hastaneye gidip kan testi verdim sonuç <2,30 çıktı çok şaşırdım çünkü hamilelik belirtileri de vardı bende kasık ağrılarım miğdem sürekli bulanıyordu regl olmama 3 gün var kafam çok karıştı ya çok ümitlenmiştim çünkü 3 testim de çift çizgi çıkmıştı eğer bir bilginiz varsa lütfen yorum yaparmısınız böyle olupta hamile olma olasılığım var mı kızlar?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kan testim negatif evde yaptığım test pozitif
- Konu Sahibi edacansvr
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Şubat 2022
- 4.697
- 1
- 2.884
- 63
Testiniz bozuk gibi sanki ortada da bisey varMerhaba kızlar bir kaç gün önce evde test yaptım 3 tane çift çizgi çıktı silik çizgi çıktı ama gözle çok rahat gözüküyor bugün dayanamayıp özel hastaneye gidip kan testi verdim sonuç <2,30 çıktı çok şaşırdım çünkü hamilelik belirtileri de vardı bende kasık ağrılarım miğdem sürekli bulanıyordu regl olmama 3 gün var kafam çok karıştı ya çok ümitlenmiştim çünkü 3 testim de çift çizgi çıkmıştı eğer bir bilginiz varsa lütfen yorum yaparmısınız böyle olupta hamile olma olasılığım var mı kızlar?
- 9 Ağustos 2021
- 15.350
- 52.544
- 548
3 tane bu testten yaptırdım 3 teste aynı çıktıTestiniz bozuk gibi sanki ortada da bisey var
- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.167
- 798
Net olan kan testidir konu sahibi
3 test yaptım aynı gün çift çizgi çıktı bu şekilde kafamı karıştıran yer burası zaten kan testini bugün yaptım 2.30 çıktı biliyorum ama şüphe insanı mahvediyor gerçektenBu testler %100 doğru değil zaten. Kesin sonucu kan testi verir diye biliyorum.
Çok doğru söylüyorsunuz evde 3 teste aynı sonucu görünce gittim kan testi yaptım tabi negatif görünce üzüldüm ama aklımın ermediği yer 3 test bozukDaha regl gecikmesi olmadan test yapmamalisiniz, akil sagliginiza da butcenize de zarar.
Regliniz gecikecek, sonra bu evde yapilan testlerin guvenirligi artiyor. Orada pozitif gordukten sonra kan testine gideceksiniz. Yazik yipratmayin kendinizi.
- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.167
- 798
Çok doğru söylüyorsunuz evde 3 teste aynı sonucu görünce gittim kan testi yaptım tabi negatif görünce üzüldüm ama aklımın ermediği yer 3 test bozuk
Regl gecikmeniz olmadan zaten ne cikarsa ciksin guvenilir degil. Test bozuk demek de dogru degil o noktada.
Atiyorum pozitif ciksa bile vucudun onu atma ihtimali cok yuksek. Biliyorsunuz bir cok kadin bilmeden dusuk yapiyor, ki cok dogal bir surec.
Yipratmayin kendinizi, insan hamilelik isteyince kafayi cok takiyor. Rahatlayin, bu ay olmazsa sonra olur.
- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
Testiniz bozulmus gorunuyor fotoda. Boyle dagilmis bulaniklasmis bir goruntu olmamasi lazim3 tane bu testten yaptırdım 3 teste aynı çıktı
- 3 Haziran 2023
- 782
- 1.206
- 33
- 13 Haziran 2023
- 1.572
- 1.531
- 53
Kan testi kesin olan diğerleri yanıltıcı. Belirtilere gelince ben aşılama yaptırdım her türlü belirti vardı Gaz , Kasık ağrısı,göğüs ağrısı,uyku hali ne ararsan vardı ama sonuç negatifMerhaba kızlar bir kaç gün önce evde test yaptım 3 tane çift çizgi çıktı silik çizgi çıktı ama gözle çok rahat gözüküyor bugün dayanamayıp özel hastaneye gidip kan testi verdim sonuç <2,30 çıktı çok şaşırdım çünkü hamilelik belirtileri de vardı bende kasık ağrılarım miğdem sürekli bulanıyordu regl olmama 3 gün var kafam çok karıştı ya çok ümitlenmiştim çünkü 3 testim de çift çizgi çıkmıştı eğer bir bilginiz varsa lütfen yorum yaparmısınız böyle olupta hamile olma olasılığım var mı kızlar?
Dediğim gibi kan testinin sonucunu baz alın. Mide bulantısı kasık ağrısı gibi belirtileri bence psikolojik olarak yaşıyorsunuz tamamen.3 test yaptım aynı gün çift çizgi çıktı bu şekilde kafamı karıştıran yer burası zaten kan testini bugün yaptım 2.30 çıktı biliyorum ama şüphe insanı mahvediyor gerçekten
Ozman 3 test de bozuk aynı gün yaptım çünküİyi de testler bozuk. Kanda çıkmayan idrarda çıkmaz mümkün değil. Zaten test belli bozuk
Çok teşekkür ederim yorumunuz için zaten regl olmama çok az kaldı eğer olursa birdaha bu testlerden almam gerçekten insanı mahvediyorRegl gecikmeniz olmadan zaten ne cikarsa ciksin guvenilir degil. Test bozuk demek de dogru degil o noktada.
Atiyorum pozitif ciksa bile vucudun onu atma ihtimali cok yuksek. Biliyorsunuz bir cok kadin bilmeden dusuk yapiyor, ki cok dogal bir surec.
Yipratmayin kendinizi, insan hamilelik isteyince kafayi cok takiyor. Rahatlayin, bu ay olmazsa sonra olur.
- 13 Haziran 2023
- 1.572
- 1.531
- 53
5 üstü pozitif 5 altı negatif kabul ediliyorKızlar peki <2,30 ne demek oluyor 0 olaması lazım değilmi
- 11 Aralık 2015
- 1.937
- 5.767
- 158
- 41
5 in altı değer negatiftir. Bu değerle gebelik yok görünüyor malesefKızlar peki <2,30 ne demek oluyor 0 olaması lazım değilmi