KAN TESTİ NEGATİF OLUP SONRADAN HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENENLER...

Yok bnm öyle olmuyo ama 5-10 dkda bir tuvalete gidiyorm :) çişim geliyor kabızda olmsm dün gece çok fenaydı afedersin lavaboya gittim yapamadm çıktm karnıma bir agrı girdi ölcem sandm

Mesela sıkısıyorm ama oyle o an kasıklarıma agrı olmuyo. Sıkısıyorm ama halbuku 5 dk önce gitmiş oluyorm. O an gitmesem sanki altıma yapcak gibi.

Mesela sıkısıyorm ama oyle o an kasıklarıma agrı olmuyo. Sıkısıyorm ama halbuku 5 dk önce gitmiş oluyorm. O an gitmesem sanki altıma yapcak gibi.
Benim sürekli çişim var anasını satiyim daha tuvaletten kalkmadan çişim geliyor 5 dakka önce gittim aha gene geldi. Şimdi gideyim kalkınca bidaha gelcek öyle oturup beklicem tuvalette anca yani

Bişey diyimmi benim çevremdeki herkes bana abartıyorsun diyor. Çok kafama takıyormuşum. Hep psikolojikmiş belirtiler. Bi hamile çıkayım varya tek tek sorucam hepsine. Göğüslerim ilk defa bu kadar büyüdü. Ayrıca ucundaki damarlar damı psikolojik arkadaş. Hatta ben eşime bile sordum kan testinden bi gün önce. Acaba dedim benmi hayal görüyorum bu damarları oda evet var dedi. Nesi psikolojik şimdi bunun? Haklıyım ulan dağılın

Aynen oyle aman boşver salla gitsin

canım biraz daha bekle inşallahhhhhh hamilesindir

Akıntım var sarımsı kahve rengimsi. Eşim test almayı unutmstu kaldı oyle
Adet başlangıcıda olabilir yerleşme kanamasıda olabilir canım. Sen akıntını takıp et rengini kıvamını. Yoğunlaşır artarsa adettir. Az az leke şeklinde devam ederse yerleşme olabilir

Adet başlangıcıda olabilir yerleşme kanamasıda olabilir canım. Sen akıntını takıp et rengini kıvamını. Yoğunlaşır artarsa adettir. Az az leke şeklinde devam ederse yerleşme olabilir
3 4 gundur var ve aynı şekilde gidiyor hiç bir değişiklik yok. Hatta belki 4 gunden fazla olabilir

Allah allah çok ilginç. Bende hâlâ umutsuzca bekliyorum. Adet olmıcam biliyorum. Yani öyle hissediyorum. Ama hamileliktenmi onda şüpheliyim
Şimdide kahve rengi lekelenme oldu peçeteye silince. Adet oldm sandm ama tık yok. Adet oldugum günden beri ilk defa böyle oldu üzülsem mi sevinsem mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…