- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
Yok bnm öyle olmuyo ama 5-10 dkda bir tuvalete gidiyorm :) çişim geliyor kabızda olmsm dün gece çok fenaydı afedersin lavaboya gittim yapamadm çıktm karnıma bir agrı girdi ölcem sandmKız şuan çok sıkışırsında hani böyle kasıklarına iğne batar gibi olur ya acil tuvalete gitmen lazımdır öyle çok çişin gelir. Aynı öyleyim. Ama tuvaletim yok daha yeni gittim. Üşüttüm mü acaba yaa
Mesela sıkısıyorm ama oyle o an kasıklarıma agrı olmuyo. Sıkısıyorm ama halbuku 5 dk önce gitmiş oluyorm. O an gitmesem sanki altıma yapcak gibi.Kız şuan çok sıkışırsında hani böyle kasıklarına iğne batar gibi olur ya acil tuvalete gitmen lazımdır öyle çok çişin gelir. Aynı öyleyim. Ama tuvaletim yok daha yeni gittim. Üşüttüm mü acaba yaa
Benim sürekli çişim var anasını satiyimMesela sıkısıyorm ama oyle o an kasıklarıma agrı olmuyo. Sıkısıyorm ama halbuku 5 dk önce gitmiş oluyorm. O an gitmesem sanki altıma yapcak gibi.
AynenBenim sürekli çişim var anasını satiyimdaha tuvaletten kalkmadan çişim geliyor 5 dakka önce gittim aha gene geldi. Şimdi gideyim kalkınca bidaha gelcek öyle oturup beklicem tuvalette anca yani
Bişey diyimmi benim çevremdeki herkes bana abartıyorsun diyor. Çok kafama takıyormuşum. Hep psikolojikmiş belirtiler. Bi hamile çıkayım varya tek tek sorucam hepsine. Göğüslerim ilk defa bu kadar büyüdü. Ayrıca ucundaki damarlar damı psikolojik arkadaş. Hatta ben eşime bile sordum kan testinden bi gün önce. Acaba dedim benmi hayal görüyorum bu damarları oda evet var dedi. Nesi psikolojik şimdi bunun? Haklıyım ulan dağılınMesela sıkısıyorm ama oyle o an kasıklarıma agrı olmuyo. Sıkısıyorm ama halbuku 5 dk önce gitmiş oluyorm. O an gitmesem sanki altıma yapcak gibi.
Aynen oyle aman boşver salla gitsinBişey diyimmi benim çevremdeki herkes bana abartıyorsun diyor. Çok kafama takıyormuşum. Hep psikolojikmiş belirtiler. Bi hamile çıkayım varya tek tek sorucam hepsine. Göğüslerim ilk defa bu kadar büyüdü. Ayrıca ucundaki damarlar damı psikolojik arkadaş. Hatta ben eşime bile sordum kan testinden bi gün önce. Acaba dedim benmi hayal görüyorum bu damarları oda evet var dedi. Nesi psikolojik şimdi bunun? Haklıyım ulan dağılın
dimi yaaaAynen oyle aman boşver salla gitsin
inşallah bizde öyle oluruz normalde benim geçen hafta adet günümdü ama ondan bir iki gün önce leke geldi kahverengi dedim galiba sökülemiyorum 2-3 gün geldi bidaha yok normalde adetim bugün biticekti eğer olsaydım test yaptım idrar testi ama negatif sizce biraz daha beklimmi yapmak için kafam çok karışık ama daha göğüslerimde falan bi değişiklik yok sadece kasıklarımda ağrı var
canım biraz daha bekle inşallahhhhhh hamilesindir
Naptın varmı bi değişiklik?Aynen oyle aman boşver salla gitsin
Benim sürekli çişim var anasını satiyimdaha tuvaletten kalkmadan çişim geliyor 5 dakka önce gittim aha gene geldi. Şimdi gideyim kalkınca bidaha gelcek öyle oturup beklicem tuvalette anca yani
Akıntım var sarımsı kahve rengimsi. Eşim test almayı unutmstu kaldı oyleNaptın varmı bi değişiklik?
Adet başlangıcıda olabilir yerleşme kanamasıda olabilir canım. Sen akıntını takıp et rengini kıvamını. Yoğunlaşır artarsa adettir. Az az leke şeklinde devam ederse yerleşme olabilirAkıntım var sarımsı kahve rengimsi. Eşim test almayı unutmstu kaldı oyle
3 4 gundur var ve aynı şekilde gidiyor hiç bir değişiklik yok. Hatta belki 4 gunden fazla olabilirAdet başlangıcıda olabilir yerleşme kanamasıda olabilir canım. Sen akıntını takıp et rengini kıvamını. Yoğunlaşır artarsa adettir. Az az leke şeklinde devam ederse yerleşme olabilir
Allah allah çok ilginç. Bende hâlâ umutsuzca bekliyorum. Adet olmıcam biliyorum. Yani öyle hissediyorum. Ama hamileliktenmi onda şüpheliyim3 4 gundur var ve aynı şekilde gidiyor hiç bir değişiklik yok. Hatta belki 4 gunden fazla olabilir
Şimdide kahve rengi lekelenme oldu peçeteye silince. Adet oldm sandm ama tık yok. Adet oldugum günden beri ilk defa böyle oldu üzülsem mi sevinsem mi bilemedimAllah allah çok ilginç. Bende hâlâ umutsuzca bekliyorum. Adet olmıcam biliyorum. Yani öyle hissediyorum. Ama hamileliktenmi onda şüpheliyim
Kaçıncı gün gecikmedeŞimdide kahve rengi lekelenme oldu peçeteye silince. Adet oldm sandm ama tık yok. Adet oldugum günden beri ilk defa böyle oldu üzülsem mi sevinsem mi bilemedim
Bugun 15Kaçıncı gün gecikmede
Canım sen haftasonunu atlat pazartesi doktora git bence.Bugun 15
Aynen valla. Basım çatlıyo suan offff off kadınların işi ne zor ya. Bakalım dua et bana inşallah hamişimdirCanım sen haftasonunu atlat pazartesi doktora git bence.
İnşallah canım benim inşallah. Hem pazartesiye kadar kanama yoğunlaşırsa adet demektir. Olmazsa zaten doktor anlar ne olduğunuAynen valla. Basım çatlıyo suan offff off kadınların işi ne zor ya. Bakalım dua et bana inşallah hamişimdir