KAN TESTİ NEGATİF OLUP SONRADAN HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENENLER...

MrvvYiiaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2017
1.009
542
30
MERHABA,
BEN 24 YAŞINDAYIM YENİ EVLİYİM BUGUN GECİKMEMİN 4. GÜNÜ HALA ADET OLMADIM.
DÜN AKŞAM KAN TESTİ YAPTIRDIM HASTANEDE. 0.1 NEGATİF ÇIKTI. EN SON EŞİMLE 23 ÜNDE İLİŞKİ YAŞADIM. GEÇEN AY 25 İNDE ADET OLDUM. HAMİLELİK ŞÜPHEMİN EN BÜYÜK ETKENLERİNDEN BİRİ GÖĞÜSLERİMDEKİ DAMARLARDI. HALA GEÇMEDİ. ADETTE OLMADIM. MİDEM, SÜREKLİ İDRARA ÇIKMAM KASIKLARIMDA HAFİF BATMALAR, AKINTIM FALAN DEVAM EDİYOR. NEDİR NE DEĞİLDİR Bİ FİKRİ OLAN VARMI ?

Olsa cikardi 100 200 cikmazdi da 60 70 cikardi ama kesin çıkardı

çok okuyorum yorumlarda kanda negatif çıkıp bi iki hafta sonra adet olmayınca tekrar test yapıyolar pozıtıf cıkıyor. bende tecrubesizim. kafam karışıyor. adet olmazsam kafayı yerim heralde biran önce olsam rahatlasam. kan testinde çıkmazsa rahatlarım diyodum meğer olay adet olmaktaymış..

benimde böyle oldu 15 ekim sat. 11 kasımda test yaptırdım gecikmemişti 4 gün kala diye çıkmamış sanırım ama ben gebeymişim sonra ben 29 kasımda bir yaptımkii değerlerim 5.000 de seyrediyor

benimde böyle oldu 15 ekim sat. 11 kasımda test yaptırdım gecikmemişti 4 gün kala diye çıkmamış sanırım ama ben gebeymişim sonra ben 29 kasımda bir yaptımkii değerlerim 5.000 de seyrediyor
benim gecikmem olmuştu ama 3 gün geçti. bugun 4. günüm. negatif çıktı. hep adet oldum sanıp lavaboya gidyorum yok

benim gecikmem olmuştu ama 3 gün geçti. bugun 4. günüm. negatif çıktı. hep adet oldum sanıp lavaboya gidyorum yok

canım kadın doğuma git birsürü sebebi var adet gecikmesinin hormonlar,stres en iyisi muayane ol zaten şüphe varsa o senden kan testi isticektir.

Geç döllenmeyse olabilir benim de 14 ekimde 0.5 çıkan değer 9 kasımda 13888 çıkmıştı :)

Ciddimisin yaa nasıl oldu,anlatsana merak ettim gecikmeden oncemi yoksa sonra mı gittin. Noldu nasıl oldu yani

bende pcos var o yüzden günümü bilmiyordum. son adetin bitiminden 45 gün geçince gidip test yaptım negatif çıktı hatta doktor rahmin kalınlaşmış kesinlikle adet olacaksın dedi. ben de artık ne kadar emin olduysam günler geçmiş hala adet olmamamışım da farkında değilim. 9 kasımda evdeki testle bi denedim ki çift çizgi :) sonra da kan tahlili yaptırdım ve 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. önceki testi yaptığımda 2 haftalıkmış o yüzden test negatif çıkmış.

Seninkide baya karışıkmış. Ben bekarken pek takıp etmezdim adet günümü. Olurdum yani illaki. Bazen çok geçince gecikitğimi anlardım ancak. Oda hissederdim yaklaştığını karnım şişerdi sinirli olurdum vs. Evlendim ilk ay hatırlayamıyordum önceki ay ne zaman oluduğunu adetin
Sadece 20 sinden sonra ama ne zaman bilmiyordum. Derken 25 inde oldum. Tam 30 unda bitti. Bu ay bekledim işte 25 ini. Hâlâ tık yok. Olanlar bundan sonra oldu. Sonuçlanana kadar allah yardımcım olsun valla yoksa tımarhanelik olucam bu gidişle

Bende pcoluyum adetim duzensiz. 5 kasimda kan testim 0.2 cikti suan 24 gun daha gecti hala adet olmadim.
Yarin tekrar kan testine gidecegim allahin izniyle.
Kendiliginizden mi hamile kaldiniz yoksa ilac igne falan kullandiniz mi?
Cok korkuyorum hamile kalamayacagim diye merak ettim anlatabilir misiniz neler yaptiginizi?

Kendiliğinden oldu canım. Sadece inofolic ve glifor kullanıyordum. Etkisi oldu mu bilmiyorum ama bal çörek otu tarçın karışımını da o ay denemistim.

Hiç korkma pcos engel değil sadece diğer kadınlar kadar kolay olmuyor ama eninde sonunda oluyor :) hayırlı haberlerini bekliyoruz

ben de kızımda adetten sonra 14. gün öğrendim canım
kan negatif diye doktorumsu adam bana söktürücü vermişti neyseki kızım sağlıklı şuan 7 yasında ikinciye çalışıyoruz :)

kan negatif diye doktorumsu adam bana söktürücü vermişti neyseki kızım sağlıklı şuan 7 yasında ikinciye çalışıyoruz :)
Hâlâ bir umut olduğunu bilmek ne güzel. Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.. Umarım bu çetrefilli yolun sonunda bende umduğumu bulurum bugun 5. Gün adet gecikmemin. Hayırlısı bakalım

inşallah bizde öyle oluruz normalde benim geçen hafta adet günümdü ama ondan bir iki gün önce leke geldi kahverengi dedim galiba sökülemiyorum 2-3 gün geldi bidaha yok normalde adetim bugün biticekti eğer olsaydım test yaptım idrar testi ama negatif sizce biraz daha beklimmi yapmak için kafam çok karışık ama daha göğüslerimde falan bi değişiklik yok sadece kasıklarımda ağrı var

Yaptınız mı test sonuc ne merak ettim ???

Geç döllenmeyse olabilir benim de 14 ekimde 0.5 çıkan değer 9 kasımda 13888 çıkmıştı :)
Kaç gun gecikmişti adetin ? Bnm 14 gun oldu gecikeli bugunle beraber. 7.gun test yaptım çıkmadı negatif dr ultrasonla baktı rahim kalınlaşması var dedi gebelikte olabilir adet önceside olabilir dedi 1 haftadir bekliyorm adet olurm diye ama tık yok ve kasıklarımda sag ve solda ara ara batmalar ve agrılar oluyor bazende rahime doğru vuruyor sanki. Sendede oldu mu böyle bişy ?

Canım onun adetleri düzensiz olduğu için günlerini hatırlamıyormuş. 14 gün geçince test yaptırmış cıkmamış. Doktor adet olacaksın demiş. Yine gelmeyince tekrar yapmış ve çıkmış. Bende aynı durumdayım bekliyorum. Onumuzdeki hafta tekrar kan vericem eğer adet olmazsam. Yine negatif olursa başka sorunmu var diye muayene olucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…