- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
Haklısında işte ne bileyim ya düşüncesi bile guzel geliyor insana :) BANA BOL BOL HAYIRLI DUALAR EDİN İNŞALLAH HAMİLEYİMDİR. Bugun bu cümleyi ne kadar çok kullandm ya :)Çok kaptırma canım kendini hüsrana uğrarsın sonra. Hep en kötüye hazırla kendini ki iyi olunca daha çok sevin. Bu benim hayat felsefem
Karamsar bir insanım ama böyle giderde güzelliklerden bile tat anlamıcaz :)Aynen oyle kesinlikle. Oh be şurda olumsuz konusmayan iki insan gördüm nihayet. :)
Çok kaptırma canım kendini hüsrana uğrarsın sonra. Hep en kötüye hazırla kendini ki iyi olunca daha çok sevin. Bu benim hayat felsefem
Aynen oyle rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallaaaahhh :) kaç haftalık suan ?Ya işte ben o ilk kan testinde 2 haftalık hamileymisim işte demek ki 2 haftada çıkmıyor belki 1 hafta sonra tekrar denesem çıkacaktı bilmiyorum belki de geç döllenme oldu. Kısacası Allah ol deyince oluyor gerisi hikaye :)
" elif hanım tebrikler, hamilesiniz "Haklısında işte ne bileyim ya düşüncesi bile guzel geliyor insana :) BANA BOL BOL HAYIRLI DUALAR EDİN İNŞALLAH HAMİLEYİMDİR. Bugun bu cümleyi ne kadar çok kullandm ya :)
Ayyyyy kahkaha attım resmen yaaO ilk negatif çıkan testte ne kadar ağladım biliyor musun hatta neredeyse bebek fikrinden vazgececektik :) daha sonra hamile olduğumu öğrenince kendime nasıl kızdım al işte hamilesin basın göre erdi mi demiştim kendi kendime
Aynen oyle rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallaaaahhh :) kaç haftalık suan ?
Ayyyy ne kadar istiyorum şunu duymayı bir bilsen :)" elif hanım tebrikler, hamilesiniz "
Ohhh oh maşallah :) hadi hayırlısı :)Benim yaramaz coktan doğdu bilee :) bu olay 2 sene önce oldu oğlum şuan 18 aylık teyzesibu ay ikinci için çalışmalara başlayacağız nasipse
Ayyyyy kahkaha attım resmen yaa
Ama öyle olsa hayatın bi anlamı kalmazdı ki ? Hiç bir heycanı cabası olmazdı :)Yaaa sorma ben de halime gülüyorum ama 2 sene çocuk isteyip olmayınca insanın psikolojisi bozuluyor. Keşke şu tarihte olacak diye önceden bilsek en azından o zamana kadar rahat rahat gezer tozar eğleniriz
Ay kızlar hızınıza yetişemiyorum yavaşşş
Ama öyle olsa hayatın bi anlamı kalmazdı ki ? Hiç bir heycanı cabası olmazdı :)
kızlar bu arada akşama yemek napıyorsnz bari bunuda sorayım dedim
Aminnn :) akşama ne yemek yapcan ?O da doğru tabi :) insanoğlu aceleci işte naparsin. Halbuki ennn uygun zamanı Rabbim biliyor ona teslim olmak lazım :) herkese hayırlı sağlıklı ahlaklı evlatlar nasip etsin mevlam
Aynen oda var vallaAaa bide o vardı dimi sen sorunca aklıma geldi
Akşama valla benim hiç belli olmuyor eve gidince karar veriyorum benkızlar bu arada akşama yemek napıyorsnz bari bunuda sorayım dedim
Çalısıyor msn ?Akşama valla benim hiç belli olmuyor eve gidince karar veriyorum ben
Aynen canım çalışıyorum ben 6 da eşim gelip alıyorÇalısıyor msn ?