KAN TESTİ NEGATİF OLUP SONRADAN HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENENLER...

Kendiliğinden oldu canım. Sadece inofolic ve glifor kullanıyordum. Etkisi oldu mu bilmiyorum ama bal çörek otu tarçın karışımını da o ay denemistim.

Hiç korkma pcos engel değil sadece diğer kadınlar kadar kolay olmuyor ama eninde sonunda oluyor :) hayırlı haberlerini bekliyoruz
Amin insallah. Rabbimden tek duam saglikli ve hayirli evlat.
Doktorum biraz korkuttu olur ama dusebilir dedi inanin kendimi umitsiz hissediyorum. Tekrar kan testi yaptirdim 0.1 cikti ve bugun 38 gun falan oldu. Kasiklarimda acayil agri basladi iki gundur ve sol bacagimda geceleri uyuyamiyorum yada agriyla uyaniyorum. Bide acayip akintim vardi iki gundur kesildi biraz daha bekleyecegim gelmezse artik tekrar kan testine giderim.

Adet

oldm dün. Yada düşük yaptm bilmiyorm. Pıhtılı kanamam var. Yada adetm gec oldugu için oyle oldu. Perşembe gunu randevum var dr. Adetlerim çok duzensiz onu düzenlemem lazm yoksa hamile kalamıycam bu gidişle. Sen naptın ?
Yok canım düşük değil o bendede aynı oldu. Anneme sordum düşük olsa sancıdan duramazdın diyor. Normal adet sancısı yanında hiç bişey diyor. Bende çok korktum öyle diye. Ama hem geciktiği için hemde artık vucut değiştiği için olabiliyormuş

Adet

oldm dün. Yada düşük yaptm bilmiyorm. Pıhtılı kanamam var. Yada adetm gec oldugu için oyle oldu. Perşembe gunu randevum var dr. Adetlerim çok duzensiz onu düzenlemem lazm yoksa hamile kalamıycam bu gidişle. Sen naptın ?
He bu arada bende adet oldum. Acayip rahatladım yaa. Hem psikolojik hem bedenen mahvolmuşum resmen.. Karnım 3 aylık gebe gibi şişmişti. Suratım desen sivilce tarlası. Şuan kuş gibi hafifim valla

He bu arada bende adet oldum. Acayip rahatladım yaa. Hem psikolojik hem bedenen mahvolmuşum resmen.. Karnım 3 aylık gebe gibi şişmişti. Suratım desen sivilce tarlası. Şuan kuş gibi hafifim valla
Aynı bni anlattın resmen baktımda burda forumda adet düzebleyici bişyler yazılms onlara göz atıyorm suan. Adetim duzene girmezse hamile kalamam.

Aynı bni anlattın resmen baktımda burda forumda adet düzebleyici bişyler yazılms onlara göz atıyorm suan. Adetim duzene girmezse hamile kalamam.
Ben bi kaç ay takıp edicem hep gecikirse bende gidicem doktora. Bide bu hamilelik olayını takmamaya çalışıcam resmen mahvediyor beni. Belkide onun stresinden gecikiyoruz. Eşimle Stresten hep kavga ettim. O duygusallık ağlamalar sinir krizi falan hep bu yüzdenmiş demek. Kendime eziyet valla kız. Olursa zaten Allah hissettirir. Bu ay inşallah takmamaya çalışıcam çok etkileniyorum çünkü 15 gündür inanki ne cektim ben biliyorum

Biliyorum canım öğrendim bende. Ama benimki öyle değilmiş. Adet oldum dün. Ama bilgi edinmek iyi oldu yinede. Sen nasıl anladın anlatsana biraz
Ben iki ay üst üste olmadım. Adet düzensizyiğum vardı zaten ilk ay 26 sinda olmam gerekirken olmadım 30 unda kan testi yaptım negatif çıktı diğer ayın 5inde karnıma kramp girdi bide sabah bulantısı oldu tabi yoktur diye düşündüm. Sonra bi ihtimal idrar testi yaptım pozitif çıktı. İnanmayıp bidaha yaptım oda pozitif çıktı sonra acilde kan testi yaptırdım beta 158 çıktı doktorun geç döllenmedir seninki dedi ondan buluyorum. Yani

Ben iki ay üst üste olmadım. Adet düzensizyiğum vardı zaten ilk ay 26 sinda olmam gerekirken olmadım 30 unda kan testi yaptım negatif çıktı diğer ayın 5inde karnıma kramp girdi bide sabah bulantısı oldu tabi yoktur diye düşündüm. Sonra bi ihtimal idrar testi yaptım pozitif çıktı. İnanmayıp bidaha yaptım oda pozitif çıktı sonra acilde kan testi yaptırdım beta 158 çıktı doktorun geç döllenmedir seninki dedi ondan buluyorum. Yani
Ben adetimi evlendikten sonra takip etmeye başladım. Bekarken hiç takıp etmezdim. İki ay oldu evleneli. Bu ay geciktim. Ama büyük olasılıkla Stresten geciktim. Bakalım onumuzdeki ay neler olacak. Düşünmemeye calısıcam

X