- 23 Aralık 2017
- 155
- 127
- 30
Bu adet düzenliyken gecikmesi hamilelik habercisiymiş doktor öyle demişti bana. Ama en önemlisi çocuk diye şartlandırma bazen sitrestende olmaya biliyor gebelik. Ben de 1 yıloldu işte evleneli. İlk başlarda korunduktayin meselesinden dolayı sonrada bi dört ay sonra oldu. Dua et hakkında hayırlı olan ne zamansa o zaman olsun . sitres yapma amaBen adetimi evlendikten sonra takip etmeye başladım. Bekarken hiç takıp etmezdim. İki ay oldu evleneli. Bu ay geciktim. Ama büyük olasılıkla Stresten geciktim. Bakalım onumuzdeki ay neler olacak. Düşünmemeye calısıcam
Bizde geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz ama ben içten içe istiyorum çocuk olmasını. Bi ihtimal bekledim ama olmadıBu adet düzenliyken gecikmesi hamilelik habercisiymiş doktor öyle demişti bana. Ama en önemlisi çocuk diye şartlandırma bazen sitrestende olmaya biliyor gebelik. Ben de 1 yıloldu işte evleneli. İlk başlarda korunduktayin meselesinden dolayı sonrada bi dört ay sonra oldu. Dua et hakkında hayırlı olan ne zamansa o zaman olsun . sitres yapma ama
Ya zaten korunduğunuz yöntem çok güvenilir bir yöntem değil zaten. Ama bir süre sonra sen değil eşin istemeye başlayacak çocuğu. Sıkma canını bu konuda erkekler bebek meselesinde bizlerden daha istekli oluyorBizde geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz ama ben içten içe istiyorum çocuk olmasını. Bi ihtimal bekledim ama olmadı
Bu adet düzenliyken gecikmesi hamilelik habercisiymiş doktor öyle demişti bana. Ama en önemlisi çocuk diye şartlandırma bazen sitrestende olmaya biliyor gebelik. Ben de 1 yıloldu işte evleneli. İlk başlarda korunduktayin meselesinden dolayı sonrada bi dört ay sonra oldu. Dua et hakkında hayırlı olan ne zamansa o zaman olsun . sitres yapma ama
Biz hamile kalmak isteyenler olarak çok tatlıyız bence"Bu adet düzenliyken gecikmesi hamilelik habercisiymiş doktor öyle demişti bana. "
Cnm bunu görünce heyecan yaptım tam olarak ne demek istedi acaba? benim de adetlerim düzenlidir bu ay gecikti şimdi hamile değilsem bile acaba vücut hamilelige hazirlaniyor gibi bir şey mi ilerleyen zamanlar için
Artık her şeyden bir umut çıkarmaya çalışıyorum
Kan testine gittiğimizde eşim belli etmemeye çalışsada heyecanlıydı zatenYa zaten korunduğunuz yöntem çok güvenilir bir yöntem değil zaten. Ama bir süre sonra sen değil eşin istemeye başlayacak çocuğu. Sıkma canını bu konuda erkekler bebek meselesinde bizlerden daha istekli oluyor
E madem o da istiyor konuş yapalım birtanem de korunmayı bırakmak zaten 2 ile 4 ay arası de en erken oda de . aklına sok madem öyleyseKan testine gittiğimizde eşim belli etmemeye çalışsada heyecanlıydı zaten
Evet benim doktorumuz öyle demişti ."Bu adet düzenliyken gecikmesi hamilelik habercisiymiş doktor öyle demişti bana. "
Cnm bunu görünce heyecan yaptım tam olarak ne demek istedi acaba? benim de adetlerim düzenlidir bu ay gecikti şimdi hamile değilsem bile acaba vücut hamilelige hazirlaniyor gibi bir şey mi ilerleyen zamanlar için
Artık her şeyden bir umut çıkarmaya çalışıyorum
Şu adetim bitsin çok üstelemeden yani baskı yapar gibi olmak istemiyorum yavaş yavaş alıştırcamE madem o da istiyor konuş yapalım birtanem de korunmayı bırakmak zaten 2 ile 4 ay arası de en erken oda de . aklına sok madem öyleyse
Hahahaha kadınlardan korkulurBiz bayanız unutma yavaştan yavaştan biliç altına işlersin ondan sonra
Şu adetim bitsin çok üstelemeden yani baskı yapar gibi olmak istemiyorum yavaş yavaş alıştırcam
E yani biraz . olsun be o kadarHahahaha kadınlardan korkulur
Aynen herşeyin hayırlısı olacakla öleceğin önüne geçilmezE yani biraz . olsun be o kadar
Aynen valla çok kötü oluyoBen bi kaç ay takıp edicem hep gecikirse bende gidicem doktora. Bide bu hamilelik olayını takmamaya çalışıcam resmen mahvediyor beni. Belkide onun stresinden gecikiyoruz. Eşimle Stresten hep kavga ettim. O duygusallık ağlamalar sinir krizi falan hep bu yüzdenmiş demek. Kendime eziyet valla kız. Olursa zaten Allah hissettirir. Bu ay inşallah takmamaya çalışıcam çok etkileniyorum çünkü 15 gündür inanki ne cektim ben biliyorum
Sen elinden gelini yap gerisini tevekkül et Rabbim herşeyin makbul olduğu zamanı o iyi bilir.Aynen herşeyin hayırlısı olacakla öleceğin önüne geçilmez
Aynen ben de aynı şeyleri yaşadım sizin ne oldu peki sonradan ? Merak ettimAmin insallah. Rabbimden tek duam saglikli ve hayirli evlat.
Doktorum biraz korkuttu olur ama dusebilir dedi inanin kendimi umitsiz hissediyorum. Tekrar kan testi yaptirdim 0.1 cikti ve bugun 38 gun falan oldu. Kasiklarimda acayil agri basladi iki gundur ve sol bacagimda geceleri uyuyamiyorum yada agriyla uyaniyorum. Bide acayip akintim vardi iki gundur kesildi biraz daha bekleyecegim gelmezse artik tekrar kan testine giderim.
Ertesi günü test yaptım malesef negatifti. Salı günü şifalı bir kaç bitki kürü aldım 2 gündür kullanıyorum. Şuan 42 gün oldu bir süre daha bekleyip kan testine gideceğim rabbimden hayırlısını diliyorum.Aynen ben de aynı şeyleri yaşadım sizin ne oldu peki sonradan ? Merak ettim
Benim de negatif kan testi üstelik..Ertesi günü test yaptım malesef negatifti. Salı günü şifalı bir kaç bitki kürü aldım 2 gündür kullanıyorum. Şuan 42 gün oldu bir süre daha bekleyip kan testine gideceğim rabbimden hayırlısını diliyorum.