KAN TESTİ NEGATİF OLUP SONRADAN HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENENLER...

Bu adet düzenliyken gecikmesi hamilelik habercisiymiş doktor öyle demişti bana. Ama en önemlisi çocuk diye şartlandırma bazen sitrestende olmaya biliyor gebelik. Ben de 1 yıloldu işte evleneli. İlk başlarda korunduktayin meselesinden dolayı sonrada bi dört ay sonra oldu. Dua et hakkında hayırlı olan ne zamansa o zaman olsun . sitres yapma ama

Bizde geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz ama ben içten içe istiyorum çocuk olmasını. Bi ihtimal bekledim ama olmadı

Bizde geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz ama ben içten içe istiyorum çocuk olmasını. Bi ihtimal bekledim ama olmadı
Ya zaten korunduğunuz yöntem çok güvenilir bir yöntem değil zaten. Ama bir süre sonra sen değil eşin istemeye başlayacak çocuğu. Sıkma canını bu konuda erkekler bebek meselesinde bizlerden daha istekli oluyor

"Bu adet düzenliyken gecikmesi hamilelik habercisiymiş doktor öyle demişti bana. "

Cnm bunu görünce heyecan yaptım tam olarak ne demek istedi acaba? benim de adetlerim düzenlidir bu ay gecikti şimdi hamile değilsem bile acaba vücut hamilelige hazirlaniyor gibi bir şey mi ilerleyen zamanlar için
Artık her şeyden bir umut çıkarmaya çalışıyorum

Biz hamile kalmak isteyenler olarak çok tatlıyız bence

Kan testine gittiğimizde eşim belli etmemeye çalışsada heyecanlıydı zaten

Evet benim doktorumuz öyle demişti .

Aynen valla çok kötü oluyo

Benim kardeşiminkinde de negatif çıkmıştı doktora göstermişler hamilesin demiş.Negatif pozitif meselesi değilmiş meger.Orda değerlere bakıyorlarmıs

Aynen ben de aynı şeyleri yaşadım sizin ne oldu peki sonradan ? Merak ettim

Aynen ben de aynı şeyleri yaşadım sizin ne oldu peki sonradan ? Merak ettim
Ertesi günü test yaptım malesef negatifti. Salı günü şifalı bir kaç bitki kürü aldım 2 gündür kullanıyorum. Şuan 42 gün oldu bir süre daha bekleyip kan testine gideceğim rabbimden hayırlısını diliyorum.

Benim de negatif kan testi üstelik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…