- 7 Haziran 2018
- 454
- 489
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba sonradan test yaptımızmı acaba sıan aynı dırum bende var regl gecikti ama kanda nehatifKızlar merhaba konu biraz eski ama benim adetlerim hep düzenlidir 25 günde bir olurum hiç şaşmaz ama gecikmenin ikinci gününde kan testi 0.1 benim gibi negatifi görüp sonra hamile kalan var mı
Biliyor musun arkadaşım bugün biz de eşimle kan testine gittik ve 1.20 çıktı değerim. O kadar ağladım ki kendimi öldürdüm ağlamaktan. Normalde bu stres bu sancı ile kesin olurdum adet. Gecikse bile sökülürdü bu üzüntüyle. Ama hicbirseyden yok . Akıntı da yok adet tek yok. Klomen kist yaptı belki de. Kadın olmak öyle zor öyle zor ki. Eşimin tarafı da zaten beni sevmediği için bu tarz şeylere sevinen insanlar. Ve ben bunu bildiikce canım daha çok yanıyorO ilk negatif çıkan testte ne kadar ağladım biliyor musun hatta neredeyse bebek fikrinden vazgececektik :) daha sonra hamile olduğumu öğrenince kendime nasıl kızdım al işte hamilesin basın göre erdi mi demiştim kendi kendime
Canim umut olurmu bilmem ama bende ymurtlamanin 9.cu gunu idrar testi yapmaya basladim idrar testlerim silik cikinca kan yaptirdim beta hcg yapmadilar ama kanda hcg baktilat pozitif negatif seklinde sonra 10.cu un tekrar kanda bakittim yine negatif 2 kan testimde negatifti ama testlerim silik çıkıyordu sonra idrar testim koyulasmaya baslayinca yumurtlamanin 12.ci günü busefer beta hcg baktirdim.. 50.14 cikti yani pozitif cikti sen yunurtlamanin kacinci günü baktirdin daAdetim 4. Gündür gecikiyo dün çubuk testlerden yaptım pozitif bugün kan testi yaptırdım 0.1 yani negatif ve hala adet olmadım sizce hamile olma olasiligim var mı?
O kadar takıp etmiyorum en son 20 Kasım da adet oldum.20 Aralık'ta ilk idrar testini yaptım negatif.23 Aralık'ta başka bı markayi yaptım pozitif ikinci çizgi bariz belli 24 Aralık ta kan verdim 0.1 negatif bugün 5 günüm geciyor hala adet olmuyorumCanim umut olurmu bilmem ama bende ymurtlamanin 9.cu gunu idrar testi yapmaya basladim idrar testlerim silik cikinca kan yaptirdim beta hcg yapmadilar ama kanda hcg baktilat pozitif negatif seklinde sonra 10.cu un tekrar kanda bakittim yine negatif 2 kan testimde negatifti ama testlerim silik çıkıyordu sonra idrar testim koyulasmaya baslayinca yumurtlamanin 12.ci günü busefer beta hcg baktirdim.. 50.14 cikti yani pozitif cikti sen yunurtlamanin kacinci günü baktirdin da
abla merak ediyorum yanlış anlama lütfen ama ilişkide korunma durumunuz nasıl içeriye mi dışarıya mı?MERHABA,
BEN 24 YAŞINDAYIM YENİ EVLİYİM BUGUN GECİKMEMİN 4. GÜNÜ HALA ADET OLMADIM.
DÜN AKŞAM KAN TESTİ YAPTIRDIM HASTANEDE. 0.1 NEGATİF ÇIKTI. EN SON EŞİMLE 23 ÜNDE İLİŞKİ YAŞADIM. GEÇEN AY 25 İNDE ADET OLDUM. HAMİLELİK ŞÜPHEMİN EN BÜYÜK ETKENLERİNDEN BİRİ GÖĞÜSLERİMDEKİ DAMARLARDI. HALA GEÇMEDİ. ADETTE OLMADIM. MİDEM, SÜREKLİ İDRARA ÇIKMAM KASIKLARIMDA HAFİF BATMALAR, AKINTIM FALAN DEVAM EDİYOR. NEDİR NE DEĞİLDİR Bİ FİKRİ OLAN VARMI ?
13 yaşındayken aynı şeyleri yaşıyordum meğersem polikistik overım varmış ilk 4 cmdi 3 4 ay boyunca takip edildi büyüme devam edince kapalı ameliyat oldum ameliyat sırasında 8cme ulaşmıştı ama çok şükür şuan düzensizlik haricinde ara sıra kendi kendine ağrılarım var oda eskisi gibi değil zatenKızlar başıma gelen seyi yorumlarsanız cok sevinirim. Bata 10-12 gün kala kasığımda inanılmaz bir ağrıyla acile gittim geçen gün. Resmen bıcak saplanıyor gibiydi ve saatlerce geçmedi. Dr baktı pek biseye benzemiyor kist var 3 cm kdr büyümüs yumurtalık ama adetten sonra kalmayabilir de dedi.(ki bence yumurtlama oldugundan büyümüstü de neyse) Betaya bakalım dedi simdiden cıkar mı ki Dedim. 0.9 geldi. Adeti bekle dedi. Aylar önce adete iki gün kala yaptırdıgımda 0.0< cıkmıstı sonuç kafam karıştı. Neydi o sancı hala anlamadım. Yasayan bilen tahmini olan yazarsa cok sevinirim kistse de önemsizdir umarım cok agrıdı cok. Acaba artar mu beta? Bata cok vardı. Dış gebelikten vs korktum ben.