- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
Ne iş yapıyosn ve kaç yasındasn ?Aynen canım çalışıyorum ben 6 da eşim gelip alıyor
24 yaşımdayım canım. Bi inşaat malzemeleri satan çelik dükkanında ofiste satışta calışıyorumNe iş yapıyosn ve kaç yasındasn ?
Hımmm anladm :)24 yaşımdayım canım. Bi inşaat malzemeleri satan çelik dükkanında ofiste satışta calışıyorum
Sen neler yapıyosun kaç yaşındasın nerelisin :) kendimi izdivaç programında gibi hissettim şuanHımmm anladm :)
Sen neler yapıyosun kaç yaşındasın nerelisin :) kendimi izdivaç programında gibi hissettim şuan
İlişkiden beklentileriniz neler hahahahhahavalla napıyım klasik bir ev hanıyım 6 aylık evliyim nerdeyse 6 bitick işte. İstanbulda oturuyorm böyle işte :) sen bahset birazda
Çooocukkkkİlişkiden beklentileriniz neler hahahahhaha
Ohhh ben ne yapsam acabaBen de buzluk ya köfte vardı onu kizartirim dünden de corbam var :)
Aaa benimdeÇooocukkkkçocuk istiyorum
Hahahahajahahaahahahah ay ne tatlısın yaaa yaş kaçtı canımTamam o zmn oldu bu iş :) hemen evlenelim
23 :)Hahahahajahahaahahahah ay ne tatlısın yaaa yaş kaçtı canım
Ayyy vallahi kafayı yıycem sanırım düşünmekten yaa napsam ki benOlur bu iş oluuuurr
Kız yapma böyle kendini kandır biraz. Bişey yokmuş gibi davran. Ben sırf muallakta kalmaktan iki arada bir derede olmaktan bunaldığım için yarım saat ağladım geçen gün. Ama sonra hastaneye gittim ağladığım yanıma kâr kaldı sonuç negatif. Şimdi de ottan B*ktan afedersin belirti arayıp umutlanıyorum. Yani kasma kendini yapamıyorsan da öyleymiş gibi davran mesela benim gibiAyyy vallahi kafayı yıycem sanırım düşünmekten yaa napsam ki ben
Eee bir de böyle deneyelim :)Kız yapma böyle kendini kandır biraz. Bişey yokmuş gibi davran. Ben sırf muallakta kalmaktan iki arada bir derede olmaktan bunaldığım için yarım saat ağladım geçen gün. Ama sonra hastaneye gittim ağladığım yanıma kâr kaldı sonuç negatif. Şimdi de ottan B*ktan afedersin belirti arayıp umutlanıyorum. Yani kasma kendini yapamıyorsan da öyleymiş gibi davran mesela benim gibi
Dene tabi kız amaaaaann dünya bile yuvarlak niye biz düzgün olalım kiEee bir de böyle deneyelim :)
HaklısınDene tabi kız amaaaaann dünya bile yuvarlak niye biz düzgün olalım ki
Kız şuan çok sıkışırsında hani böyle kasıklarına iğne batar gibi olur ya acil tuvalete gitmen lazımdır öyle çok çişin gelir. Aynı öyleyim. Ama tuvaletim yok daha yeni gittim. Üşüttüm mü acaba yaaHaklısın