Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12 gün yaptım negatif çıktı yarın tekrar doktora gideceğim bir kaç gün daha bekleyelim demişti doktorum bakalım hayırlısı ne sonuç olacakHiç test yaptınız mı?
Cnm kan testine vaktim olmadi calism saatlerinden vkit bulmak zor oldu ben yarin erken gebelik testi yapcam esim daha önceden eczaneden almsti saklamıştım dursun cok supelenrsem yaparm diye sanrm yarin onu yapicam senin baya gecikms bnce bidha yaptr bi kac gun sora benm 1hafta ilk defa bukadr geciktiİdrarda hemen çıkmayabiliyormus. Kan tahlili yaptır canım. Yada biraz daha bekleyebilirsin.Ben de kan tahlili yaptırsam mı biraz daha beklesem mı kararsız kaldım
Adetin kacinci gunu yaptirdin ilk ve ikinci testi?Canim bak bende yaptirmistim 0.6 cikmisti sonra cikti bugun kan verdim bende 1954 cikti yani hic belli olmaz umidini kesme hemen
Erken gebelik testini yaptim prediktor mudur nedir sabah idraliyla hemde sonuc negatif bekledgm gibi halada adet gelmedi ayni durumdayiz bikac gundr akintim vardi suan pek bsi yok yumurtlamayida kacirdgmi dusunuyorm gec yumurtlama oldu sanrm bu ne bicim is yaBen artık çok yoruldum kızlar. Bir süre beklicem. Belki de adet olurum.
Mutlaka olcazda bakalim nezman doktora gtsek farlutal falan vericek biliyorum o nedenle ben bekleyecegim biraz dahaBekleyelim bakalım neler olacak. 12 gündür beklemedeyim hala regl olmadı. Gerçekten sinir bozucu bir durum. Benim bir arkadaşıma da doktor stresten geciktiğini söylemiş. Stres yaparsan hiç olmaz demiş. Akışına bırakmalı kızlar. Zor ama doğrusu bu. Böyle sürekli düşünmek bizi olumsuz etkiliyor. Bundan bedeninin hormonlarımiz da etkileniyor.
Buna kesinlikle katılıyorum. Ben bir ayda anladım bunu. Ve bu ay geçen ayki gibi aşırı takmıyorum. Sürekli ayna karşısında göğüslerimi incelemiyorum mesela tabi bi umut illaki var ama takıntı halinde değil çok şükür. Hatta bu ay olmaz diye düşünüyorum. Hiç öyle bi his yok içimde. Koyverdim gitti :)Bekleyelim bakalım neler olacak. 12 gündür beklemedeyim hala regl olmadı. Gerçekten sinir bozucu bir durum. Benim bir arkadaşıma da doktor stresten geciktiğini söylemiş. Stres yaparsan hiç olmaz demiş. Akışına bırakmalı kızlar. Zor ama doğrusu bu. Böyle sürekli düşünmek bizi olumsuz etkiliyor. Bundan bedeninin hormonlarımiz da etkileniyor.
Yaptınız mı test sonuc ne merak ettim ???
En erken 7 gün geçmesi gerek şüpheli ilişkiden sonra kanda çıkması için. Eğer idrar testi düşünüyorsan adet gecikmesinden 1 hafta sonra en iyisiKozlar yarın yumurtlamadan sonra 7. Gunum kac gun beklemekıyım erken genelık testı ıcın sozce
Adetin in gecikmesini bekle bence. En az 1 hafta en fazla 2 hafta. Tabi adetlerin düzenliyseMerhabalar bende bişi sormak istiyorum sekiz gün önce başka bi sebepten doktora gittim ne olur ne olmaz diye önce gebelik baktı hcg 0.19 çıktı şuan adetime 2 gün var sizce ne anlama geliyordur acaba bugünde istifra ettim sebepsiz yere teşekkür ederim
sımdı belkı bılacgune yaparm bılmıyorum kı napsamEn erken 7 gün geçmesi gerek şüpheli ilişkiden sonra kanda çıkması için. Eğer idrar testi düşünüyorsan adet gecikmesinden 1 hafta sonra en iyisi