KAN TESTİ NEGATİF OLUP SONRADAN HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENENLER...

çok gecikti ama geç döllenmeden şüpheleniyorum ben. Bir önceki reglim birkaç gün erken olmuştu. Belki bunda da geç oldu. O yüzden hemen sonuç alınamıyor

Kizlar benmde ayni normalde 46gunde olr en gec bende adet duzensizligi var ama hic bukadr gec olmadi 51gun gecti bu sefer ne bir belirti nede agri birsey yok az once test yaptim negatif anlayamadm gec dollenmeden mi acaba bide bu ay inofolik combi kullandim yan etkimi yapti diye dusunuyorum hafif sivi akintilarim oluyor bikacgundur

Kizlar benmde ayni normalde 46gunde olr en gec bende adet duzensizligi var ama hic bukadr gec olmadi 51gun gecti bu sefer ne bir belirti nede agri birsey yok az once test yaptim negatif anlayamadm gec dollenmeden mi acaba bide bu ay inofolik combi kullandim yan etkimi yapti diye dusunuyorum hafif sivi akintilarim oluyor bikacgundur
Kan tahlili yaptırdın mı canım. Geç döllenme de olabilir. İlacın yan etkisi de.

Benim de hiç olmadığı kadar 10 gün gecikti. İdrarda çıkmadı. İlaç falan kullanmadım hiç. Ya geç döllenme ya da istisani bir durum bilemiyorum.

İdrarda hemen çıkmayabiliyormus. Kan tahlili yaptır canım. Yada biraz daha bekleyebilirsin.Ben de kan tahlili yaptırsam mı biraz daha beklesem mı kararsız kaldım

Öyle diyorsun da canım 10 gün gecikti daha ne zaman yükselir ki bu hormonlar :))Bu arada tekrar tebrik ederim canım. Çok sevindim senin adına. :)) İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini:))

Benimde bugün itibari ile 19 gün gecikti adetim siz adetten sonra kaçıncı günde öğrendiğiniz hamile olduğunuzu ya benim ümidim kalmadı gerçi geç döllenmedir belki diyorum ama bilemiyorum yinede

X