Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa süper canım çok güzel bir haber :))ama yine de doktora girmelisin. Yarın mutlaka gidiyorsun o zaman ? İnşallah her şey yolunda gider. Çok sevindim canım. İnşallah ben de güzel haberler alırız
Suan iyiyim biraz bel ve kasik agrisi var o kadarNasıl hissediyorsun kendini canım?
amm yarin gidiyorum canimÇok merak ettim. Heyecanlandim ben de . Doktora gidince mesaj at canım
Sagol canim insallahUmarım güzel haberler almaya devam edersin canım)
Kan tahlili yap derim idrarda bazen cikmaya bilir csnimBen biraz beklersen mı sence? Ne yapayım bilemedim
Ewet canim oyle yapEvet yine de yaptırıp hormonunun durumuna bakmak iyi olabilir değil mi
Kan tahlili yaptırdın mı canım. Geç döllenme de olabilir. İlacın yan etkisi de.Kizlar benmde ayni normalde 46gunde olr en gec bende adet duzensizligi var ama hic bukadr gec olmadi 51gun gecti bu sefer ne bir belirti nede agri birsey yok az once test yaptim negatif anlayamadm gec dollenmeden mi acaba bide bu ay inofolik combi kullandim yan etkimi yapti diye dusunuyorum hafif sivi akintilarim oluyor bikacgundur
Canim bak bende yaptirmistim 0.6 cikmisti sonra cikti bugun kan verdim bende 1954 cikti yani hic belli olmaz umidini kesme hemenBugün kan tahlili yaptırdım kızlar maalesef gebelik yok. HCG 1.2 çıktı.