- 14 Ağustos 2017
- 172
- 114
- 33
Yapmadım bisi su 3 gün geçsin cumartesi bi test daha alcam bu sefer de bisi çıkmassa şöyle 1 2 ay hiç bisi düşünmek istemiyorum 5 aydır çok yoruldum hayalkiriklarindanvarmı bir gelişme canım. merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapmadım bisi su 3 gün geçsin cumartesi bi test daha alcam bu sefer de bisi çıkmassa şöyle 1 2 ay hiç bisi düşünmek istemiyorum 5 aydır çok yoruldum hayalkiriklarindanvarmı bir gelişme canım. merak ettim
Geçti mi peki gününYapmadım bisi su 3 gün geçsin cumartesi bi test daha alcam bu sefer de bisi çıkmassa şöyle 1 2 ay hiç bisi düşünmek istemiyorum 5 aydır çok yoruldum hayalkiriklarindan
İste benim sabirsizligim günümde geçmedi 3 gün var dahaGeçti mi peki günün
Kız allah seni napmasın belirti neler var bari. Daha erken test için çıkmama sı normal ustelik idrarda geç çıkıyor zatenİste benim sabirsizligim günümde geçmedi 3 gün var daha
Çok yoğun alıntım var bide göğüste sızlama var bide arada sağ yumurtaligimda hafif bi şancı giriyo bu kadar :)Kız allah seni napmasın belirti neler var bari. Daha erken test için çıkmama sı normal ustelik idrarda geç çıkıyor zaten
Bak mesela benim bu ay ne göğüs ağrım var ne adet sandım var ne bi belirti kramp falan hiç biri yok. Ama bugun adet günüm. Geçen ay butun belirtiler vardı ama adet oldum bu ay yok bende boyle bi tuhafım işteÇok yoğun alıntım var bide göğüste sızlama var bide arada sağ yumurtaligimda hafif bi şancı giriyo bu kadar :)
Test yaptın mı hiçBak mesela benim bu ay ne göğüs ağrım var ne adet sandım var ne bi belirti kramp falan hiç biri yok. Ama bugun adet günüm. Geçen ay butun belirtiler vardı ama adet oldum bu ay yok bende boyle bi tuhafım işte
Yok dur bakalım daha bugun ilk gün 1 hafta falan geçsin yaparım testiTest yaptın mı hiç
En güzelini yapiyosun ben kafayı testlerle bozdum...Yok dur bakalım daha bugun ilk gün 1 hafta falan geçsin yaparım testi
Hadi yaa çok üzüldüm . Canım ama sen içini ferah tut allah verir en kısa zamanda merak etmeEn güzelini yapiyosun ben kafayı testlerle bozdum...
5 ay önce 7 haftalik bebeğimi kaybettim iş yerinde benden sonra hamile kalanları görünce kötü oluyorum galiba birazdan bundan sabirsizligim
Yuh kız ne sabırlısın. Ben 8 gün var acaba yapsam çıkar mi diyorum kendi kendimeYok dur bakalım daha bugun ilk gün 1 hafta falan geçsin yaparım testi
Hahahahajahahaahahahah ay kızlar sizde ne sabırsız cıktınız şuan yataktan kalktım miden kötü oldu soda içiyorum bak ilk defa şüphelendimYuh kız ne sabırlısın. Ben 8 gün var acaba yapsam çıkar mi diyorum kendi kendime
Valla ben bu aralar olmadığım kadar halsizim, otobüste bayılıyordum az kalsın zor toparladım. Benimki yüksek ihtimal hamilelik değil. Ben bir Sürü şüphe yaşayınca ancak acaba mi dedimHahahahajahahaahahahah ay kızlar sizde ne sabırsız cıktınız şuan yataktan kalktım miden kötü oldu soda içiyorum bak ilk defa şüphelendim
Senin durum ne tam olarak peki neden hamilelik değil diyosunValla ben bu aralar olmadığım kadar halsizim, otobüste bayılıyordum az kalsın zor toparladım. Benimki yüksek ihtimal hamilelik değil. Ben bir Sürü şüphe yaşayınca ancak acaba mi dedim
Canım 1 düşünmüyoruz zaten geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz. 2. Sat 8 ocak .22 ocakta göğüslerim Ağrımaya başladı sızlıyordu bide çok yorgun ve uykuluydum ( şimdi daha iyiyim ) 32 günde 1 adet oluyorum buna göre yumurtalıma günüm 26 ocakti. Ama ben son 2 gündür kasiklarim agriuor birazda akıntı oldu. Onun disinda hiç ağrım ve akıntım olmadı bu ay. Bat 9 şubatSenin durum ne tam olarak peki neden hamilelik değil diyosun
Ama biliyor musun sanki varmış gibi hissediyorum ama sonra ya yoksa diyip üzülüyorum . Allahtan istemiyorum, istesem neler olacakmış hahahSenin durum ne tam olarak peki neden hamilelik değil diyosun
Kız öyle deme insan istemez mi hiç. Ayrıca geri çekilme yöntemi kesinlikle garantili değildir. Bi çok kişi bu şekilde kendini kandırıyor. Ve biri de benim eşim. Oda bu şekilde korunuyoruz sanıyorAma biliyor musun sanki varmış gibi hissediyorum ama sonra ya yoksa diyip üzülüyorum . Allahtan istemiyorum, istesem neler olacakmış hahah
Aynen canim katılıyorum geri çekilme kesinlikle korunma degiL. Fazla kilolarım var onun icin hap kullanmak istemiyorum doktorum kilo yapar dedi . Eşimde malum şeyi kullanmak istemiyor. İste 11 aydır böyle "korunuyoruz" bakalımKız öyle deme insan istemez mi hiç. Ayrıca geri çekilme yöntemi kesinlikle garantili değildir. Bi çok kişi bu şekilde kendini kandırıyor. Ve biri de benim eşim. Oda bu şekilde korunuyoruz sanıyor
Yalnız 11 aydır iyi hamile kalmamışsın. Gerçi nasip işi. yapsanız da olmazdı nasipte yoksaAynen canim katılıyorum geri çekilme kesinlikle korunma degiL. Fazla kilolarım var onun icin hap kullanmak istemiyorum doktorum kilo yapar dedi . Eşimde malum şeyi kullanmak istemiyor. İste 11 aydır böyle "korunuyoruz" bakalım
Ay kız valla tam da aklıma takılan biseye değindin. Eşime diyordum 11 aydır Kazaylada olsa hamile kalmaz mi insan hangimize sorun var diye adamın basını yedim hahaha. Ama eşim çok dikkatlidirYalnız 11 aydır iyi hamile kalmamışsın. Gerçi nasip işi. yapsanız da olmazdı nasipte yoksa