- 2 Mayıs 2009
- 310
- 2
cnm dr.çoğu adetin geçmesini bekleyin diyolar ama siedeki çoğu arkadaş adetten önce öğrenmişş gebeliğini ve bir çoğuda idrarda yani varsa çıkardı kanda.Bende birkaç ay öyle oldu önce yaptırdım çünkü belirtiler vardı ama hepsi hüsran oldu.Vardır bir hayır diyorum.onun dışında 5.regl olmam lazım ve ben bu ay hiç belirti yaşamıyorum.Gelelim soruna bende senin gibi geçen hafta dr. gittim faranjitim için baya kötüydüm serum taktılar dr. sakıncalı bir durum varmı dedi dedim korunmuyoruz ama reglime 12 gün var varmı yokmu bilemem dr. dedi o belli olmaz varsada bişey olmaz sonra bana amoklavin 1000 mg grip için aferin bide becozyme-c forte verdi ilk başta bende tereddüt ettim içip içmemekte ama faranjit içmeden geçmiyeceğini biliyorum neticede gelip hemen araştırdım dr.dedimya varmı yokmu bilmiyorum diye oda heralde ona dayanarak c grubu ilaçlardan vermiş. yani varsada etkilemiyecek olan ilaçlarmış.nette öyle yazıyodu.Sonra gönül ahatlığıyla içtim.Şimdi glelim sana cipro geniş sendrumlu bir antibiyotik ve hamilelerde kullanılması sakıncalı diye biliyorum.netten sende ilaç adı giererek aaraştır istersen.Ama kan tahlilinde çıkmadığına göre yüksek ihtimalle gebe değilsin. hakkında hayırlsıı olsun.Baya uzun olduMerhaba arkadaşlar, forumda yazılanları 1 haftadır okuyorum ve çok beğendiğim, bilgilendirici bulduğum için üye oldum. Çok yeni bir üyeyim :)
B-hcg kan testi sonuçları hakkında karmakarışık durumdayım. SAT 4 Ağustos'tu. Erken belritilerden bazıları vardı ve şüphelendiğim için kan testi doğru sonuç verir diye doktora gittim, doktor önce boşuna yaptırma adet günün geçmeden hamile değilsindir dedi ama paranı çöpe atmak istersen yapalım dedi, ben de 80 TLye kıyıp yapalım dedim, bugün sonuçları aldım <0.100 ve sanırım bu gebe değilim demek ama doktor çıkmaz dedi diye emin de olamadım. Antibiyotik içmem gerekiyor, zira dün acilde serum verildi ve test sonuçları hem idrar yolu enfeksiyonu hem de faranjit gösteriyor.. Daha adetime de 5-6 gün var.. Beklersem kötü olur diye korkuyorum.. Adetten önce hamile olup olunmadığı gerçekten anlaşılmıyor mu? Sizce bu B-hcg < 0.100 değeri işe yarar bir sonuç mudur? yoksa çok mu erken test yaptırdım?:çok üzgünüm:
Bu arada kullanmam gereken antibiyotik Cipro 500mg diye bişiy, acaba içmeye başlasam ve gebelik varsa zarar verir mi? Daha önce bu ilacı kullanan oldu mu? Bilgisi olan varsa lütfen yazsın, varsa bebişe zarar vermek istemiyorum.. Ama enfeksiyonu da ilaçsız atlatmak ne kadar mümkün olur bilmiyorum.. Arada kaldım..ilaca başlamak mı yoksa beklemek mi daha iyi? Ne yapmalıyım sizce?
kızlar banda cevap verin lütfen hala olmadım belimde ağrımaya başladı hafiften kasıklarada vuruyo ama hamilelikle adet belirtileri aynı hiç bişey anlayamıyorum göğüslerimde hala sızlıyo hele südyeni çıkartınca dokunamıyorum bile
selam arkadaşlar
daha önceden de sormuştum o zaman değerim 5.50 idi ve kimyasalmış....şimdi ise reglime 6 gün var ve bhcg değerim 13.9 aralıklara bakıldığında 3 haftalık gösteriyor...yorumlarınızı okudum ve sorma gereği duydum çok mu düşük..evet tekrarlamam gerek ve evet tekrar kimyasal olabilir ama insan yinede yorum bekliyor ...yorum yaparsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler....opuyorumnanaktan
cnm umarım kimyasal gebelik değildir.Hiç hamile kalmadığım için değerinin az olup olmamasına değerlendiremem.ama kimyasal gebelik geçirdiğin değerden dahs fazla olması mutlu etti beni.testi tekrarlasana bugün.ve nette dr.lar oluyo onlara sor çoğu hemen ertesi gün cvp veriyo.tabi kendi dr. yoksa.Hakkında hayırlısı olur inşallah
merhabalar arkadaşlar daha önceden de yazmıştım kan testi yaptırmıştım 27.08.2009 da yaptırdım 1 gün sonra aldım bhcg değerim 13.9 du.bugün tekrar yaptırdım sonuç 51.73 çıktı.hesaplarıma göre ilki ile arasında yaklaşık 4 kat var.reglim 2 eylül.....artış nasıl normal mi kızlarrrr.....cevap lütfennnnnopuyorumnanaktan
cnm zannedersem bunu sormuşsun yeni fark ettim kususra bakma gayet iyi maşlalh.Rabbim kucağına almayıda nasip etsin dr gitmedinmi daha?bu ay belirti yaşadınmı ?her ay belirti yaşayan ben bu ay tık yok galiba bu ayda olmadı diyorum geçen ay sadece yumurtladıktan sonra akıntım kesilmiş kupkuru olmuştum bu ay yoğun şekilde akıntım var onun haricinde hiç birşey yok hesaplayıcılara göre ayın 5 de hasta olmam lazım geçen ay 8 de oldum yarın sabah idrar testi yapmak ,istiyorum çıkmıycağını bile bile
:teytey:selam
bende 2 gün önce kan testi yaptırdım 345,6 çıktı yazana göre 4-5 haftalık gözüküyo ama hemen doktora göstermedim 2 hafta sonra gidicem sat benim 29 temmuzdu
sizce nasılll?
canım tebrikler allah tamamına erdirsin...bence yani benim değerlere göre maaşallah iyi bir değer...opuyorumnanaktan
herkese mrb bende aranıza yeni katıldım ya bu test sonucunu anlamadım bende 10000 çıktı anlamadım sizlerinki neden öyle çok korktum şimdi
:teytey:selam
bende 2 gün önce kan testi yaptırdım 345,6 çıktı yazana göre 4-5 haftalık gözüküyo ama hemen doktora göstermedim 2 hafta sonra gidicem sat benim 29 temmuzdu
sizce nasılll?