Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar benim adetim 4 gün geçti idrarda baktım çıkmadı bhcg yaptırayım dedim bugün onu da yaptırdım sonuç < 2 bu sonuca göre hamile değilim dimi olsa çıkardı galiba 4 gün geçikmeye göre biriniz birşey söylesin canım sıkıldı bu sonuca
ArkadaŞlar merhaba
ben de bugÜn kan testİ yaptırdım <2 Çıktı ama adetİme yaklaŞık 7 gÜn var sİzce hamİlemİyİm.meraktan erkencecİkten gİdİp yaptırdım :)merak edİyorum napabİlİrİm:))))İnŞallah bebİŞİm gelİyordur
ArkadaŞlar merhaba
ben de bugÜn kan testİ yaptırdım <2 Çıktı ama adetİme yaklaŞık 7 gÜn var sİzce hamİlemİyİm.meraktan erkencecİkten gİdİp yaptırdım :)merak edİyorum napabİlİrİm:))))İnŞallah bebİŞİm gelİyordur
benım 28 temmuzdu son adet 24 ağustosta kesecik göründü 27 sinde gittim göründü aramızda 1 gün var çok ilginç CADIARZUkızlar günaydın
hamilelik için hayırlı olsun diyenlerden ALLAH razı olsun..beni çok mutlu ettiniz
ben salı günü doktora gittim belki kese görülür diye benim sat 29 temmuzdu bu arada doktor daha görünmez cuma gel dedi ve vajinal olarak bakıcaz dedi bende çok umutlanmıştım belki görürüz keseyi diye ama olmadı bide sizce şart mı vajinal olarak bakmak normal ultrasonda çıkmaz mı bilgilendiriseniz sevinirimbenneyaptımki
Adetime 10 gün kala beta hcg değerim 1,82 çıktı sizce yükselirmi hamilemiyimdir??? :Saruboceq:
benim adetim g6 gün geçmişti beta hcg 5.236 çıktı