Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

melal canım hamile değilsin.strese bağlı adetin gecikmiş olabilir. yakında gelir.inşallah diğer ay gelir meleğin..

ArkadaŞlar merhaba
ben de bugÜn kan testı yaptırdım <2 Çıktı ama adetıme yaklaŞık 7 gÜn var sızce hamılemıyım.meraktan erkencecıkten gıdıp yaptırdım :)merak edıyorum napabılırım:))))ınŞallah bebıŞım gelıyordur

kızlar benim adetim 4 gün geçti idrarda baktım çıkmadı bhcg yaptırayım dedim bugün onu da yaptırdım sonuç < 2 bu sonuca göre hamile değilim dimi olsa çıkardı galiba 4 gün geçikmeye göre biriniz birşey söylesin canım sıkıldı bu sonuca

canım üzgünüm ama gebelik yok ama vardır bir hayır üzülme Rabbim hayırlısıyla en yakın zamanda nasip etsin

ArkadaŞlar merhaba
ben de bugÜn kan testİ yaptırdım <2 Çıktı ama adetİme yaklaŞık 7 gÜn var sİzce hamİlemİyİm.meraktan erkencecİkten gİdİp yaptırdım :)merak edİyorum napabİlİrİm:))))İnŞallah bebİŞİm gelİyordur

canım erken yaptırmışın şuan gebelik yok ama geç döllenme felan olmuşsan zaten çıkmaz bu sitede çok gördm 2 gün varken çıkmayıpta 8 -10 gün geçtikten sonra hamile olduğu çıkan .yani erken yeptırdığın için çıkmamışta olabilir.RAbvbim hakında hayırlısının versin.

kızlar bana da bişeyler söyleyin allah aşkına daha adetime üç gün var ama o kadar sabırsızlanıyorum ki sürekli kafamda bu var hamile miyim değil miyim kafayı yicem ne yapsam da şu üç günü geçirsem beni bi siz anlarsınız of yaa offf :nazar:

canım kitap oku biraz dua et,tv na felan bak,yürüyüş yap ne biliym bir uğraş bul canım
yoksa seni çok ii anlayabiliyorum insan sıkılıyor bende eski zamanlarda öleydim hey gidi günler...

kızlar günaydın

hamilelik için hayırlı olsun diyenlerden ALLAH razı olsun..beni çok mutlu ettiniz

ben salı günü doktora gittim belki kese görülür diye benim sat 29 temmuzdu bu arada doktor daha görünmez cuma gel dedi ve vajinal olarak bakıcaz dedi bende çok umutlanmıştım belki görürüz keseyi diye ama olmadı bide sizce şart mı vajinal olarak bakmak normal ultrasonda çıkmaz mı bilgilendiriseniz sevinirimbenneyaptımki

ArkadaŞlar merhaba
ben de bugÜn kan testİ yaptırdım <2 Çıktı ama adetİme yaklaŞık 7 gÜn var sİzce hamİlemİyİm.meraktan erkencecİkten gİdİp yaptırdım :)merak edİyorum napabİlİrİm:))))İnŞallah bebİŞİm gelİyordur

olabilir canım ben de adetimi iki gün kala yaptırdım 1.70 çıkmıştı adet günümde yaptırdım 11 .70 çıktı 2gün sonra yaptırdım 33.70 yarın gine kan verecegim

herkese merhaba bende yeni üyeyeim
benimde SAT 14 AGUSTOS. 20-24-27-31 agustosda denemlerimiz oldu.ne zaman kna testi yaptrsam doğru sonuç alabilirm lütfen yardımcı olun

kızlar günaydın

hamilelik için hayırlı olsun diyenlerden ALLAH razı olsun..beni çok mutlu ettiniz

ben salı günü doktora gittim belki kese görülür diye benim sat 29 temmuzdu bu arada doktor daha görünmez cuma gel dedi ve vajinal olarak bakıcaz dedi bende çok umutlanmıştım belki görürüz keseyi diye ama olmadı bide sizce şart mı vajinal olarak bakmak normal ultrasonda çıkmaz mı bilgilendiriseniz sevinirimbenneyaptımki
benım 28 temmuzdu son adet 24 ağustosta kesecik göründü 27 sinde gittim göründü aramızda 1 gün var çok ilginç CADIARZU

gerçektende ilginç yani bende yarın başka bir doktora gidicem inşallah görünür kesecik bende güzel haberler veririm size:Saruboceq:

ne güzel hamileler var burada sizin adınıza çok seviniyorum kızlar

adetime 6 gün varken ve 4 gün geçtiğinde kan testi yaptırmıştım 2 sinde de sonuç <2 çıkmıştı bugün adetim geçeli 7. gün bitmek üzere ben kırmızı kart ı yiyene kadar vazgeçmiş değilim olur veya olmaz zaten herşeyin hayırlısı olsun diyorum Allah dan dilemekten başka kimsenin yapacak birşeyi yok..

herkese merhaba,adet günüm adet günüm 5 gün geçtiğinde kan tahlili yaptırdım <1 çıkmıştı doktor gebelik yok dedi ilaçta vermemişti.ama bu gün 11 gün oluyor bugün tekrar tahlil yaptırdım beta hcg 5.75 çıktı doktor gebelik yok dedi fazlada ilgilenmedi aslında adet olmam için ilaç verdi.ablam sağlık ocağında hemşire 5 üzerinde çıkmış gebelik var dedi kafam karıştı ilaçta kullanma bekle dedi bir hafta daha bekliycem test yaptıracam sizce ilacı kullanmalımıyım bana fikir verirmisiniz?

Adetime 10 gün kala beta hcg değerim 1,82 çıktı sizce yükselirmi hamilemiyimdir??? :Saruboceq:

Adetime 10 gün kala beta hcg değerim 1,82 çıktı sizce yükselirmi hamilemiyimdir??? :Saruboceq:

canım çok erken yaptırmışsın... yazık boşuna kendini üzüyorsun. adete 2-3 gün kala yaptırsan daha iyi olur ama o zaman bile kesin sonuç alamayabilirsin.geç yumurtlama olmuş olabilir.bence en iyisi adet gününde idrarda test tapmak.pozitif çıkarsa kanda baktırmak..

benim adetim g6 gün geçmişti beta hcg 5.236 çıktı

canım bu değer için bişey söyleyebilmek güç.

1-vücusunda beta hcg diğer insanlarda olduğundan daha fazla olabilir. dolayısıyla pozitiflik konusunda yanıltır. o yüzden 10'dan yukarda olması beklenir.
2-geç döllenme olmuş olabilir.. dolayısyla beta hcg yeni artmaya başlamış olabilir.
3- kimyasal gebelik geçiriyor olabilirisn.beta hcg belli bir seviyeye ulaşmıştır ancak embriyo tutunamamıştır.dolayısıyla artan beta hcg yavaş yavaş düşmeye başlar ve sıfırlanınca adet olur.

not: nisan ayında bir kimyasal gebelik geçirmiştim. 24.günde beta hcg 18 çıkmıştı.27. gün yani beklenen adet günümde 7 çıktı. 3-4 gün sonrada adet oldum zaten..

Kızlar ben de test yaptırım 1 çıktı. Adetime 11 gün kala baş dönmesi ve halsizlik şikayetlerinden gittim doktora... Şimdi bu değer yükselir mi?? Bir de en düşük değer 1 mi? Yoksa 0,1 mi???

X