Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

hamıle degılmısım ama adetıme 9 gun var daha bakalım belkı bı kısmet gelır bebegım.. bılmıyorum ama cok ıstemeye basladım bı bebek..:ecrin_bebek :hihoyyyt

kızlar 5 gün önce hamile olduğumu idrar testinde öğrendim testi adetim 7 gün geciktikten sonra yaptım sonra dr.gittim kan testi yapıldı b-hcg değerim 1704 çıktı dr. güzel dedi ama kese görünmedi kesenin görünmemesi normalmi doktor daha erken dedi ama yinede sormak istedim bide 1704 se kaç haftalık olabilir bilgisi olan varmı
pazartesi günü keseyi görmek için tekrar çağırdı inş.bu sefer görünür

merhaba arkadaşlar sat 11 haziran kan testi değerim 0,210 hamile dğlim değil mi lütfen yardımcı olun

kızlar yarın regl olmam gerekiyo ben dün akşam merak ettiğim için test yaptırdım değerim 108 çıkmış ne oluyo... bana açıklama yaprmısınız?çok merak ettim..a.s.

arkadaşlar reglim 3 gün gecikti . kan tahlili yaptırdım 2139 beta hcg değeri çıktı. kaç haftalıktır sizce. tecrübelerini paylaşırsanız sevinirim.

selam arkadaşlar

daha önceden de sormuştum o zaman değerim 5.50 idi ve kimyasalmış....şimdi ise reglime 6 gün var ve bhcg değerim 13.9 aralıklara bakıldığında 3 haftalık gösteriyor...yorumlarınızı okudum ve sorma gereği duydum çok mu düşük..evet tekrarlamam gerek ve evet tekrar kimyasal olabilir ama insan yinede yorum bekliyor ...yorum yaparsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler....opuyorumnanaktan

kızlar ben adeti 5 gün geçe kanda yaptırdım 1 çıktı bu günde 6. gün bitti hala adet olmadım vede 2 gündür göğüsler acayip sızlıyo kızlar sonradan değer yükselirmi acaba

ben kan tahlili yaptirdigimda 33 çikmisti , bir en fazla iki haftalik hamile oldugumu soylemislerdi
ayrica ilk zamanlar her gun ikiye katlaniyor degerler diye biliyorum ben ..

ben kan tahlili yaptirdigimda 33 çikmisti , bir en fazla iki haftalik hamile oldugumu soylemislerdi
ayrica ilk zamanlar her gun ikiye katlaniyor degerler diye biliyorum ben ..

canım önce teşekkür beni dikkate aldığın için ben ovulasyonumu ve ilişki günlerini not aldığım için şunu söyleyebilirim kan testini yaptırdığım gün 11 günlüktüm.sanki bu bhcg değeri bu gün sayısına göre normal gibi geldi...tekrar yaptırıp bakıcam artışa ama içim rahatlasın diye sizlere sormak istedim opuyorumnanaktan

Cok erken yaptirmisin cikmamasi cok normal. Acelen nedir böyle erkenden davranman daha moral bozucu sonuc elbette cogunlukla negtif cikacaktir. Adetine 2-3 gün kala yapsan bile gec döllenme yüzünden yine cikmamaya bilir.

merhabalar arkadaşlar daha önceden de yazmıştım kan testi yaptırmıştım 27.08.2009 da yaptırdım 1 gün sonra aldım bhcg değerim 13.9 du.bugün tekrar yaptırdım sonuç 51.73 çıktı.hesaplarıma göre ilki ile arasında yaklaşık 4 kat var.reglim 2 eylül.....artış nasıl normal mi kızlarrrr.....cevap lütfennnnnopuyorumnanaktan

kızlar ben adeti 5 gün geçe kanda yaptırdım 1 çıktı bu günde 6. gün bitti hala adet olmadım vede 2 gündür göğüsler acayip sızlıyo kızlar sonradan değer yükselirmi acaba

kızlar banda cevap verin lütfen hala olmadım belimde ağrımaya başladı hafiften kasıklarada vuruyo ama hamilelikle adet belirtileri aynı hiç bişey anlayamıyorum göğüslerimde hala sızlıyo hele südyeni çıkartınca dokunamıyorum bile

8 aylık bebegım var dogumdan berıde hıc adet gormedım.gecen ay kan testı yaptırdım negatıf cıktı korunmasız ılıskı yasadık bırkac defa ve bırkac gundur ara ara olan yogun akıntım var.yarın nasıpse saglık ocagında bır test daha yaptırıcam ıns kotu haber almam

Merhaba arkadaşlar, forumda yazılanları 1 haftadır okuyorum ve çok beğendiğim, bilgilendirici bulduğum için üye oldum. Çok yeni bir üyeyim :)

B-hcg kan testi sonuçları hakkında karmakarışık durumdayım. SAT 4 Ağustos'tu. Erken belritilerden bazıları vardı ve şüphelendiğim için kan testi doğru sonuç verir diye doktora gittim, doktor önce boşuna yaptırma adet günün geçmeden hamile değilsindir dedi ama paranı çöpe atmak istersen yapalım dedi, ben de 80 TLye kıyıp yapalım dedim, bugün sonuçları aldım <0.100 ve sanırım bu gebe değilim demek ama doktor çıkmaz dedi diye emin de olamadım. Antibiyotik içmem gerekiyor, zira dün acilde serum verildi ve test sonuçları hem idrar yolu enfeksiyonu hem de faranjit gösteriyor.. Daha adetime de 5-6 gün var.. Beklersem kötü olur diye korkuyorum.. Adetten önce hamile olup olunmadığı gerçekten anlaşılmıyor mu? Sizce bu B-hcg < 0.100 değeri işe yarar bir sonuç mudur? yoksa çok mu erken test yaptırdım?:çok üzgünüm:

Bu arada kullanmam gereken antibiyotik Cipro 500mg diye bişiy, acaba içmeye başlasam ve gebelik varsa zarar verir mi? Daha önce bu ilacı kullanan oldu mu? Bilgisi olan varsa lütfen yazsın, varsa bebişe zarar vermek istemiyorum.. Ama enfeksiyonu da ilaçsız atlatmak ne kadar mümkün olur bilmiyorum.. Arada kaldım..ilaca başlamak mı yoksa beklemek mi daha iyi? Ne yapmalıyım sizce?

Son düzenleme:
canım hamilelik belirtilerine çok kulak asma
yanlış anlama insan çok hayal kırıklığına uğruyor o yüzden diyorum..
1 hafta sonra yapılması yani adetten 1 hafta sonra yapılan kan tahlillleri gerçek sonucu çoğunlukla veriyor...
bazen istisnalar oluyor arkadaşlar anlatıyor ama geneli böyle canım
bu arada değer içinde şöyle biliyorum 3ün altındakiler negatif oluyor diyorlardı ama sen yine de daha ii bilen birine sor yardımcı olabildiysem sevinirim geçmişolsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…