Merhaba arkadaşlar, forumda yazılanları 1 haftadır okuyorum ve çok beğendiğim, bilgilendirici bulduğum için üye oldum. Çok yeni bir üyeyim :)
B-hcg kan testi sonuçları hakkında karmakarışık durumdayım. SAT 4 Ağustos'tu. Erken belritilerden bazıları vardı ve şüphelendiğim için kan testi doğru sonuç verir diye doktora gittim, doktor önce boşuna yaptırma adet günün geçmeden hamile değilsindir dedi ama paranı çöpe atmak istersen yapalım dedi, ben de 80 TLye kıyıp yapalım dedim, bugün sonuçları aldım <0.100 ve sanırım bu gebe değilim demek ama doktor çıkmaz dedi diye emin de olamadım. Antibiyotik içmem gerekiyor, zira dün acilde serum verildi ve test sonuçları hem idrar yolu enfeksiyonu hem de faranjit gösteriyor.. Daha adetime de 5-6 gün var.. Beklersem kötü olur diye korkuyorum.. Adetten önce hamile olup olunmadığı gerçekten anlaşılmıyor mu? Sizce bu B-hcg < 0.100 değeri işe yarar bir sonuç mudur? yoksa çok mu erken test yaptırdım?:çok üzgünüm:
Bu arada kullanmam gereken antibiyotik Cipro 500mg diye bişiy, acaba içmeye başlasam ve gebelik varsa zarar verir mi? Daha önce bu ilacı kullanan oldu mu? Bilgisi olan varsa lütfen yazsın, varsa bebişe zarar vermek istemiyorum.. Ama enfeksiyonu da ilaçsız atlatmak ne kadar mümkün olur bilmiyorum.. Arada kaldım..ilaca başlamak mı yoksa beklemek mi daha iyi? Ne yapmalıyım sizce?