- 31 Temmuz 2007
- 8.061
- 2
- 39
bemim betam450 kaç haftalık oluyorum
benım 3208 de 4+5 dı:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bemim betam450 kaç haftalık oluyorum
balum mrb nasılsın bebek nasıl bende perşembe günü doktora gittim 5+6 günlük tü canım kalp atışlarını bile dinledik canım çok güzel bi duygu yaa bebek gayet sağlıklı dedi doktorum paylaşmak istedim canım öpüyorum
ay canım benım cok sevındım. bebegın kalp atıslarını gordun demek. cok guzel bı duygu o yaaa dımı:):) bende ıyıyım cok sukur bebıste ıyıdır herhalde bayadır gormedım. ayın sonunda gorucem inş.
inş canım iyidir senin bebeğinde ben sadece kalp atışlarını görmedim dinledim bile çok az duyuluyodu ama doktorum dinletti canım karından baktı ama bebek gözükmedi ya çok üzüldüm o an eyvah bebek oluşmamış dedim ya doktor bide alttan bakalım dedi kesen çok büyük bebek zor gözükebilir dedi alttan bakınca çıktı bebek kalp atışlarını gösterdi sonrada dinletti yaa canım benim annesinin bitanesi
İnşallah üzülme banada öyle dedi yarın yine kan testi olucam ve 2 katına çıkması lazımmış ozaman sağlıklı bir gebelik teşhisi konuluyormuş bende korkuyorum geçmiş olsun canım dua edelim birbirimize...
canım senin kesin sonuçlandı heralde dimi allah tamamına erdirsin inşallah.dün tekrar kan testi yaptırdım 75 çıktı yükselme var ama yine istediği gibi değil düşük olabilir yada dış gebelik olabilir diyo ama bi umut normalede dönebilirmiş.haftaya cuma tekrar test yapılacak valla yoruldum stres sıkıntı bi sonuç alamıyoruz bi türlü hakkımızda hayırlısı olsun .
kızlarrr cuma günü adetime 7-8 gün varken dayanamayıp kan verdim beta hcg 1.2 çıktı normalde hep 0.1 çıkıyordu amaca umut mu var???5in altın negatif biliyorum ama daha 7 günüm var ya ondan kafam karıştı.. ne dersiniz...acil herkesten yardım bekliyorummm..
carmennn var mı sende bi gelişme merak ettim senle aynı benım durumum.
merhaba arkadaslar,ben de yeni sayilirim burada.4 ay once erken bir gebelik doneminde dusuk yapmistim.Bu ay esimle tekrar karar verip calismalara basladik.ve test sonucalarina gore hamileyim.adetimin 1 gun ertesi kan testi yaptirdim.150 cikti.2 gun sonra yaptirdigimda 348 cikti.Hala bir doktora gitmedim.Sanirim biraz korkuyorum.Eger ultrasonda gorulmezse moralim bozulur diye kan degerlerimin biraz daha yukselmesini bekliyorum.Sizce ne zaman muayene icin doktora gitmeliyim?Kan degerlerim dusuk mu?bana biraz fikir verirseniz sevinirim.
mrb arkadaşlar benim değerim iki günde 14 ten 49,97 ye yükselmiş doktorum hamilesin ama çok küçük henüz dedi 29 martta gel keseyi görelim dedi.sizin değerlerinize bakınca benimki çok düşük ama doktorum bana dış gebelik ya da düşük olur falan demedi.ancak bende geç döllenme söz konusu yani ben aslında 21 martta adet olmalıydım yani 49,97 değeri adetten 2 gün önce oluyor ondan olabilirmi bu kadar düşük olması değerin. bi de benim kasıklarıma ara ara sancı girriyo bundan dolayı da endişeliniyorum acaba düşük mü olcak diye pazartesiye kadar nasıl geçicek vakit
bekleyın bırazcık daha bakalım. Allah gonlunuze gore
ersın.
inşallah balum ya 3 gün kaldı adetime ölcem meraktan ama günü bi gelsin die bekliorum