Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

sakın olumsuz dusunme. degerınde ıyı. benım baslarda cok dusuk rıskım vardı ama tutundu annesıne. hersey moralde bıtıyo. moralını hep yuksek tut. ben kalp atısını duydum dun ve super bı duygu.

degerın cok ıyı bence hıc endıselenme. baya ıyı yanı.

Merhaba cannah bu sayfanin ilk günlerine gidersen orada olmasi gereken kan degerlerini yazmis bir arkadas hemde gününe göre bakarsan cok rahatlarsin sanirim seninki cogul gebelik:)) hayirlisi arkadasim.

Arkadaslar ben kendi sorunumu tekrar yazacagim, ilk soru; vajinal jel sanki vajinamda birikiyormus gibi bir his var orada öyle durmalari ters bir tepki yaparmi?
Ikinciside bes haftalikken hemen alttan ulturasonla mi bakiyorlar yoksa üstten ulturasonlami?
garip bir soru oldu ama cevaplarsaniz rahatlayacagim

canım doktora gore degısır. alttan da bakabılır ustten de. jel hakkında bılgım yok. yanı cıkıyo ama tamamen mı onu bılmıyorum.

sakın olumsuz dusunme. degerınde ıyı. benım baslarda cok dusuk rıskım vardı ama tutundu annesıne. hersey moralde bıtıyo. moralını hep yuksek tut. ben kalp atısını duydum dun ve super bı duygu.

canım çok sevindim allah sağlıcakla kucağına da almayı nasip eder inşallah.yardımın için çok teşekkürler.elimden geldiği kadar moralimi yüksek tutmaya çalışacağım dualarınızı eksik etmeyin bizden

tamam canım. doktoruna da gıdınce ıyıce rahatlıycak ıcıninş.

ya ben klomen + pregnly kullandım bu ay acaba değerleri ilaç yükseltir mi adetimede 5 gün var bi de her an hasta olmuşum gibi geliyor lavaboya gidiyorum bir oh çekiyorum.

değerim düşük mü normal mi iyimi.benim 31.02 burdakilerin değerleri daha yüksek hep 100 lü sayıların üstünde benim ki azmı ki o kadar çok istiyorum ki inanasım gelmiyor.ay deliricem herhalde bi de karnımda hafif sancılar var normalmi ki adet belirtilerim var sivilcelerim çıktı böyle olur mu sen bende ileridesin balum ne dersin kesinmidir

ya ben klomen + pregnly kullandım bu ay acaba değerleri ilaç yükseltir mi adetimede 5 gün var bi de her an hasta olmuşum gibi geliyor lavaboya gidiyorum bir oh çekiyorum.

zaten adet olacakmıs gıbı oluyosun hep o psıkolıjıyle gıtme artık lavaboya da:) ılac bılmıyorum ama degerının yuksek olması cogul gebelıkte olabılır. bıde herkes de degerler farklılık gosterebılıyo.

anlıyorum senı. bak benım adetım 8 gun gecmıstı degerım 178 dı dusun. ve degerın her ıkı gunde bır ıkı katına cıkacak. yanı yarın 62 salı 120 nın ustune cıkar. oyle yukselcek. eger cok yukselırse cogul gebelıkten suphelenılıyo.

saol balum ya inanasım gelmiyor yarın bakalım teste gidicez inşallah hayırlı olur.sana hemen yazarım.seninde hamileliğin ferah geçer inşallah.bana dua et.

saol balum ya inanasım gelmiyor yarın bakalım teste gidicez inşallah hayırlı olur.sana hemen yazarım.seninde hamileliğin ferah geçer inşallah.bana dua et.

edıcem soz. hamılelıgı bekleyıp bıraz gec kavusanların benım ıcın daha farklı bı onemı var. cevremde var cunku. daha cok sevınıyorum. haberını mutlaka beklıyorum. dualarım senınle.

ya inanırmısın canım 3 yıldır uğraşıyorum eşim varikosel ameliyatı oldu klomen+oviterolle kulandım 3 ay olmadı bi de aşılama yaptırdık olmadı alternatif bitkiker denedim olmadı.bu ay başka doktora gittimçklomen+pernlyn bide folik asit verdi tabi ben tutmayacağını biliyorum bi gittim pozitif inanamadım ve hala eşimle huzursusuz am sen içimi çok rahatlattın.bi daha söyle hamilemiyimdir.değerim 31.02 adetime 5 gün var iyimi sence

bence degerınde ıyı yanı. ben adetım 6 gun gecmıstı kan testımde gozukmedı bıle. senın degerın ıyı ve anne olacaksın. sen ınankı bebişin iyi tutunsun annesi

inşallah canım yüzümü nasıl kocaman güldürdüğünü görebilsen iyi olurdu ay gözlerim de doldu inşallah sık sık görüşürüz.benimki pipirikli bilgisayarı yasaklamaz inşallah şimdiden yasaklara başladık ya hayırlısı seni ve bebişini kocaman öpüyorum

evet canım dun kalp atısını gordum. gorsen kolları bacakları bellı kafası kocaman:):) Allahım sana da yasatsın bu gunlerı. kalp atısı cok onemlıydı benım ıcın. cınsıyet bıle o kadar onemlı degıl yanı. cok mutluyum. rabbım tum kadınlara tattırsın bu duyguyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…