ya kızlar bana da bişey söyleyin allah rızası için.değerleriniz o kadar yüksekki sevinirken kuşku duymaya başladımben en son adetimi 4.2.10 da oldum bu ay 06.03. olmam lazım ama ben 4 gün ön cesinde evde test yaptım poısitif. bugün yani adetimden 2 gün önce kan tahlili yaptırıdm. sonuç. positif dedi verirken laborant 146.6 . ne diyosunuz bu deeğre ????? noolurr hamilelelr bilenler cevap versin
evet arkadaşım malesef ama iğnenin etkisidirben tüp bebek yaptıralı 8 gün oldu salı akşam preglyn iğnesi yaptırdım aradan 1 buçuk gün geçti ve dayanamadım evde idrar testi yaptım silik ikinci çizgi gördüm bu iğnenin etkisimidir yardımcı olurmusunuz bana
sende mı bugun doktora gıdıcen. ben de kalp atısını duymaya gıdıcem bırazdan:)
cevaplarınız için sağolun kızlar. peki benim daha günüm bugüm olmadım daha olmamda inşallah madem hamileyim :) ama regle olcakmışım gibi kasılkarım ağrıyo , inanılmaz batıyoo . bu normlami?? bunu yaşayan varsa içimi rahatlatsın. ya her an regle olcakmışım gibi yada devamlı yumurtalıklarımda bi hareket var
qwert hayırlı olsuunnn alkisalkisalkis
cevaplarınız için sağolun kızlar. peki benim daha günüm bugüm olmadım daha olmamda inşallah madem hamileyim :) ama regle olcakmışım gibi kasılkarım ağrıyo , inanılmaz batıyoo . bu normlami?? bunu yaşayan varsa içimi rahatlatsın. ya her an regle olcakmışım gibi yada devamlı yumurtalıklarımda bi hareket var
test yaptırdım cnm ama yokmuş daha gelmek istemiyo sanırım bizim minik :) bu sefer düşündüm dedimki daha Allah zamanını bekliyo herşeyde bi hayır olduğuna inanıyorum zamanı var daha demmekki :) rüyamda da hamileymişim o kadar karnım ağırdı ki :)) kısmetttt... senin adına çok sevindim minik kalbi ömür boyunca çarpmak için atmaya başlıyo pıt pıt ne güzel ayy çok heyecanlandım cnm benim inşallah kucağına alırsın hayırlısıyla balum opuyorumnanaktan anlatmayı unutma hislerini bekliycem cnm..
Mrb arkadaslar ...Grupta yenıyım ,adetım gecelı 1 gun oldu bugun kan testı yaptırdım ve beta hcg 15 cıktı .doktor bunun cok dusuk oldugunu pazar yenıden yaptırmam gerektıgını 30 cıkması gerektıgını soyledı .aranızda cok dusuk cıkıp da gebelıgı normal olanlar var mı cok korkuyorum ne olur bana bıseyler soyleyın ....sevgıler
hamılesın problem yok gıbı ama doktorun daha ıyı yorumlar:)mrb 9.gun kan değerim 49... regl görmeme 17 gun var... sızce durumummm nedır
slm kızlar kimse varmı ben 3 yıldır bebiş istiyordum her tedaviyi oldum.bu ay bi daha tedavi görem dedim.9 şubatta regli olmuştum dün yani 5 martta test yaptırdım.b-hcg: 30.21 pozitif çıktı şimdi ben hamilemiyim.doktor 2 gün sonra gene gel dedi yosa hamile değilmiyim bana yardımcı olun.doktor hamilesin diyor ben kesin emin olamıyorum çok korkuyorum mutluluğum elimden uçar diye
ayyy canım hamılesın. ozlem dolu bebek gelıyooo:) ben boyle bebeklere ozlem dolu dıyorum. sevın bence.