Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

ya kızlar bana da bişey söyleyin allah rızası için.değerleriniz o kadar yüksekki sevinirken kuşku duymaya başladım :KK43: ben en son adetimi 4.2.10 da oldum bu ay 06.03. olmam lazım ama ben 4 gün ön cesinde evde test yaptım poısitif. bugün yani adetimden 2 gün önce kan tahlili yaptırıdm. sonuç. positif dedi verirken laborant 146.6 . ne diyosunuz bu deeğre ????? noolurr hamilelelr bilenler cevap versin

Hamilesin canım sevinmelisin ben bu konuda çok araştırdım hamile olduğunda en düşük değer 5.00 canım burdan hesapla.

herkese merhaba ben son adet tarihimi bilmiyorum zaten doğum kontrol hapıni 4 gün unutmam sonucu hamile kaldım 1 martta kanda değerim 193 çıktı bi gün sonra kahverengi lekelenmem oldu acile gittim doktor çok küçük ultrasonda gözükmez dedi ve kan tahlili yaptı değerim 269.8 çıktı bişey yok diyip yolladı ve pazartesiye doktorumdan randevu aldım ama hala lekelenme devam ediyo tecrübesi olan arkadaşlar yardım edermişinız yoksa düşükmu yapıyorum

merhaba arkadaşlar 3 gün önce tahlil yaptım bhcg 77,8 iki gün sonra tahlil yaptırdım 243,2 nasıl iyimi bilemiyorum yardım lütfen artışı nasıl

cevaplarınız için sağolun kızlar. peki benim daha günüm bugüm olmadım daha olmamda inşallah madem hamileyim :) ama regle olcakmışım gibi kasılkarım ağrıyo , inanılmaz batıyoo . bu normlami?? bunu yaşayan varsa içimi rahatlatsın. ya her an regle olcakmışım gibi yada devamlı yumurtalıklarımda bi hareket var

sende mı bugun doktora gıdıcen. ben de kalp atısını duymaya gıdıcem bırazdan:)

test yaptırdım cnm ama yokmuş daha gelmek istemiyo sanırım bizim minik :) bu sefer düşündüm dedimki daha Allah zamanını bekliyo herşeyde bi hayır olduğuna inanıyorum zamanı var daha demmekki :) rüyamda da hamileymişim o kadar karnım ağırdı ki :)) kısmetttt... senin adına çok sevindim minik kalbi ömür boyunca çarpmak için atmaya başlıyo pıt pıt ne güzel ayy çok heyecanlandım cnm benim inşallah kucağına alırsın hayırlısıyla balum opuyorumnanaktan anlatmayı unutma hislerini bekliycem cnm..

cevaplarınız için sağolun kızlar. peki benim daha günüm bugüm olmadım daha olmamda inşallah madem hamileyim :) ama regle olcakmışım gibi kasılkarım ağrıyo , inanılmaz batıyoo . bu normlami?? bunu yaşayan varsa içimi rahatlatsın. ya her an regle olcakmışım gibi yada devamlı yumurtalıklarımda bi hareket var

Bende ağrı falan yoktu ancak ben ne zaman acaba hamilemiyim dedim,biliyormusun
göğüs uçlarımın etrafında açık renkli bir halka gibi bir şey oldu onlar süt üretimi için oluşurmuş günden güne arttı şimdi çok belirgin
yoksa göğüs ağrısı, sızlama falan hiç biri yok

Mrb arkadaslar ...Grupta yenıyım ,adetım gecelı 1 gun oldu bugun kan testı yaptırdım ve beta hcg 15 cıktı .doktor bunun cok dusuk oldugunu pazar yenıden yaptırmam gerektıgını 30 cıkması gerektıgını soyledı .aranızda cok dusuk cıkıp da gebelıgı normal olanlar var mı cok korkuyorum ne olur bana bıseyler soyleyın ....sevgıler

Merhaba arkadaslar bende araniza henüz bu gün katildim. Benim 12 ci gün kan degerim güzel cikti pazartesi kese görmek icin tekrar doktora gidecegim. Benim sorum Vajinal jel kendiliginden cikar mi yoksa cikmasina yardim edebilirmiyiz. Sanki icimde birikiyorlar mis gibi his var.Tecrübeli olanlarinizdan cevap bekliyorum. Hepinize hayirli sonuclar diliyorum
Sevgiler

mrb 9.gun kan değerim 49... regl görmeme 17 gun var... sızce durumummm nedır

benimde sancım çok yaklaşık 3 haftadır sabaha kadar uyuyamıyorum. doktor normal olduğunu söyledi. kasıklarım ve belim ağrıyor benimde .

kasık agrıısı bende de oluyo hala daha merak etme.

test yaptırdım cnm ama yokmuş daha gelmek istemiyo sanırım bizim minik :) bu sefer düşündüm dedimki daha Allah zamanını bekliyo herşeyde bi hayır olduğuna inanıyorum zamanı var daha demmekki :) rüyamda da hamileymişim o kadar karnım ağırdı ki :)) kısmetttt... senin adına çok sevindim minik kalbi ömür boyunca çarpmak için atmaya başlıyo pıt pıt ne güzel ayy çok heyecanlandım cnm benim inşallah kucağına alırsın hayırlısıyla balum opuyorumnanaktan anlatmayı unutma hislerini bekliycem cnm..

canım uzulme sakın. demekkı zamanı var bırazcık daha. onumuzdekı ay mutlu haberını paylasırız inş.

Mrb arkadaslar ...Grupta yenıyım ,adetım gecelı 1 gun oldu bugun kan testı yaptırdım ve beta hcg 15 cıktı .doktor bunun cok dusuk oldugunu pazar yenıden yaptırmam gerektıgını 30 cıkması gerektıgını soyledı .aranızda cok dusuk cıkıp da gebelıgı normal olanlar var mı cok korkuyorum ne olur bana bıseyler soyleyın ....sevgıler

ben canım. degerım dusuktu sonrasında yukselmıyodu... dusecek dıs gebelık gıttım geldım doktora dun kalp atısını bıle duydum. moralını yuksek tut Allahın ıznıyle bısey olmaz ıns.

mrb 9.gun kan değerim 49... regl görmeme 17 gun var... sızce durumummm nedır
hamılesın problem yok gıbı ama doktorun daha ıyı yorumlar:)

slm kızlar kimse varmı ben 3 yıldır bebiş istiyordum her tedaviyi oldum.bu ay bi daha tedavi görem dedim.9 şubatta regli olmuştum dün yani 5 martta test yaptırdım.b-hcg: 30.21 pozitif çıktı şimdi ben hamilemiyim.doktor 2 gün sonra gene gel dedi yosa hamile değilmiyim bana yardımcı olun.doktor hamilesin diyor ben kesin emin olamıyorum çok korkuyorum mutluluğum elimden uçar diye

slm kızlar kimse varmı ben 3 yıldır bebiş istiyordum her tedaviyi oldum.bu ay bi daha tedavi görem dedim.9 şubatta regli olmuştum dün yani 5 martta test yaptırdım.b-hcg: 30.21 pozitif çıktı şimdi ben hamilemiyim.doktor 2 gün sonra gene gel dedi yosa hamile değilmiyim bana yardımcı olun.doktor hamilesin diyor ben kesin emin olamıyorum çok korkuyorum mutluluğum elimden uçar diye

ayyy canım hamılesın. ozlem dolu bebek gelıyooo:) ben boyle bebeklere ozlem dolu dıyorum. sevın bence.

ayyy canım hamılesın. ozlem dolu bebek gelıyooo:) ben boyle bebeklere ozlem dolu dıyorum. sevın bence.

ya bir türlü inanamıyorum daha reglime 5 gün var ve değeerlerim böyle bi de adet oalcakmış gibi hissediyorum kendimi.çok teşekkür ederim cevabın içimi rahatlattı.mutluluğum elimden uçup gitmez dimi.ay nasıl teşekkür etsem azdır.

mehabalar ben yeni üye canan yazılanları herzaman takip ettim. ve bu kulübü çok seviyorum artık buradayım. benim sat 1 şubat 2 martta yapılan kan testi sonucu 596.benim4 yaşında bir oğlum var 8 ay önce anembriyonik gebelik sonucu kürtaj olmak zorunda kaldım. şimdi çok tedirginim. bu değerle ilgili fikirlerinizi bekliyoruuum:)

X