- 11 Ocak 2010
- 31
- 0
BALUM
SAT 1şubattı ayın 23ünde test yaptırdım deger sıfırdı bu ayın 4ünde yaptırdım 6.20 çıktı yani adetimde geçti nasıl oluyo ki geç döllenme mi oldu acaba
balum yazdıkların benı cok rahatlattı ...ama cok tedırgınım elımde degıl yarın bır daha kan verıcem acıle gıdıp ...dun yaptırdım bhcg 15 cıktı sızce cok mu dusuk sat 3 subatbalum senın kactı canım ?
canım doktora gore degısır. alttan da bakabılır ustten de. jel hakkında bılgım yok. yanı cıkıyo ama tamamen mı onu bılmıyorum.
Nerminden, kucagina aldigin günüde görmen ümidi ile Sevgiler ve tebrikler.
meryemtaze yokmuşşş maalesef bu ay devam çalışmalara napalım kaydirigubbakcemile3
yaa 5 gün geçti adetim karnım taş gibi adet olamıyorum bitürlü kafayı yiycem hamile de değilim göğüslerimde bembeyaz kist felan mı var acaba kafayı yiycemm kızlarr.. bide bu geç döllenme dediğiniz şey nasıl bişey acaba hala çıkmamış olabilir mi bilgisi olan var mı bu konudaa çok merak ediyorum :sinifsinif:
balum günaydın sonucumu aldım 31.02 den 2 günde 104.32 ye yükselmiş dualarımız kabul oldu
hanna bütün doktorlar anne adaylarını korkutuyorlar nedenini anlamıyorum. inşallah bebeğin seninledir yeni bhcg sonucunu yaz.balum yazdıkların benı cok rahatlattı ...ama cok tedırgınım elımde degıl yarın bır daha kan verıcem acıle gıdıp ...dun yaptırdım bhcg 15 cıktı sızce cok mu dusuk sat 3 subatbalum senın kactı canım ?
balum cnm zaten oluruna bıraktım üzülmüycem o zaman daha çabuk tutuyomuş hem daha küçüğüm olur daha :)) ama 6 gün geçti ve hiçbirşey yok kan testi mi yaptırmıştın sen merak ettim benim kanda çıkmadı cnm
merhaba arkadaşlar sat 29 ocak.geçen perşembe kan testinde değerim 90 dı.dünkü testimin sonucu 270 çıktı.bu yükselme normal br yükselme mi yoksa daha yüksek mi olmalıydı ilk hamileliğim ve çok tedirgin oldum bu yavaş yükselmeden. bana yardımcı olun lütfen eyvahedigeldismile
teşekkür ederim balum.bu artışın iki gün de iki katı olması mı gerekiyor?bilgin varsa yardımcı olur musun
teşekkür ederim balum.bu artışın iki gün de iki katı olması mı gerekiyor?bilgin varsa yardımcı olur musun
teşekkürler mervam doktora gidiyorum da işte doktorumda öyle söyledi bazılarında yavaş artıyor dedi ben de kafama taktım bi sorun mu var diye sizlere danışayım dedmcanım kımın degerı yavas artar sonucta senınkıde artıyoo bol bol dınlen canım doktora gıtmedeınmııı