Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

BALUM

SAT 1şubattı ayın 23ünde test yaptırdım deger sıfırdı bu ayın 4ünde yaptırdım 6.20 çıktı yani adetimde geçti nasıl oluyo ki geç döllenme mi oldu acaba

balum yazdıkların benı cok rahatlattı ...ama cok tedırgınım elımde degıl yarın bır daha kan verıcem acıle gıdıp ...dun yaptırdım bhcg 15 cıktı sızce cok mu dusuk sat 3 subat balum senın kactı canım ?

BALUM

SAT 1şubattı ayın 23ünde test yaptırdım deger sıfırdı bu ayın 4ünde yaptırdım 6.20 çıktı yani adetimde geçti nasıl oluyo ki geç döllenme mi oldu acaba

olabılır canım ya benım adetım 8 gun gecmıstı 178 dı.

benım adetım gecelı 8 gun olmusken 178 dı. dusuktu gec dollenme benımkı.

canım doktora gore degısır. alttan da bakabılır ustten de. jel hakkında bılgım yok. yanı cıkıyo ama tamamen mı onu bılmıyorum.

Tesekkürler Balum:)) Jel bazen sakiz gibi top top düsüyor ama bazende hic gözükmüyor. Kasiklarimdada sert bir sanci var.hayirlisi ile pazartesiyi olumlu sonuclarla atlatmayi bekliyoruz.
Hergün baska bir yeri agriyor insanin, ve hergün de oraya takiyorum kafayi ister istemez. Arkadaslardan biride yedi haftadan önce alttan baktirmak iyi degil demisti simdi de onu kafaya taktim:)))
Sizlerinde yardimi ile kendimizi biraz rahatlatiyoruz bu güne kadar en cok bu sayfa beni rahatlatti.
Tekrar tesekkürler

yaa 5 gün geçti adetim karnım taş gibi adet olamıyorum bitürlü kafayı yiycem hamile de değilim göğüslerimde bembeyaz kist felan mı var acaba kafayı yiycemm kızlarr.. bide bu geç döllenme dediğiniz şey nasıl bişey acaba hala çıkmamış olabilir mi bilgisi olan var mı bu konudaa çok merak ediyorum :sinifsinif:

canım ben de oldu oyle 6 gun gecıkmem vardı cıkmadı. ama umutlandırmak ıstemem.

balum günaydın sonucumu aldım 31.02 den 2 günde 104.32 ye yükselmiş dualarımız kabul oldu

ohhhh cok sevındım canım ya. rahatladın mı ıyıce:)

hanna bütün doktorlar anne adaylarını korkutuyorlar nedenini anlamıyorum. inşallah bebeğin seninledir yeni bhcg sonucunu yaz.

balum cnm zaten oluruna bıraktım üzülmüycem o zaman daha çabuk tutuyomuş hem daha küçüğüm olur daha :)) ama 6 gün geçti ve hiçbirşey yok kan testi mi yaptırmıştın sen merak ettim benim kanda çıkmadı cnm

birisi:
hanna bütün doktorlar anne adaylarını korkutuyorlar nedenini anlamıyorum. inşallah bebeğin seninledir yeni bhcg sonucunu yaz

canım pazar yaptırdım 43 cıktı ılkı 15 di .bugun tekrar yaptır bana gel dedı doktor bırazdan cıkıp yaptırıcam cok merak edıyorum .ayrıca gebelık testı yaptım az once kendım 2. çizgi var ama dıgerı gıbı kırmızı ve net degıl .bılmıyorum ne olacak eger aktıf bı hamılelık degılse de adet olmak ıstyorum dıs gebelık veya kımyasalsa suanda beklemekten baska bısey yok ..dua edın lutfen

kan yaptırmıstım canım ya.

merhaba arkadaşlar sat 29 ocak.geçen perşembe kan testinde değerim 90 dı.dünkü testimin sonucu 270 çıktı.bu yükselme normal br yükselme mi yoksa daha yüksek mi olmalıydı ilk hamileliğim ve çok tedirgin oldum bu yavaş yükselmeden. bana yardımcı olun lütfen eyvahedigeldismile

hıc telaslanma guzel artış olmus.

teşekkür ederim balum.bu artışın iki gün de iki katı olması mı gerekiyor?bilgin varsa yardımcı olur musun

teşekkür ederim balum.bu artışın iki gün de iki katı olması mı gerekiyor?bilgin varsa yardımcı olur musun

evet canım ama kısıye gore de degısıyo yanı. takma kafana benımkı baslarda cok yavas yukselıyodu. ama kalp atısını bıle duydum artık.

canım kımın degerı yavas artar sonucta senınkıde artıyoo bol bol dınlen canım doktora gıtmedeınmııı
teşekkürler mervam doktora gidiyorum da işte doktorumda öyle söyledi bazılarında yavaş artıyor dedi ben de kafama taktım bi sorun mu var diye sizlere danışayım dedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…