Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ablam adet gününde test yaptı yani dün bhcg 18 çıktı, bugün tekrarladı testi yani 1 gün sonra 33 çıktı artış olmuş ama sanki değer biraz düşük gibi geldi.
arkadaşlar sizce değer nasıl. düşük değil mi
amin inş. ne kadarlık senın kı. ben bugun 6+3 deyım.
slm arkadaşlar. bende hamileymişim. 27 şubat ta test yaptırdım. 4422,6 bhcg çıktı. dr. 3 4 haftalık hamilesin dedi. sata göre (21 ocak) 5 haftalık hamileyim ve kese ultrasonda görülmedi. ilk sefer boş gebelik geçirdim. korkuyorum acaba problemmi var.
merhaba hanımlarr,
hayırlı olsun bebişleriniz kendimin olmuş kadar seviniyorum inanın okudukça msjları :) bende yarın kan testi yaptırcam inşallahhh hayırlısıysa hamileyimdir çok merak ediyoruum:Saruboceq:
benimde 1430 çıktı kaç haftalık acaba
merhaba arkadaşlar,sorunlu başlayan hamileliğim maalesef dün başlayan kanamamla sona erdi.kabullenmesi çok zor ama Rabbim hayırlı görmedi demek ki.zaten sorunlu bebeklerde düşük oluyormuş.şu an kanamam devam ediyor.doktor pazartesiye kadar bekleyeceğiz dedi.o gün tekrar muayene olacağım.doktor herhangi bir müdahele yapmadı.düşük yapan arkadaşlar bu konuda yardımcı olursa sevinirim.bir sorun çıkar mı.Rabbim herkese hayırlı hamilelikler versin...
ya kızlar bana da bişey söyleyin allah rızası için.değerleriniz o kadar yüksekki sevinirken kuşku duymaya başladım ben en son adetimi 4.2.10 da oldum bu ay 06.03. olmam lazım ama ben 4 gün ön cesinde evde test yaptım poısitif. bugün yani adetimden 2 gün önce kan tahlili yaptırıdm. sonuç. positif dedi verirken laborant 146.6 . ne diyosunuz bu deeğre ????? noolurr hamilelelr bilenler cevap versin
kızlar mrb bugun test yaptırdım 6.20 çıktı deger pozitifmi negatifmi kafam karştı yardım lütfen.....
çok teşekkür ederim balum ve kelebelik.dilerim ikiniz de bebişlerinize sağlıkla kavuşursunuz.moral çok önemli,hiçbir şeye canınızı sıkmayın çünkü ben durumumda yaşadığım stresin de etkisi olduğunu düşünüyorum.ama en azından hamile kalabildiğimi gördüm.1.5 yıldır bunun endişesini yaşıyordum her ay..güzel haberlerinizi bekliyorum.
meryemtaze, balum iyi dilekleriniz için çok sağolun hayırlısıyla yarın sabah alcam sonucunu heyecanlandım şimdi bitek siz biliyosunuz yerimseniben .sin0064 sanada çok geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah yine hayırlısıyla hamile kalırsın moralini iyi tutmaya çalış canım yarın yazarım sonucu şekerler