- 30 Mart 2009
- 124
- 0
- 40
allahım inş bu ay banada nasip eder(((((((((
inşlh canım bende öyle derdim inşlh bu ay olur diyordum sonunda oldu allahın izniyle olcak sen üzülme canını sıkma yeter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allahım inş bu ay banada nasip eder(((((((((
gecti o günler artık şimdi tadını cıkarın: dance:
sanırım son adetten hesaplanıyor gebelik haftası öyleyse benim sat 10 ocak otomatik hesaplamalarda 4+3 günlük gebe oluyorum tedavi gördüm ama gebe kaldıgım ay bırakmıştım tedaviyi
cok sukur yıne hamılesın. hıc olmayanlara cok uzuluyorum. benım hemen oldu. aslında ılk ay olacagından suphem vardı. korununca korunmayı bıraktıktan sonra bıkac ay suruyo dıyolardı. ama allah zamanı geldı kı yarattı onu karnımda.
adet gunun ne zaman olmalı bu ay normalde. allahım inşallah adet olmazsın hamılelık haberını verırsın bize.zemuszemus
ocak 3de olmuştum bide ocağın30da oldum ama 25beklicem bakalım bu ay var gibi hissediorum bulantım var başdönmem felan
öyle tabiki bende üzülüyorum olmadıgı için kendim içinde cok üzülüyordum ama rabbim zamanı geldimi ol diyor herkesin bi zamanı var o zaman gelince oluyor inşlh herkesin bebişi olcak
haklısın canım.
aminnnnnnnnnn inş herkese nasip eder. oğlumda beklememiştim hemen gelmişti böle beklemek çok zormuş..sabırla heyecanla bekliorum bana dua edin kızlar:))))
senın oglun mu var? yasın cok kucuk.
3,5yaşında oğlum var bende 22yaşındayım:))))))
sizler kaç yaşındasınız ki:))))))kucuksun ıste:):) allah bagıslasın oglunu canım.
inşallah canım allah kalbine göre versin..allahım inş bu ay banada nasip eder(((((((((
gecti o günler artık şimdi tadını cıkarın: dance:
sanırım son adetten hesaplanıyor gebelik haftası öyleyse benim sat 10 ocak otomatik hesaplamalarda 4+3 günlük gebe oluyorum tedavi gördüm ama gebe kaldıgım ay bırakmıştım tedaviyi
sizler kaç yaşındasınız ki:))))))
25 yasındayım ben. aramızda tam 3 yas var dogum ggunlerımız de yakın. ben subat 3 sen subat 5 sanırım. ben 25 ım ama 7 aylık evlıyım.
ben 4,5yıllık evliyim nasip işte.
kızlar sonucum çıkmış 703.23 olmuş
kızlar sonucum çıkmış 703.23 olmuş