Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

gecti o günler artık şimdi tadını cıkarın: dance:
sanırım son adetten hesaplanıyor gebelik haftası öyleyse benim sat 10 ocak otomatik hesaplamalarda 4+3 günlük gebe oluyorum tedavi gördüm ama gebe kaldıgım ay bırakmıştım tedaviyi

ben ılk doktora gıttıgınde 5+2 ıdı. ıgne ucu kadar bısey dedı doktor:roflol: bugun 6+1 . 6 haftalık bebek karpuz cekırdegı kadar oluyormus.:roflol:

cok sukur yıne hamılesın. hıc olmayanlara cok uzuluyorum. benım hemen oldu. aslında ılk ay olacagından suphem vardı. korununca korunmayı bıraktıktan sonra bıkac ay suruyo dıyolardı. ama allah zamanı geldı kı yarattı onu karnımda.

öyle tabiki bende üzülüyorum olmadıgı için kendim içinde cok üzülüyordum ama rabbim zamanı geldimi ol diyor herkesin bi zamanı var o zaman gelince oluyor inşlh herkesin bebişi olcak

adet gunun ne zaman olmalı bu ay normalde. allahım inşallah adet olmazsın hamılelık haberını verırsın bize.zemuszemus

ocak 3de olmuştum bide ocağın30da oldum ama 25beklicem bakalım bu ay var gibi hissediorum bulantım var başdönmem felan

allahım inş bu ay banada nasip eder:KK43:(((((((((
inşallah canım allah kalbine göre versin..

gecti o günler artık şimdi tadını cıkarın: dance:
sanırım son adetten hesaplanıyor gebelik haftası öyleyse benim sat 10 ocak otomatik hesaplamalarda 4+3 günlük gebe oluyorum tedavi gördüm ama gebe kaldıgım ay bırakmıştım tedaviyi

öyle yapıyorum çok yemeye başladım ben bi saat geçneden acıkıyorum canım hep tuzlu ekşi şeyler çekiyo benim sat tarihim 3 ocak buna göre 5+3 gün oluyor fakat doktorum 3 veya dört haftalık dedi bende anlamadım...

öyle yapıyorum çok yemeye başladım ben bi saat geçneden acıkıyorum canım hep tuzlu ekşi şeyler çekiyo benim sat tarihim 3 ocak buna göre 5+3 gün oluyor fakat doktorum 3 veya dört haftalık dedi bende anlamadım...[/QUOTE]

bende cok yemeye başladım acıkınca elim ayagım titriyor sürekli yeme hissi başaldı
valla canım hesap işinde benimde kafam cok karışık :sm_confused:

X