Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lulu cvp verirmisin...
Merheba canım ben erken yaptırdım bir sürü test parası verdim idrar testi 3 kere ,kan testi 2 kere sonra doktora gittim birde özel hastaneye bana pazartesi gel tekrar kan tahlili yaptır ve ultrasona bakcaz dedi sen sen ol bir hafta yada 10 gün geçmeden asla test falan yaptırma.Biliyorum merak ediyorsun ama benim yaptığım hataya düşme ben de yapmıcaktım ama tatile gitcem diye yaptırdım hem tatilden oldum hem paramdan birde belki bebek olmuyor tam oldu yani.
Doktor Yüksek ihtimalle kimyasal gebelik olabilir dedi bizde ümitlendik ama şimdi hamile olmayada bilirim.ilk testim bhcg 100çıktı 2 gün sonra 177 oldu çok düşük yani benim gibi olup sonra hamileliği devam eden veya kimyasal gebelik yaşayan arkadaşlar varmı?
Büyük ihtimalle dedi kimyasal gebelik dedi, artık olur olmaz bilmiyorum biz zaten ilk kez denedik herkez zor hamile olunuyo diyordu ben olmaz hemen zaten diyordum.Ama hamilelik görününce eşim de bende şok olduk, eşim hemen olmuyodu hani dedi sonra hamileyim diye sevinmeye başladık alıştık şimdi böyle bişey olunca da üzüldük tabi ama eşim daha çok üzüldü.bakalım pazartesi bakcak doktor ultrasona ama benim ümidim yok artık napalım sağlık olsun, olmasa da zaten sağlıklı değilki olamıyor ,doktor da öyle dedi.senin durumunda kötü deilki kesin kimyasal dedimi dr.sen kalbini bozma inş daha ii olcaktır..tkrr kan testi yaptırsan anlaşılır yükseliomu
Hayırlısı olsun verir inşallah sil acaba düşüncelerini ve sabırsızlanma oğlunda ne yapdıysan şimdide öyle yap bence düşünmemeye çalışbenimde o umudum var bakalımmm benim 1oğlum var zaten onda hiç böle olmamıştım acaba varmı gibi düşüncelerim yoktu ama şimdi acabalrım çok varrrr.allah olmayanlara sonra bana versin inş..
Evet heled e kan testin de öğrendikten sonra beklemek çok zor o yüzden dedim sana yaptırma 1 hafta 10 gün geçsin yaptır .yok test yükseldimi yükselcekmi yok kesecik varmı daha sonra yok kesecik dolumu sonra kalbi atıyomu ohooo çok uzun işler ben bin pişmanım ondan diyorum yaptırma..bu beklemek çok zor dimiii((((
Arkadaşlar ilk testim bhcg 100çıktı 2 gün sonra 177 oldu çok düşük yani benim gibi olup sonra hamileliği devam eden veya kimyasal gebelik yaşayan arkadaşlar varmı?
Adetimden 1 gün önce yaptırdım yani 25 ocak ta 100 bhcg,sonra bugün yaptırdım(28 ocak)177 bhcg, son sat:22 aralık 2009,35 günde bir adet oluyorum.Adetin kac gun gecticanim bide testi ayni yerdemi yaptirdin
Birde pazartesi gel ultrasonda bakıcam dedi eğer düşükse ihtimal sence niye ultrasona bakcak zaten gözükmez ki şimdiden sonra katlansa bile değer dimi niye bakcaz dedikiAnladim canim 48 saatte 2 ye katlamasi lazimdi ama olmamis insallah kimyasal degildir.benim adetten 1 gun once 20,63 du 48 saat sonra 42,95 oldu degeeler dusuk ama gec dollenme insallah.
Birde pazartesi gel ultrasonda bakıcam dedi eğer düşükse ihtimal sence niye ultrasona bakcak zaten gözükmez ki şimdiden sonra katlansa bile değer dimi niye bakcaz dediki
Geç döllenmedir inşallah demişsin ya değer ikiye katlanmazsa geç döllenmeden dolayıda olabilirmi gerçektenEvet gebelik varsa bile daha gorunmez canim ama bi bildlgi vardir herhalde.