Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar adet gunumden 1 gun once beta hcg :180.30
adet gunumden 2 gun sonra degerım: 533.070
SİZCE DEGERIM NASIL?
ya 4+6 haftalık beta 11000 bilqisi olan yokmuuuuu????
Buna benzer bir arkadasimiz daha vardi bundan 6-8 ay önce adetine bir kac gün kala hcg baktirmisti ve degeri müthis yüksek cikmisti yani imkansizdi yada önceden kalma hamilelik olabilir demistik ama kendisi cok eminde cünkü önceki ayda hcg baktirmis ve negatif cikti demisti. Bizler ya 6 bebek yolda yada dis gebelik demistik, ve malesef 2 hafta sonra falan dis gebelik oldugu ortaya cikmisti. Eger gecen aydan hamile kaldiysan bilemem, ama yok diyorsan gercekci olmam gerekirse degerinde bir anormallik var.
nevyas daha 6 gün omuş çok erken zaten daha belli olmaz bence, benim 2 gün geçtiğinde 78li bir değer çıkmıştı.Acele etme, Rabbim hayırlısıyla tez zamanda hayırı evlat nasi etsin inşallah.
cnm geçen çarşamba dr gittim karından ultrasonla keseyi gördük içinde nokta kadar bişi vardı belli belirsiz dr herşey normal dedi ay bende bilmiyorum eylülde düşük yaptım artık çok korkar oldum yaa...:bbo:
kızlar benimde beş gün gecikti ve değerim 6.01
gayet iyi görnüuor canım tebrikler:CüvCüv:
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım, benimde sorularım var lütfen bilenler yardım etsin
benim adetim 11 gün gecikti 8. günda test yaptım ikinci çizgi silikti ama pozitif demek oluyormuş sanırım
bugünde kan testi yaptırdım 0.30 çikti negatifmiş ama hala adet olmadım, sizce kan testi yanlış sonuç vermiş olabilirmi?
kızlar lütfen yardım edebilirmisiniz? son adet tarihim 26 aralık ve kan değerim 101.19 çıktı 4 haftaya göre çok düşük.. nedeni ne olabilir aynı durumu yaşayanlar var mı? korkulacak bişey varmı?
Benim adet günüm yarındı bugün test yaptım çift çizgi hemen kanda baktırdım değerim 20.63 geç döllenme sanırım inşallah meleğim benimle kalır..Bu arada kanda 2 gün geçsede çıkar derlerdi hikayeymiş geçen ptesi yaptırmıştım negatif çıkmıştı..