Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kızlar slm benim adetim geceli 3 gün oluo simdi test yaptım negatif cıktı ama adetim 1 gün gecmişti kan werdigimde sonuc 17 cıktı napcam ben yaa nedir bu hamilemiyim

beta hcg hormonu en son idrara karışır yani idrarda negatif çıktıysa üzülme henüz karışmamıştır idrara kanda değerin 17 ise hamilesin zaten 5den yukarı olması gebeliği gösterir 2 gün sonra tekrar kan testi yaptır 2 katından fazla artması lazım

benim deger cok düşük deilmi herkesin ne kadar yüksek nie böle az cıktıkii

değerine göre gebelik var ama sağlıklı bir gebelik olduğunu anlaman için değerinin yükselmesini bekelemen gerekiyor sakinleş stress yapma ve dediğim gibi 2 gün sonra yada 3 gün sonra tekrar kan testi yaptır..yükseliyorsa zaten sorun edecek birşey yok aksine değer aynıysa yada düşüş gösteryorsa doktoruna danış ozaman kimyasal gebelik geçiriyor olabilirsin ve yakındada zaten kanaman geliyor demektir... ama bence sende sorun yok normal geldi bana

değerine göre gebelik var ama sağlıklı bir gebelik olduğunu anlaman için değerinin yükselmesini bekelemen gerekiyor sakinleş stress yapma ve dediğim gibi 2 gün sonra yada 3 gün sonra tekrar kan testi yaptır..yükseliyorsa zaten sorun edecek birşey yok aksine değer aynıysa yada düşüş gösteryorsa doktoruna danış ozaman kimyasal gebelik geçiriyor olabilirsin ve yakındada zaten kanaman geliyor demektir... ama bence sende sorun yok normal geldi bana

gercekten mii yarın wersem nasıl olur ben pazartesi wermiştim 4 gün oluoo yeter mii süre sabah gitsem ama korkuorum benim de yükselmesse ya düserse die inş bende görürüm

gercekten mii yarın wersem nasıl olur ben pazartesi wermiştim 4 gün oluoo yeter mii süre sabah gitsem ama korkuorum benim de yükselmesse ya düserse die inş bende görürüm

4 gün iyi bir süre bence yarın git için rahat etsina.s endişe etme fazla

canım ya saoll gercekten rahatladım biraz sende nolur üzülmee ama bişi warsa cıkar bekle bencede

sağol cerenpcim benim durumumda olanlardan bazı alıntılar buldum bu sitede galiba en mantıklısı ilacı kullanmayıp doğal yolla adet olmayı beklemek olacak... 1haftaya kadar adet olmazsam tekrar kan testi yaptırıcam...benim durumumdaki başka arkadaşlarada yardımcı olması ümidiyle bulduğun alıntıları burada paylaşmak istiyorum...

Feyza_28 Alıntı
Merhaba Arkadaşlar,bende adetim 5 gün geçtikten sonra kan testi yaptırdım.1.92 çıktı yani negatif,idrar testi de negatifti.Doktor adet söktürücü verecekti,almadım.Bunun üzerine bi on gün sonra tekrar bir test daha yapayım dedim.Çünkü göğüslerim çok acımaya başlamıştı ve kasıklarım da ağrıyordu.Sağlık ocağına gittim,orda idrar testi yaptırdım pozitif çıktı.Gözlerime inanamadım,bitane de eczaneden aldım o da pozitif çıktı.2gün sonra doktora gittim doktor yumurtlama geç olmuştur dedi.Tekrar kan testi yaptırdım 2028 çıktı.Şu an 6 haftalık hamileyim.Çok mutluyum.Allah tüm anne olmak isteyenlere yaşatsın bu duyguyu.

ecegun kullanıcısından alıntı
kızlar benim adetim 5 gün geçince beta hcg yaptırdım sonuç 0.12 yani gebelik yok. ama bugün 8.günüm ve hala adet olmadım ama bana hamileymişim gibi geliyor çünkü bütün belirtileri yaşıyorum. sizce kan testinde negatif çıkıp 1--2 hafta sonra hamile olmak mümkün mü? ( ve bende hiç adet gecikmesi olmazdı bu da önemli bir detay)

esra83 alıntı
cnım benimde adetim 4 gün geçtiğinde kan testim negatif 0.02 çıkmışı..10. gün yeniden ancak farklı bir merkezde yaptırdım pozitif çıktı 274.9 çıktı..başka bir merkezde tekrar etmeni tavsiye edrim..Allah sağlıklı bir bebiş versin hepimizee..çünkü ben düşük yaptım geçen ay :KK43:Allah kimseye yaşatmasın/

bence gayet iyi çıkmış hormın seviyen arkadaşım :) 4 haftalık hamişsin işte :)

kızlar bişey sorucam ben 16 haftalık hamileyim...3 lü tarama testinden beta hcg düşük gibi 9683 lerde sizce normal mi?

benım degerım 1171 acaba normal mı ve kac gunluk oldugunu solemedıler bana acaba bu degerden anlasılır mı

arkadaşlar banda bi yorum yapın lütfen.bugün hamile oldumu öğrendim beta.895.1 çok küçük ultrasonda gözükmüyor dedi sizce normalmi cvp yazarsanız çok mutlu olurum

merhabalar
ya merak ediyorum bende yada dr. larımda mı sorun var diye
2 kere hamilelik geçirdim ikiside karnımda öldü yaklaşık 10 haftayken
ama hiç ama hiç bhcg değerlerim ölçülmedi ??????????
sizde neden? hangi sebeple? kendi isteğiniz üzerine mi? bu kan testi yapıldı
tşk ederim :) sevgiler

arkadaslar merhaba bende bugun kan esti yaptirdim transferimin 10.gunu bugun 7 cikti ben simdi hamilemiyim yaa anlamadim doktor cok dusuk bi rakam dedi pazartesi gel bi daha bakicaz dedi deger yukselirmi sizce aglamaktan oluyorummmm ne olur cvp verin deneyimli arkadaslarrrrrrrrrr sansim hic yokmuuu

doktorum bizde hcg degerin 7 gorunce sevinemedik dedi ama pazartesi gel bi daha kan testi yapalim dedi cok mutsuzum yaaa

doktorum bizde hcg degerin 7 gorunce sevinemedik dedi ama pazartesi gel bi daha kan testi yapalim dedi cok mutsuzum yaaa

canım daha yeni kana karışıyordur rahat ol daha kesin bişey yok ağlayıp kendini hırpalıyorsun hele dur 5 in yukarısı gebeliktir doktor pazartesi tekrar bakacaktır değerine biraz bile yükselse hamilesindir o yükselişi görmek istiyecektir va sen hamilesin bak gör stres yapıp bebişi de sıkıntıya sokma pazartesi en az değerin 35 olacak bak gör güzel haberlerini bekliyorum

insallah canim yaa haklisin stres yapmamam gerek ama elimde degil yikildim cunku ins. dedigin gibi olurrrr insalah yukselirr.cok dusuk dedi cunku yikildik esimle transferin 10.gunu gunu iste bugun bakalim pazartesiyi bekliycem artikk umarim yukselir

herkese selam. adet tarihimi 3 gün geçince kan tahlilince değerim 3764 göründü. 5 haftalık hamileyim ve kese de göründü. ama değer biraz yüksek geldi bana. sizce normal mı?

herkese selam. adet tarihimi 3 gün geçince kan tahlilince değerim 3764 göründü. 5 haftalık hamileyim ve kese de göründü. ama değer biraz yüksek geldi bana. sizce normal mı?

normal cnm mrklanma bende 7 haftaya girdim 9000

Merhaba;
en son 12 aralıkta regli oldum bugün bir ay oldu hcg 1061 ama kese daha görünmedi normal mi sizce?

X