Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kızlar merhaba bende paylaşmak ıstedım sızlerle sat ım 20 aralıktı bugun kan değerım 1000 cıktı hamıleyım yuppıı

kızlar benim son adet tarihim 26 aralıktı
24 ocakta kan tahlili yaptırdım ve 101.19 çıkmıştı. 2 gün sonra tekarar yaptırınca 2 kat olması gerekiyodu ama maalesef 133 çıktı . 5. haftaya az kaldı ama hala çok düşük. endişelendim doktora gittim o da farklı yerleder yaptırmışsın ikisinide aynı yerde yaptırmalıydın dedi hassasiyetleri farklı olabilir dedi. sizce bukadar fark olabilir mi??? dış gebelik olma olasılığı ne?? bilgisi olan var mı?

Evet canım farklı yerlerde farklı sonuçlar çıkıyor imkanın varsa aynı yerde tekrar yaptır.Bende yarın tekrarlıycam inşallah 2 ye katlamıştır..

arkadaslar adetıme 2 gun var dayanamadım kan tahlılı yaptırdım sonuc 4.73 sızce bu ne anlama gelıyor

arkadaşlar merhaba;
aranıza yeni katıldım ama uzun zamandır sitedeki pek çok konuyu takip ediyor ve bilgileniyorum.ben sizlerden bir konuda yardım almak istiyorum.son adet tarihim 12 aralık tı ve bu ay adet görmedim idrar testi yaptım sonuç pozitif çıktı ama ben kesin sonuç için beta hcg yaptırdım.sonuç 169.50 çıktı.yalnız doktorum moralimi çok bozuyor ultrasonda gebelik kesesi görünmediğini söyledi hamileliğin çok başlangıcında görünmez diyor ama dış gebelikde olabilir diyor.bu benim ilk hamileliğim eşimle çok istedik şimdi doktor psikolojimi bozdu.o yüzden bir iki hafta daha bekleyip öyle gidicem.ama hala kuşkularım var.sizde bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.sevgilerrr....

arkadaşlar merhaba;
aranıza yeni katıldım ama uzun zamandır sitedeki pek çok konuyu takip ediyor ve bilgileniyorum.ben sizlerden bir konuda yardım almak istiyorum.son adet tarihim 12 aralık tı ve bu ay adet görmedim idrar testi yaptım sonuç pozitif çıktı ama ben kesin sonuç için beta hcg yaptırdım.sonuç 169.50 çıktı.yalnız doktorum moralimi çok bozuyor ultrasonda gebelik kesesi görünmediğini söyledi hamileliğin çok başlangıcında görünmez diyor ama dış gebelikde olabilir diyor.bu benim ilk hamileliğim eşimle çok istedik şimdi doktor psikolojimi bozdu.o yüzden bir iki hafta daha bekleyip öyle gidicem.ama hala kuşkularım var.sizde bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.sevgilerrr....

benmde son adet tarihim 14 aralıktı. dün idrar testi yaptım ve pozitif çıktı. ve pko hastasıyım pkolularda dış gebelik sık görülüyormuş. bende korkmaya başladım. dış gebelik kan testinden belli olmuyor mu? dş gebelik mi normal gebelik mi nasıl anlayacağız?

arkadaşlar merhaba;

benim durumumda seninki gibi yani doktor bana da b hcg min 266 çıktığını ama dış gebelik olma ihtimali veya geç döllenmiş olabilir dedi onun için bir hafta sonra tekrar kontrole gelmemi söyledi bana.Bu arada bu uygulamaları izmirdeki bir özel hastahane den yaptırdım.:emir_bebek:
turkbayragi bebek sahibi olmayı çok istiyorum....senağlama

polikistikover hastalığı var bende doktor söyledi bugün
demekki her şeye rağmen hamilemiyim hala emin değilimkafamçokkarıştı
kızlar bilgilerimizi paylaşalım lütfen hepimize faydalı buradaki bilgiler iletişimimiz kopmasın
Allah cemil cümlemizi vatana millete hayırlı evlat sahipleri olmayı nasip eylesinturkbayragi

bebekler olur inşallah:teytey:

Eklentiler

• $yağmur3.jpg
    $yağmur3.jpg
    23,6 KB · Görüntüleme: 92
bu bekleyiş çok zor ve belirsizlik,insan sevinemiyor bile bilmiyorumkismile.çok yeni hamileliklerde kese görünmeyebilir diyorlar beklemekten başka çare var.bilen var mı tahminn kaçıncı haftada görünür acabakafamçokkarıştı

kızlar kese 1500 den sonra görülür. yalnız bugün doktor 2500 dedi ya ben heyecandan yanlış anladım bilemicem artık. dış gebelik kanda belli olmaz sadece düşük olduğu için tahmin edilir. 2 günde bir kan değerinin 2ye katlaması gerekiyor. benimkide düşük . doktor rahatlatmaya çalıştı ama ben korkuyorum

arkadaşlar öncelikle herkese mrb, Allah nasip ederse bende eylül y6ada ekim annesi olacağım ama daha önce başımdan iki defa erken gebelik kaybı geçtiği için bebeğimin kalp atışlarını duymadan hamileyim diyemiyorum,

Allahım hepimize sağlıkla ve hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin,

size bir sorum olacak, bana mikro yapıldı pgt ile, şuan 5+3 olmalıyım en son girdiğim ultrosona göre, ama ben kendimde hiç belirti hissetmediğim ve daha önceki kayıplarımdan dolayı endişeliyim doktora gitmeme henüz 4 gün var ve bundan dolayıda bugün 7 gün aradan sonra tekrar beta hcg yaptırdım hesaplarıma göre tam katlamış görünüyor, eğer bozulmuş bir gebelik ya da boş kese vs. olsaydı beta hcg katlarmıydı? bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurmusnuz?
Digg Kadın Kategorisine Ekledel.icio.us Kadın Kategorisine EkleTechnorati Kadın Kategorisine EkleFurl Kadın Kategorisine Ekle
Konuyu düzenle/Sil

adetime 5 gün vardı bugün test yaptırdım kzlar gebelik testimde 2.çizgi silik çıkmıştı çok ümitlenmiştim bugün kan talili yaptırdım ve 0.1 çıktı yani kesinlikle hamile değiim biraniçin ümitlenmiştim erken yaptırdım ondan böyle çıktı dedim ama kendimi kandırdım negatif bu ayda hamile değilim ve çok ağladım inanın çok üzgünümsenağlamasenağlamasenağlama

adetime 5 gün vardı bugün test yaptırdım kzlar gebelik testimde 2.çizgi silik çıkmıştı çok ümitlenmiştim bugün kan talili yaptırdım ve 0.1 çıktı yani kesinlikle hamile değiim biraniçin ümitlenmiştim erken yaptırdım ondan böyle çıktı dedim ama kendimi kandırdım negatif bu ayda hamile değilim ve çok ağladım inanın çok üzgünümsenağlamasenağlamasenağlama

herşeyin hayırlısı olsun. ama üzülmek için erken adetin gelene kadar ümidini yitirme. başka sayfalarda o kadar çok ki böyle olupta sonra sevinen. tabi çok ümitlenip hayal kırıklığı yaşama ama şimdiden demoralize olma bence.

Canım üzülme ilk denemendi yanlış hatırlamıyorsam ümidini kaybetme belki gecikince olur olmasa bile bir daha ki sefere olur

gecen ay bende aynisini yasadim ve eminim hamile kalmak isteyen hanimlarin hemen hemen hepsi her ay ayni seyleri yasiyolar. biz aklimiza okadar sokmusuzki hamile kalmayi artik bunun zevkini cikaramiyoruz bundan dolayida hamile kalma sansimizi dusuruyoruz aslinda ama gelde akla ve kalbe soz gecir kolaysa.. Allahim herkese hayirlisini nasip etsin Aminn

kızlar merhaba bende paylaşmak ıstedım sızlerle sat ım 20 aralıktı bugun kan değerım 1000 cıktı hamıleyım yuppıı

selam sevdes Allah kucagina almayida nasip etsin cok sevindim senin adina, darisi diger isteyenlerin basina (icindede benim tabii) :)

benimde adetime 6gün var buğün baktırdım 0,1 çıktı dr deilsin dedi ama adet olmazsam tkrr yaptırayımmı sizceee

X