Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

selam kızlar adetime daha 5 gün var bugün beta yaptırdım değerm 51,58 çıktı doktor var dedi sizce normal mi

selam kızlar adetime daha 5 gün var bugün beta yaptırdım değerm 51,58 çıktı doktor var dedi sizce normal mi

cnm hadi gözün aydın hamilesin ama 2 yada 3 gün arayla tekrar tekrar beta yaptır değer bakalım ikiye katlıyomu ii olup olmadığını anlarsın tekrar tebrikler...

ben bugün rutin kontrole gittim ama reglimde 3 gün gecikti doktor rahmimde kalınlaşma gördü. Rutn hormon testleri yanında beta hcg testide istemiş kağıtta gördüm bana bişi demedi ama hamilelik olabilirmi

Arkadaşlar ayın 6.sında Beta hcg değerim 190 çıkmıştı bugün değeri 890 çıktı dr fazla yükselmemiş dedi. Ya neden yükselmedi acaba... Keseyi de tam olarak göremedik minik bir siyah nokta gördük ama çok küçüktü korkuyorum yaaaa

:emir_bebek:merhaba arkadaslar aranıza yenı katıldım bır sorum olacaktı ben 35 gunde bır adet oluyorum ve adetıme 1 hafta varken göğüslerım agrımaya baslar fakat bu sefer hıc belirtı yok sadece goguslerım son adetımden 1 hafta sonra agrıdı bı daha arımadı ve tam 35. gun kan tahlili yaptırdım ve negatıf cıktı ve halen adet olmadım goguslerım adet zamanımdakı gıbı agrımıyor sadece ucları kasınıyor bazen sızlıyor arada bır sol tarafıma agrı gırıyor sancım oluyor o kadar sızce hamile olabılırmıyım bır daha denemelımıyım acaba kanda test hıc boyle olmazdı bugun son adetım bu yana 40 gun oldu ne olur bılgılendırırmısınz benı dr gıtmelimiyimmm

:emir_bebek:merhaba arkadaslar aranıza yenı katıldım bır sorum olacaktı ben 35 gunde bır adet oluyorum ve adetıme 1 hafta varken göğüslerım agrımaya baslar fakat bu sefer hıc belirtı yok sadece goguslerım son adetımden 1 hafta sonra agrıdı bı daha arımadı ve tam 35. gun kan tahlili yaptırdım ve negatıf cıktı ve halen adet olmadım goguslerım adet zamanımdakı gıbı agrımıyor sadece ucları kasınıyor bazen sızlıyor arada bır sol tarafıma agrı gırıyor sancım oluyor o kadar sızce hamile olabılırmıyım bır daha denemelımıyım acaba kanda test hıc boyle olmazdı bugun son adetım bu yana 40 gun oldu ne olur bılgılendırırmısınz benı dr gıtmelimiyimmm

canım merhaba,bende 31-32 günde bir adet oluyorum.Bnmde adetime az bi süre kala göğüslerim ağrımaya başlardı.Ama bu sefer olmadı.Test yaptım önce negatif çıktı.Ama adet tarihimi 7 gün geçtikten sonra testte çok silik 2.çizgi çıktı.Ve göğüslerim de birkaç gün içinde şişmeye ve ağrımaya başladı.Kan testinde pozitif çıktı.Ama düşük bir değer çıktı 3.kez kan verdim değer yükseliyor bakalım.Ben sana kanda test yaptırmanı ve doktora başvurmanı öneririm..Herşey gönlünce olsun!opuyorumnanaktan

kızlar iki göz iki çeşme ağlaya ağlaya bir hal oldum.adetim 37 günde bir oluyo.adet 3gün geçince beta hcg yaptırdım değerim 0.5 çıktı hamile olmak için 10 dan yukarı olması lazımmmış.doktor hamile değilsin dedi bugün ama ben hala adet olamadım.Kızlar gerçekten hamile değilmiyim ufacık bir ihtimal bile yokmuuu yükselmezmi bu değerler???:çok üzgünüm:

selam bayanlar benimde mera ettiğim birşey var bende 9 aylık evliyim regl güne 5-6 gün kala ilişki oldu acaba hamile olma ihtimali varmıdır çok merajk ediyorum :) fikirlerinizi önemli benim için ve büyük bir merakla bekliyorum şimdiden teşekürler

kızlar mrb...

sat:23 aralık

25 gunde bır adet oluyorum

adet gununden bır gun once beta hcg yaptırdım:180.30

bana gore 2 haftalık nette hesapladım 3 haftalık dıyo sızce deger nasıl?

yarın tekrar olcturcem bakalım..

2.Sorum aıle hekımlıgı: saglık ocagında beta hcg acaba yaptırılıyor mu

bu gun cvp verırısenz coooooook sevınırım

kızlar bi yardım edin yaa bebek 4+3 haftalık ama betam geçen salı 10000 çıktı çok fazla dimi yaa nolur bişi yazın.....

kızlar mrb...

sat:23 aralık

25 gunde bır adet oluyorum

adet gununden bır gun once beta hcg yaptırdım:180.30

bana gore 2 haftalık nette hesapladım 3 haftalık dıyo sızce deger nasıl?

yarın tekrar olcturcem bakalım..

2.Sorum aıle hekımlıgı: saglık ocagında beta hcg acaba yaptırılıyor mu

bu gun cvp verırısenz coooooook sevınırım
bizim burda idrardan bakıyorlar sadece oda 3gün sonra çıkıyo

aç tok fark etmiyormuş ama aç karnına kan aldırmak daha iyiymiş.Aç karnına aldır canım

ben hep tok karnına gittim doktor fark etmez diyor o kadarda önemli değilmiş

Ayın 12 sinde yumurtladım ve bugün sabırsızlıktan tahlil yaptırdım ama negatif 2 den düşük değerim...

X