Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

ben yazıyorum ama kim se cvp ver miyo ben yeni girdim kadınlar kulübüne size bir soru sora bilirmiyim ?
ben maya tüpbebek merkezine başlıycam 2 aysonra ve siz orda tedavi görerekmi hamile kaldınız tüpbebek mi yaptırdınız ben tüp bebek yaptırcam orda yaptıran lardan bilgi almak istiyorum ne olur yardım cı olun kime yazım kimle konuşuym bilmiyorum cvp verir seniz sevinirim?

kızlar bbende bişe sorabilirmiyim. ben de ayın en son kasım 28 de adet oldum aralıkta det günüm geçti. idarar testinide ikiz kez yaptım ikisinde de 2.ci çizgi silik çıktı. aralık 31 de doktora gittim kan testi 106,84 çıktı. ama kese yoktu haftyaya çağırdı. zaten kendi doktorum o gün olmadığı için başka doktora gitmek zorunda kaldım ağrılarım vardı çünkü. benim ka değerim normal mi sizce ? bide ben gibi hala yumurtalık ve bel ağrısı çeken varmı ?

kızlar bbende bişe sorabilirmiyim. ben de ayın en son kasım 28 de adet oldum aralıkta det günüm geçti. idarar testinide ikiz kez yaptım ikisinde de 2.ci çizgi silik çıktı. aralık 31 de doktora gittim kan testi 106,84 çıktı. ama kese yoktu haftyaya çağırdı. zaten kendi doktorum o gün olmadığı için başka doktora gitmek zorunda kaldım ağrılarım vardı çünkü. benim ka değerim normal mi sizce ? bide ben gibi hala yumurtalık ve bel ağrısı çeken varmı ?

canım sen hmilesin yaa
değerin 5 ten yukarı olması lazım bildiğim kadarıyla
şimdiden tebrikler,2010q bebişle girdin opuyorumnanaktan
darısı başımıza inşaalah

canım sen hmilesin yaa
değerin 5 ten yukarı olması lazım bildiğim kadarıyla
şimdiden tebrikler,2010q bebişle girdin opuyorumnanaktan
darısı başımıza inşaalah

yani bu değere göre hamileyim sanırım. ben bile çok sevinemedim çünkü haftaya gel keseye bakarız dedi. keseyide görsem hayırlısıyla :KK43: rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş

ya kızla bişi sorcam. benim tam adet günümde (28 aralık) beta hcg 41.16 çıkmıştı. bugün yani bu sonuçtan 5 gün sonra sonuç 306.64 sizce bu değer nasıl?? 5 günde azmı katlamış yoksa iyimi??? lütfen bilen varsa cevaplasın...

ya kızla bişi sorcam. benim tam adet günümde (28 aralık) beta hcg 41.16 çıkmıştı. bugün yani bu sonuçtan 5 gün sonra sonuç 306.64 sizce bu değer nasıl?? 5 günde azmı katlamış yoksa iyimi??? lütfen bilen varsa cevaplasın...

canım değerin gayet iyi iki günde bir ikiye katlamış olması gerek 3.gün 80 5.gün 160 olması yeterli bile sağlıklı bi gebelik olduğunu göstermesi için yani bebeişin iyi :ecrin_bebek:

adetini kaç gün geçiyorsunuz bi hafta geçince kese gzükür canım opuyorumnanaktan

canım sonucum çıktı.39.73 şaşırdım dün 9.75 idi,1 günde nasıl bu kadar yükseldiki,doktorum artık gebeliğin varlığını düşünebiliriz dedi ama cuma tekrar çağırdı yüne bakılacak değerime.

tatlım ya sende hamilesin sanırım senin değerlerin nasıldı

canım ben adete iki gün kala baktıdım 20 bi gün ara ikinci gün 60 ve bi hafta sonra gel dedi dr um kesemizi gödük beş haftalıktı ve beş haftayla uyumluydu.beş gün sonra yine gidicez kalp atışlarımızı duymya inş. :Saruboceq:

yani senin değerin gayet güzel hayırlısı olur inş. rabbim hepimize kucaklamyı nasip etsin sağlıkla inş.:Saruboceq:

canım değerin gayet iyi iki günde bir ikiye katlamış olması gerek 3.gün 80 5.gün 160 olması yeterli bile sağlıklı bi gebelik olduğunu göstermesi için yani bebeişin iyi :ecrin_bebek:

adetini kaç gün geçiyorsunuz bi hafta geçince kese gzükür canım opuyorumnanaktan

canım içime su serptin valla... çok teşekkür ediyorum cevabın için... çok öptüm :)

yoo cnm gayette normal bu beta kişiden kişiye değişiyo sağlıklı alırsın inş bebisini kucağına bende diorum değerim tuhaaf die son adetim 18 kasım test 2062 hayırlısı neyse onu görcez

yoo cnm gayette normal bu beta kişiden kişiye değişiyo sağlıklı alırsın inş bebisini kucağına bende diorum değerim tuhaaf die son adetim 18 kasım test 2062 hayırlısı neyse onu görcez

inşallahhhh canımmmm!! ikimizde sağlıkla alırız bebişlerimizi kucaamıza inşallahhhhhhhh :))) hakkımızda hayırlısı artık... canım senin değerin güzel takma kafana..

selam benimde bir sorum var adetim beş gün geçikti 11 aralıkta yumurtlama günümdü ne zaman bebeğin kalp atışlarını duyabilirim

canım 7. haftada ancak duyulabiliyomuş.. biraz sabretcez artık.. benimde 28 aralıktı adet günüm o gün öğrendim hamile olduğumu ve değerim 41.16 idi.. 2 gün önce 306.64 tü... bugün yine ölçtürdüm ama sonucu almadım inşallah 600 olmuştur:)

arkadaslar normaline göre her iki gunde bir duble olarak katlamasıdır ama bu deger herkesde farklılıklar gösterebilio bosuna germeyin sakın kendinizii.... b-hgc asayı yukarı asayı yukarı 30-40 oldumu zaten hamilelik var demek oluyo e daha ne :)))

selam hanımlar yeni katıldım aranıza beta hcg yaptırdım bugün 808 çıktı bu ne demek normal mi? bir doktor düşük dedi dış gebelik olabilirmiş korkutuyolar:KK43:

bende bugün yaptırdım kan testini 2791 çıktı
4 haftalık olmuş bebeğim
:):):):):)

kızlar slm bugün kardeşim gebelik testi yaptırdı 61.32 çıkmış doktor biraz bekleyelim demiş sizce hamile olabilir mi?

slm arkadaslar aranıza yeni katıldım bana da nolur yol gösterin adetime 4 gün warken beta 8.42 cıktı simdi 1 gün gecti adet günüm dün tekrar 17 cıktı hamile deilim dimi cok mu düşük:eek:

selam kızlarr, benim de beta hcg 8233.57 çıktı çok mutluyum meleğim geldi sonunda , ama doktor keseyi göremedi 5.5 haftalıkmış inşallah haftaya görecez...

canım senin sat ne zaman. benimki 27 kasım ve degerim seninkine cok benziyor 8266. herkes cok yüksek diyor. testi 31 aralıkta yaptırmıstım o zaman 4 hafta civarı olması lazım

kızlar merhaba 77 sayfanın tammaını okudum
6 senelik evliyim hiç çocuğum yok
son adet tarihim 27 kasım ve şu ana kadar 41 gün geçti ben hala regl olmadım bugüne kadar yaşamadığım tüm gebelik belirtilerini yaşadım yani daha önce günüm geçtiği olmuştu ama belirti yaşamamıştım dün idrar testim silik çıktı hatta sabaha iyice belirginleşmişti çizgi..ama bugün dr gittiğimde karından ve alttan ultrasonda bişey göremedi kan testi istedi kan değerim 1.9 çıktı yani gebelik yok...şok oldum beklemediğim bir sonuçtu..çünkü ilk kez bu kadar yaklaşmıştım adet söktürücü bir hap verdi ama kullanmayı düşünmüyorum benim durumuna benzer asoka rumuzlu bir arkadaşımız yazmış buraya ondan ve diğer arkadaşlardan düşüncelerini bekliyorum...bu değerin yükselme durumu varmı sizce? çünkü hiçbir adet belirtisi yaşamıyorum

canım adetinden 5 gün sonra 1.9 çıkan arkadaşın sonradan değerleri yükseldi ve şu anda hamile. keşke adetinin geçmesini bekleseydin. normalde 10 gün geçtikten sonra doktorlar bakmak istiyorlar. ilaç kullanma zorunluluğun yoksa bence adetini bekle. :eek:

bu durum benimkine çok benziyor benim adet aralığım değişkenlik gösterdiği için kaç gün geçtiğini bilemiyorum yani en son 27 kasımda adet olmuştum 41 gün geçmiş üzerinden ama ortalamasını alırsak 32 günde bir adet olduğumu söyleyebilirim 29 ve 33 hatta 35 günde bir olduğum oluyordu .. benimde 1,9 ve doktorun verdiği adet söktürücü hapı kullanmayacağım sizce umut varmı?

kızlar slm benim adetim geceli 3 gün oluo simdi test yaptım negatif cıktı ama adetim 1 gün gecmişti kan werdigimde sonuc 17 cıktı napcam ben yaa nedir bu hamilemiyim

X