Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kızlar yaaa yardımcı olun lütfen.Ben 28 ekim sabahı adet oldum 4 gün sürer benimki 1 kasımda kanam bitmişti.Ne zaman kan testi yapsam çıkar acaba.Lütfen cevaplayın[/QUOTE

Tecrübeli arkadaşlar hadi lütfen cevap verin

Kızlar yaaa yardımcı olun lütfen.Ben 28 ekim sabahı adet oldum 4 gün sürer benimki 1 kasımda kanam bitmişti.Ne zaman kan testi yapsam çıkar acaba.Lütfen cevaplayın

selam,
yumurtlamadan 10-12 sonra yani önümüzdeki hafta kan tahlilinde görülebilir,

alıntı;
(Gebelik oluştuktan yani sperm hücresi yumurtayı dölledikten sonra bu gebelik ürünü bhCG adı verilen bir hormon salgılamaya başlar. bhCG düzeyleri döllenmeden yaklaşık 1 hafta sonra kanda normalde olduğu seviyelerin üstüne çıkmaya başlar. )

Domates ben cuma günü yaptırsam çıkmazmı acaba yada hafta sonu yaptırayım pazar günü.ınşallah olumlu sonuç alırım.Cevapladığın için teşekkür ederim

kızlar merhaba cuma gnü 3 haftalık hamile oldıuğumu ödim cuma günün ki beta değeri 48.8 pazartesii ise 68.9 çıktı ne oluyor sizce böyle bir durumla karşılaşann var mı? dış gebelik olabili dio doktorum perşembeyi bekli,yorum kanamam da var lütfen yardıom edin

Merhaba benım son adet gÜnÜm 15 ekım dÜn kan testı yaptırdım beta-hcg deĞerım 800.74 Çıktı bana fıkır verebılırmısınız

Doktor yoktu Özel bır yerde yaptırdım doktor sezeryandaydı onun ıÇın kımseye soramadım tŞk ederım
doktoro gıdıcem ınŞallah

benim adet tarihim de 16 ekim bugun yaptırdığım kan tahlilim 155,01

adete 1 hafta kala yaptırdığım 0,26 ydı. o yüzden arkadaslar bekleyin. ben bekleyemediğimden yaptırmıştım boşu boşuna üzmüşüm kendimi.

Benim adetim 3 -4gün gecikti,bugün bhcg baktırdım 15çıktı.Bu çok düşük bir değer midir?Benzer durumu yaşayan var mı?

Benim adetim 3 -4gün gecikti,bugün bhcg baktırdım 15çıktı.Bu çok düşük bir değer midir?Benzer durumu yaşayan var mı?

gebelik var gibi
ama dr.a gitmen gerekir
yada 2gün sonra testi tekrarla yükselme olacakmı
geç döllenme olmuş olabilir

kızlar merhaba cuma gnü 3 haftalık hamile oldıuğumu ödim cuma günün ki beta değeri 48.8 pazartesii ise 68.9 çıktı ne oluyor sizce böyle bir durumla karşılaşann var mı? dış gebelik olabili dio doktorum perşembeyi bekli,yorum kanamam da var lütfen yardıom edin

gebelik var gibi
ama dr.a gitmen gerekir
yada 2gün sonra testi tekrarla yükselme olacakmı
geç döllenme olmuş olabilir

Teşekkür ederim,yanıt için.
Bir de kahverengimsi bir akıntım oldu,sanki kanama başlangıcı gibi.Neler oluyor bana anlamıyorum,korkmaya başladım

Domates ben cuma günü yaptırsam çıkmazmı acaba yada hafta sonu yaptırayım pazar günü.İnşallah olumlu sonuç alırım.Cevapladığın için teşekkür ederim

Nazo,
Adet döngünün 28 gün olduğunu varsayarsak, eger gebelik oluşmuşsa Pazar günü belli olur sanırım, a.s

merhaba adet gunumde yaptırdım bugun hala olmadığım ıcın sımdı sonuçları aldım 0.62 çıktı sizce durum nedir?

X