- 12 Kasım 2009
- 5.750
- 4.806
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar yaaa yardımcı olun lütfen.Ben 28 ekim sabahı adet oldum 4 gün sürer benimki 1 kasımda kanam bitmişti.Ne zaman kan testi yapsam çıkar acaba.Lütfen cevaplayın[/QUOTE
Tecrübeli arkadaşlar hadi lütfen cevap verin
Kızlar yaaa yardımcı olun lütfen.Ben 28 ekim sabahı adet oldum 4 gün sürer benimki 1 kasımda kanam bitmişti.Ne zaman kan testi yapsam çıkar acaba.Lütfen cevaplayın
herkeze slm ben dün kan testi yaptırdım deger:3600 çıktı bunu yorumlarmısınz
Merhaba benİm son adet gÜnÜm 15 ekİm dÜn kan testİ yaptırdım beta-hcg deĞerİm 800.74 Çıktı bana fİkİr verebİlİrmİsİnİz
Benim adetim 3 -4gün gecikti,bugün bhcg baktırdım 15çıktı.Bu çok düşük bir değer midir?Benzer durumu yaşayan var mı?
gebelik var gibi
ama dr.a gitmen gerekir
yada 2gün sonra testi tekrarla yükselme olacakmı
geç döllenme olmuş olabilir
Teşekkür ederim,yanıt için.
Bir de kahverengimsi bir akıntım oldu,sanki kanama başlangıcı gibi.Neler oluyor bana anlamıyorum,korkmaya başladım
Domates ben cuma günü yaptırsam çıkmazmı acaba yada hafta sonu yaptırayım pazar günü.İnşallah olumlu sonuç alırım.Cevapladığın için teşekkür ederim
Nazo,
Adet döngünün 28 gün olduğunu varsayarsak, eger gebelik oluşmuşsa Pazar günü belli olur sanırım, a.s