Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

merhaba arkadaşlar bu siteye yeni üyeyim.benim sat den 16gün sonra kan testi yaptırdım 11,41 çıktı.2 gün sonra tekrar yaptırdım 42,78 çıktı.dr 10 gün sonra gel dedi test yaptırdım 6577 çıktı muayene oldum kese vardı.doktor bana adet tarihine yakın hamile kalmışsın dedi oluyomu böyle kafam biraz karıştı.arkdşlr cevaplarsanız sevinirim

şuan için kaç gün geçmiş oldu canım.. doktor öyle dediyse öyledir kesede görünmüş madem takma kafana keyfini çıkar:):lepi:

Selam arkadaşlar...
Tüm yazılanları okudum da aklım bir hayli karıştı.Ben de bebeğim olmasını çok istiyorum.Adet tarihim 8 - 9 gün gecikti.Çok cabuk ümitsizliğe kapılmamak için idrar testini bu sabah yaptım.Çok belirgin iki kırmızı çizgi gördüm.Pazartesi doktora gidicez.Umarım hamileyimdir??? Yalnız mide bulntısı pek yokta çok acayip gaz problemim var.Bu normal mi acabaaaaaaa:KK43::KK43::KK43:

Selam arkadaşlar...
Tüm yazılanları okudum da aklım bir hayli karıştı.Ben de bebeğim olmasını çok istiyorum.Adet tarihim 8 - 9 gün gecikti.Çok cabuk ümitsizliğe kapılmamak için idrar testini bu sabah yaptım.Çok belirgin iki kırmızı çizgi gördüm.Pazartesi doktora gidicez.Umarım hamileyimdir??? Yalnız mide bulntısı pek yokta çok acayip gaz problemim var.Bu normal mi acabaaaaaaa:KK43::KK43::KK43:

canım tebrikler. alkisalkisalkis çift çizgiyi görmüşsün işte. hamilesin tatlım :) delikafadulden gaz zaten hamilelik belirtisidir. hadi gözün aydın. :emir_bebek:

slm arkadaşlar; bu siteyi seviyorum. allah razı olsun bilgisi olan herkes bişeyler paylaşıyor. Benim de bir sorum var cevaplayan olursa şimdiden tşk.:)
benim adetim 5 kasımda gelmesi gerekiyordu.3 gün gecikti.3 aydır çocuk tedavisi görüyorum.gidip kan testi yaptıramıyorum idrar testinde acaba nezaman çıkar? yani ne kadar beklemem gerekir.

slm arkadaşlar; bu siteyi seviyorum. allah razı olsun bilgisi olan herkes bişeyler paylaşıyor. Benim de bir sorum var cevaplayan olursa şimdiden tşk.:)
benim adetim 5 kasımda gelmesi gerekiyordu.3 gün gecikti.3 aydır çocuk tedavisi görüyorum.gidip kan testi yaptıramıyorum idrar testinde acaba nezaman çıkar? yani ne kadar beklemem gerekir.

canım inşallah hamilesindir dıye başlayım.idrar testi herkesde farklı olabılıyo.yani kiminde adet gününden önce cıkıyo kımınde 1 gun gecse cıkıyo degısıyor yani.sen bi yap yıne de eger hamıleysen ikinci cizgi silikte olsa cıkar.tabi inşallah ikiside kırmızı kırmızı sırıtırda:))yap bı hem sen hemde bız meraktan kurtulalım.haber ver yapınca olur mu?

ASOKA canım çok iyi moral oldu valla insan böyle şeyler duymayı çok istiyor:):)
umarım yarın daha da kesin sonuç alırım:)

ne yapsam bilmiyorum
geçen yıl tüp bebekle 5 haftalık düşük yaşadım
eşimde sorun vardı . varikosel ameliyatı için ameliyat günü düşünürken bugün sabah 2 kez idrar tahlilinde pozitif çıktı. 3 gün geçmişti adetim dayanamadım hastaneye gidip kan testi yaptırdım. oda pozitif değerim 3879 çıktı. hala şokyatım. eşime bile söylemedim daha 2 gün sonra tekrar test yaptırıp normal artarsa söyleyeyim diyorum. bide beklersem doktora gitmek için geç kalmış sayılırmıyım. yardımcı olursanız sevinirim. ilaç falan kullanmam gerekirmi. doktora gitsemmi yoksa 2 gün sonra test sonucuna göremi gitsem sat a göre 5 haftalık oluyor. değerim normalmi sizce
hala şoktayım zaten

Hayırlı olsun hamileliğin.5 ile 6.cı haftalar arasında hcg değerleri o civarda oluyor bildiğim kadarıyla.Ama yinede ihmal etme bence git doktora hemen.

kıslar iyi akşamlar bende bugün kan testi yaptırdım negatif cıktı hastalığıma 5 gun var 27 gunde bır oluorum 14.gun fılan yumurtluorum bu kesin sonuçmudur cıkmısmıdır kesin

canım inşallah hamilesindir dıye başlayım.idrar testi herkesde farklı olabılıyo.yani kiminde adet gününden önce cıkıyo kımınde 1 gun gecse cıkıyo degısıyor yani.sen bi yap yıne de eger hamıleysen ikinci cizgi silikte olsa cıkar.tabi inşallah ikiside kırmızı kırmızı sırıtırda:))yap bı hem sen hemde bız meraktan kurtulalım.haber ver yapınca olur mu?

canım ilgin için çok teşekkür ederim. akşam dayanamayıp test yaptım fakat negatif çıktı. ikinci çizgi hiç yoktu. bugün de adet olmadım. 2-3 gün daha bekleyip doktora öyle gitmek istiyorum. :KK43:( şuan yaptığım tek şey hayırlısı için dua etmek. nasip. rabbim herkesin gönlüne göre versin.:CüvCüv:
buarada senin durumlar nasıl? sende biraz kendinden bahset olur mu? bye

canım ilgin için çok teşekkür ederim. akşam dayanamayıp test yaptım fakat negatif çıktı. ikinci çizgi hiç yoktu. bugün de adet olmadım. 2-3 gün daha bekleyip doktora öyle gitmek istiyorum. :KK43:( şuan yaptığım tek şey hayırlısı için dua etmek. nasip. rabbim herkesin gönlüne göre versin.:CüvCüv:
buarada senin durumlar nasıl? sende biraz kendinden bahset olur mu? bye

allaha emanet ol

kıslar iyi akşamlar bende bugün kan testi yaptırdım negatif cıktı hastalığıma 5 gun var 27 gunde bır oluorum 14.gun fılan yumurtluorum bu kesin sonuçmudur cıkmısmıdır kesin

büyük ihtimalle doğrudur canım geçen ay benimde öyleydi. hatta adetimde gecikti fakat kan testinde negatif çıkmıştı. doktorla konuştum kan testleri %99.9 doğrudur dedi.
hayırlısı olsun canım

merhaba arkadaşlar.
masal seninle aynı durumdayız galiba. adetime 5 gün var ben de bugün beklemekten sıkılıp kan tahlili yaptırdım. sonuçlar 16:30 da çıkacak. bakalım belki tlf bilgi vermezlerse yarın öğrencem. ama biliyorum %99 hamile değilim. sadece boşuna umutlanmayayım diye yaptırdım testi de.

ha bu arada neden mi umutlanıyorum. sağ kasığımda inanılmaz batma var(geçen ay da vardı. genelde oluyo) sanırım kist falan var. belim ağrıyor ama hep ağrır zaten. baktım olmuyor herzaman olan sancılarımı sürekli hamileliğe yoruyorum kan tahlili yaptırdım.kısmet....

ınsallah sende vardır bısıler cnm benımkı yumurtlamadan sonra 9.gundu test yaptırdığım cuma regl gunum bende de vardı 0o batmalar hatta cok sıddetlıydı dr gıttim kanamalı kist olusmus agrının nedenı oymus hastalıkla atılıomus vucuttan ama ılgınç olan kıst sag tarafta sol tarafta agrıo belım agrıo ve bacakalrım sankıı romatızmalı gibi agrıo bunların hepsıı kıssttenmıkı acaba nedense hala umudumu kaybetmedımm bıyerlerde sonucu haber ver 16.30 dualrım senınle cnm

aynen her iki tarafta da batma hissediyorum. ikiz olamayacağına göre bendeki kist. ben bi hastaneyi arıcam ama inşallah dr çokmamıştır çıkmışsa soylemicekler çünkü.

Son düzenleme:
sonuç
0,26
utanmasa eksi çıkacakmış.
inanamıyorum ya okadar da çalıştık.

Son düzenleme:
sonuç
0,26
utanmasa eksi çıkacakmış.
inanamıyorum ya okadar da çalıştık.

:))))))))))ayyy canım benımm guldurdun benı kıs allhda senı guldursuunn bende bı daha hastalığım gecmeden asla yaptırmıcaam valla hasta olunca daha aaz uzuluomm :)))))))

bilcancım ebnim eşimde varıkosel var sperm sayısı düşük 10 mılyondu dr 40 sontra testı yenıleyelım dedı bakalım amelıyat olcak esım bende ancak amelıyattan sonra ugrascaam sımdı naapsaam boşş bende bi sorun yok cok sukur ama insan yıpranıoo umutlanmıım desem yıne umutlanıom yahuu benımkı 0danda kucuk sıfırın basında bıde kucuk ısaretı var :))))yanii ona ragmen hasta olunca ancak bıtceek tum umutlarım

X