Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

masalcım şukretmelisin ki sende bi problem yok. erkeklerdeki problemler daha kolay çözülüyo.kadınlardaki anlaşılamıyo bile çoğu kez. ama sizin olur emin ol kardeşimle eşinde de aynı problem vardı şu an dünyalar tatlısı 2 kızları var.
ben de bu ay bi kadın doğumcuya gitçem, hastane ve doktor arıyorum. eşime de spermiogram testi yaptır dedim, belki kaytarırsa diye şimdi randevu alcam.

bu arada biz geçen ay karar verdik çocuk yapmaya,eşim çok istekli olmadığından yumurtlama günlerimde özellikle kaçtı benden ama ben yine de acaba olur mu diye meraktan gene erkenden kan tahlili yaptırmıstım. bu ay asıl denemeleri yaptık ozellikle yumurtlama gunlarimde.ama fossss.

Tahmini yumurtlama gününde ilişkiye girip hafif kanaması olan var mı aranızda:KK43: lütfen cevap:KK43:(

kızllaaarrrr bugün kandan tahlil yaptırdım bhcg değerim 134 çıktı aşılama yapılmıştı bize aşılama yapılalı 13 gün oluyor doktor şuan görünen hamilesin ama 2 gün sonra testi tekrarlayalım dedi

Yerleşme kanamasından falan bahsediyolar bazı başlıklarda, benim ki de öyle olabilir mi acaba:sinifsinif: yaa kendimi çok kaptırmamaya çalışıyorum ama olmuyo işte, herşeyden ümitleniyorum, iki gündür psikolojik midir nedir sürekli uyukluyorum sanki, acayip halsizlik ve kasıklarımda batışmalar var, ayın 20si gibi adet olmam lazım, Allah'ım inşallah görmem yine o uğursuz kırmızıları:Saruboceq:

aranıza yeni katıldım.sanırım hamileyim.kan değerim 941- .ama ultrasonda hiç bir belirti yok.sizce normal mi? :KK43:

aranıza yeni katıldım.sanırım hamileyim.kan değerim 941- .ama ultrasonda hiç bir belirti yok.sizce normal mi? :KK43:

Canım hoşgeldin öncelikle, sıkma canını olumlu düşün, zaten bildiğim kadarıyla ultrasonda kesenin görünmesi için değerlerin 1500 ü geçmeliymiş, bikaç gün sonra tekrar gelmeni istemiştir heralde doktor, ozaman görürsün hayırlısıyla. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım.:teselli:

Aynen Öyle bayankarasu.7 gÜn sonra kesın gÖrÜnÜr dedı.bılmıyorum.sabah bıraz ÜzÜldÜm.dıŞ gebelıkte olabılıyomuŞ ya.neysekı ultrasonda oda Çıkmadı.ama lekelenmem oluyo.kahve rengı Şekılde.ona da sıkıldım.

Bayan karasu senin durumun nedir tam olarak.kusura bakma kendi dedime düştüm.:kedi:

Bayan karasu senin durumun nedir tam olarak.kusura bakma kendi dedime düştüm.:kedi:

Ne kusuru tatlım, olur mu öyle şey, benim tahmini yumurtlama gününde eşimle çalışmalarımız sırasında hafif bi pembe akıntım oldu, kanama gibi, bu durumdan ümitlenecek gibiyim biraz ama çok da kaptırmak istemiyorum kendimi, bi de son zamanlarda korkunç derecede midem yanıyo, ne yesem yakıyo midemi:KK43: bi de göğüslerim de şişti ve acıyo, dokunamıyorum, çok hassaslaştı, üstüne bile yatamıyorum geceleri:KK43: ama adetim 25 kasım gibi olacak, daha çok var, o yüzden kaptırmak da istemiyorum kendimi, geçen ay da aynı şeyler oldu, adetim de gecikmişti, çok ümitlenmiştim, boşa çıktı. İnşallah bu ay boşa çıkmaz ümitlerim, okadar çok istiyorum ki anne olmayı:KK43:((((

slm arkadaşlar..çatlatma iğnesi oldum. bugun ilişkiden sonraki 10. gün beta hcg yaptırsam sonuc alabılırmıyım..sol kasıgımda yogun ve hıssedılır bır agrı var normal mıdır?? zaman durdu sankı yoruldum ve tukendım... 10. gunde test yaptırıp sonuc alabılenınız varmı ? imdaattt..
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlr bende yeni katıldım aranıza...adetim bu ay 7 gün gecikti. 8.günde kanamam kahverengi ve yoğun kıvamlı akıntı gibi oldu sadece 2 gün sürdü oda çok az.sonra kesildi göğüslerimde hala ağrı çok var.kasıklarıma iğne batıyo sıklıkla ve belim çok ağrıyo. ruhsal açıdanda çok kötüyüm sürekli sinirliyim.baş ağrılarımda var. ama kantestim 1,0 çıktı önceden de yaptırdığımda 0,00 çıkmıştı bu nedemek şimdi? 1-2 haftalık falansa kkan testindede çıkmayabilirmi

arkadaşlar kan testinin sonucu ne kadar sürede çıkıyor? bu teste kadın doğum uzmanı mı gönderiyor?

arkadaşlar kan testinin sonucu ne kadar sürede çıkıyor? bu teste kadın doğum uzmanı mı gönderiyor?

kendin de gidip bi tıp merkezinde yaptırabilirsin.doktorun yönlendirmesine gerek yok.sonrasında sonucuna göre kadın doğum uzmanına gidersin canım..yarım saatte de çıkıyormuş sonuç.ben de bilgilenme amaçlı bi tıp merkezine uğradım perşembe günü.adetinizin olması gereken tarihinden 5 6 gün sonra gelin dediler. daha önce yaptırınca çıkmayabiliyormuş:kedi:

Merhaba ben aranıza yeni katıldım dün kan testi yaptırdım beta-hcg sonucum 800.74 beni bilgilendirirseniz sevinirim :)

Kızlar yaaa yardımcı olun lütfen.Ben 28 ekim sabahı adet oldum 4 gün sürer benimki 1 kasımda kanam bitmişti.Ne zaman kan testi yapsam çıkar acaba.Lütfen cevaplayın

X