Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

slm kızlar size bi sorum olacak bnm son adet tarihim 26 eylül. bgn beta hcg yaptırdım 14 cıktı. cok düşük diil mi.? daha ncede bi düşük yaptıgım için çok korkuyorum .. bnm gbı olan var mıydı yardım edın ne olur

canım bende aşılamamın 12. günü test yaptıordım benim sonucumda 14 çıktı ve şimdi 21. günüm ve sonucum 261 oldu yani hamileyiz seni tebrik ediyorum :teytey:

canım bende aşılamamın 12. günü test yaptıordım benim sonucumda 14 çıktı ve şimdi 21. günüm ve sonucum 261 oldu yani hamileyiz seni tebrik ediyorum :teytey:

Canım çok çok tebrik ederim seni. Allah tamamına erdirsin.

Benimde 2. aşılamam tuttu 19. günde yapılan kan değerim 1671 çıktı.

Bu rakam çokmu yüksek bilgin varmı.

Çoğul gebelik olabilirmi acaba ?

merhaba arkadaşlar kafam çok karışık geçen ay kist tedavisinden sonra 16 ekim de adet olmam gerekiyodu olmadı doktora gittim ultrasonla baktı gebelik yok dedi hormon tahlili verdi ayrıca benim isteğim üzerine kanda gebelik testide yaptı fakat hastanedeki makina arızalıymış sonuçları 27 ekimde alacaktım 2 gün sonra beklemeyemedim evde idrar testi yaptım pozitif çıktı gözlerime inanamadımsağlık ocağına gittim oradada idrar testi yapıldı sonuçyine pozitifti fakat bu gün kan testim çıktı 3.56 doktorum gebelik yok dedi fakat idrarda çıktı doktorum çok şaşırdı 1 hafta bekliyelim dedi benimdurumumda olanlar lütfen fikirlerini yazı:teselli:n

benımde goğüslerım çok sıs...ama deger 0.100
yanı hamılelık yok...bu nedır onu merak edıyorum..göguslerım hem şiş hemde dokununca agrıyor...
boyle durum yasayan varmı..

aşılama öncesi kullandığın ilaç ya da iğneler yapmıştır benimde olmuştu hatta korkup meme ultrasyonu çektirmiştim devam ederse sende baktır ama muhtemelen geçicidir

merhaba arkadaşlar kafam çok karışık geçen ay kist tedavisinden sonra 16 ekim de adet olmam gerekiyodu olmadı doktora gittim ultrasonla baktı gebelik yok dedi hormon tahlili verdi ayrıca benim isteğim üzerine kanda gebelik testide yaptı fakat hastanedeki makina arızalıymış sonuçları 27 ekimde alacaktım 2 gün sonra beklemeyemedim evde idrar testi yaptım pozitif çıktı gözlerime inanamadımsağlık ocağına gittim oradada idrar testi yapıldı sonuçyine pozitifti fakat bu gün kan testim çıktı 3.56 doktorum gebelik yok dedi fakat idrarda çıktı doktorum çok şaşırdı 1 hafta bekliyelim dedi benimdurumumda olanlar lütfen fikirlerini yazı:teselli:n

çok enteresan arkadaşım aşılama olmadın anladığım kadarıyla aşılama olsan ilaçların etkisi derdim benim öyle oldu idrarda + çıktı kanda da 7 çıktı sonra düştü yani hamile değilmişim ama senin hem günün geçmiş hemde idarda çıkmış.ben çok okudum günü geçip değeri 2 civarında olup hamile olan inşallah seninde öyledir ve hamilesindir..

cnm saol ya su serptin içime bnm adet tarihim 27 idi yanlış yazmışım zaten.. bakıp görücez allah sağlıkla kucagımıza almayı nasp eylesin inş. beraber takip ederiz artıkhamılelıgımızı.

sağol canım bana moral oldu kaç gündür kafam çok karışık ilerleyen günlerde neler olduğunu bildiririm adet olmadıkça ümitleniyorum kan değeri aklıma gelince hayal kırıklığı oluyor:teselli:

kızlar bişi sorcamm ben 2 ekimde hastalandım 25 ekimde test yaptım silik çizgi cıkmıstı kan verdim 26 sında 2.79 yani gebelik yok:KK43: sizce bu deger yükselirmi

kızlar mrb bnd yni hamile kalanlardanım sat 25 eylüldü. 25 ekimde ilk bhcgmi yaptrdm sonç 324 2 gün snra bi daha yaptrdm 649 drum iyi dedi ama henüz keseyi göremedk dış gebelk geçrdm 2 sene önce korkuyorm ama drum öle bi ihtimalin kalmadığını söledi sonçta 2ye katlanmış.. bnm sorum şu szce kesemi ne zaman göreblrm bide adetm sadce 3 gün geçmş oluyo ki bazen 2 gün aksadığı içinde 1 günde geçmş dieblrm.. beni aydınlatn lütfeeeeeeeeeeeennnnn

canım hayırlı olsun oncelıkle... benım 3 gun gectıgınde bıle 40 cıkmıstı degerım... senın yıne ıyı cıkmıs hem 2 gunde bırde ıkıye katlanmıs daha nolsun :ecrin_bebek:
ben degerım 5000 ın uzerıne cıkınca vajınal ultrasonla gormustum bebegımı. az daha bekle bıraz daha artsın degerın sende gorursun tatlım...

canım hayırlı olsun oncelıkle... benım 3 gun gectıgınde bıle 40 cıkmıstı degerım... senın yıne ıyı cıkmıs hem 2 gunde bırde ıkıye katlanmıs daha nolsun :ecrin_bebek:
ben degerım 5000 ın uzerıne cıkınca vajınal ultrasonla gormustum bebegımı. az daha bekle bıraz daha artsın degerın sende gorursun tatlım...

ohhhh çok şükür içime su serptn okdr çok korkuyodm ki dış gebelkten allahıma şükürler olsunki değerim 2ye katlanınca rahatladm ama keseyi göremeyncede brz tergin oldum açkçası.. ama saol ki içimi rahatlattın. Rabbim bebişlerimizi bize bağşlasn inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

canım benimde dün kan değerim 1490 lardaydı benimde kese görünmedi sanırım bu normalmiş..

canım benimde dün kan değerim 1490 lardaydı benimde kese görünmedi sanırım bu normalmiş..

sanırım cnm olsun okdr bekledik daha doğrusu ben bekledim:1rolleyes: sağlığıyla doğsunlarda inşallah bekleriz biz allah hepimzn evlatlarını korusun amiiiinnn:Saruboceq::CüvCüv:

Merhaba hanımlarrr, son değerlerim 3368. Sonunda doktoruma değerlerimi beğendirebildimmm, ultrasonda da emin olmamakla birlikte mincik bi şey göründü, ultraona göre 3-4 haftalıkmışşş. Sanırım sağlıcakla kucağıma alana kadar sevinmek hep erken olacak ama olsun ben artık patlatıyorum fişekleri :lepi: Allahım tüm dileyenleri bu nutlulukla en kısa zamanda tanıştırır inşallahhhh :Saruboceq:

Merhaba hanımlarrr, son değerlerim 3368. Sonunda doktoruma değerlerimi beğendirebildimmm, ultrasonda da emin olmamakla birlikte mincik bi şey göründü, ultraona göre 3-4 haftalıkmışşş. Sanırım sağlıcakla kucağıma alana kadar sevinmek hep erken olacak ama olsun ben artık patlatıyorum fişekleri :lepi: Allahım tüm dileyenleri bu nutlulukla en kısa zamanda tanıştırır inşallahhhh :Saruboceq:

hayırlı olsun canım senin adına çok sevindim...

merhaba hanımlar ben 1 hafta içinde 3 kez tahlil yaptırdım sonuç pozitif çıktı[1.test evde diğer 2test sağık ocağında ]ama hastanede yaptırdığım kan tahlili 3.6 çıktı doktorum çok şaşırdı haftaya 5 kasımda tekrar ultrasonla bakacaksizce umutlanabilirmiyim sağlık ocağına göre 100%hamileyim ama kan testi düşündürüyorpazartesi sağlık ocağında tekrar kan testi yaptıracam bu arada adetim 15 gün gecikti sonucu yazarım benim durumuda olan varsa lütfen yazsın kafam çok karışık

X